Polis, eşini komşusuyla basınca...

fazla yoruma gerek yok bnce kndi düşüncm insanın başına nerde ne gelcegi hiç belli degil herşeyi düsünmek lazım

Hemen de asıp kesmişler kadını aldatma olduğu nerden belli küçük şehirlerde öğretmenler hep böyle samimidir birbiriyle, hemde aynı okulda çalışıyorlar.. Polisler kuşkucudur, işin aslını biz bilemeyiz kötü zanda bulunmamak gerekir.

Keske oldurmeseymis
Adam mezara gtti kulagi rahat hapse dusen polise hayat zindan olacak simdi

Bide aralarinda kavga ve tartisma çiktigini yaziyor. Yani tabanca ile vuracak olan adam, eger karisini baskasi ile yatakta bassa önce kavgami edecekte? Anindan ikisini birden vurmazmiydi?
bencede konuşurlarken yakalamıştır..

bencede konuşurlarken yakalamıştır..

Gerçekten durum kötü, bos yerde 1 çoçuk ve 1 dogmamis bebek babalarini kaybetti, bir kadin esini kaybetti, bir anne evladini kaybetti. Gerçekten o polisin uzun bir hapis cezasina çarptirilmasini istiyorum!

Iyide sadece benmi yalnis anladim, yoksa çokmu naifim fakat orda bu ögretmen bu kadin ile cinsellik yasadigini okumadim. Sadece "birlikteler" yaziyor. Yani o adam kim bilir sadece o kadinin evindeydi?

Ben de tam ayni seyi yazacaktim, bence de cinsellik kastedilmiyor. Çünkü eğer öyle olsa ...öğretmen Özkan Şahin ile eşinin birlikte olduğunu gördü.yazmazdı gibime geliyor, 'birlikte olurken' ya da 'cinsel ilişki esnasında' derdi. Kafam karıştı.:KK64:

Evli bir kadın kocası yokken neden evli komşusunu evine alır ki? Niyeti ne olabilir hangi koca eve geldiğinde evde komşusuyla karısını -farzedelim ki sohbet ediyorlardı- sohbet ederken gördüğünde hesap sormaz? Kadın ve ölen adam hiç masum değil. Polis iyi ki öldürmüş demiyorum ama hırsızın hiç mi suçu yok?

ben haberi ne var bunda diye okurken şu cümle "Afet Konutları’ndaki evinde öğretmen Özkan Şahin ile eşinin birlikte olduğunu gördü." yanlış bi konumda gördüğünü düşündürttü
belkide adam şüpheleniyodu, o yüzden zamansız eve geldi. Her halukarda öldürmemeliydi, açarın boşanma tazminat davalarını, insan en azından çocuğumu babasız bırakamam diye düşünür

Evli bir kadın kocası yokken neden evli komşusunu evine alır ki? Niyeti ne olabilir hangi koca eve geldiğinde evde komşusuyla karısını -farzedelim ki sohbet ediyorlardı- sohbet ederken gördüğünde hesap sormaz? Kadın ve ölen adam hiç masum değil. Polis iyi ki öldürmüş demiyorum ama hırsızın hiç mi suçu yok?
suçlular ama öldürmeseydi boşasaydı hanımı tazminat alamayacaktı zaten..tekrar hayata başlayabilirdi..kıskançlığı hastalık derecesinde olanlarmı öldürüyor acaba:KK64:

Yok canim haklisin zaten. Bizimki yalnizca merak, olayin ic yuzunu merak ediyoruz. Ama masum olmasi da mumkun. Cunku daha once boyle cinayetler cok okudum. Karisina selam veren esnafi olduran mi dersin, karisinin kiyafetini acik bulup isyerini basip is arkadaslarini doven mi? Yani yanlis anlayip adamla agiz dalasina girmesi sonrasinda da sinirle oldurmasi mumkun. Yurdum erkeklerini biliyorsun. :KK17: Ama senin dedigin oldukca yuksek ihtimal.:KK69:

Iyide hirsizlik söz konusu degil ki, bunu anlatmaya çalisiyoruz. Kendin ilede hayli çelisiyorsun. Bir taraftan "ölsünler demiyorum", bir taraftan "onlar masum degil, hirsizin hiçmi suçu yok" diyorsun. Aslinda kisacasi ölmesede olurdu fakat öldü diye pekte üzülmüyorum demek gibi oldu, yani cinayeti mesrulastiriyorsun.

O adam niye o evdeydi belli degil. Kim bilir iyi arkadaslar ve sadece kahve içiyorlar? Her ne olursa olsun, hatta yatakta yakalamis olsa bile, bir can dedigim gibi öyle kolay alinmamali. Hiçmi o çoçuklari, dogmamis bebegi düsünmüyorsun? Haydi diyelim bu adam karisini aldatti (ki yazidan hiç bir yerde bu belli degil), bu adamin annesi, babasi, ablasi, kardesi yokmu? Yazik degil mi bu adam bir macho adamin hirsina kurban gitmesi?

Sikayetçi ise gidip esinden bosanip, gerekirse adama dava açsaydi. Ve bu adam üstelik polis. Yani cinayet isleyenleri ceza evine sokan, toplumda dogru örnek göstermesi lazim gerekiyor. Adam hakli olsa bile, herkes kendi fikrine göre, istegine göre insanlari ölderme hakki olsa bu ülke neye döner sence?

Iyide hirsizlik söz konusu degil ki, bunu anlatmaya çalisiyoruz. Kendin ilede hayli çelisiyorsun. Bir taraftan "ölsünler demiyorum", bir taraftan "onlar masum degil, hirsizin hiçmi suçu yok" diyorsun. Aslinda kisacasi ölmesede olurdu fakat öldü diye pekte üzülmüyorum demek gibi oldu, yani cinayeti mesrulastiriyorsun.

O adam niye o evdeydi belli degil. Kim bilir iyi arkadaslar ve sadece kahve içiyorlar? Her ne olursa olsun, hatta yatakta yakalamis olsa bile, bir can dedigim gibi öyle kolay alinmamali. Hiçmi o çoçuklari, dogmamis bebegi düsünmüyorsun? Haydi diyelim bu adam karisini aldatti (ki yazidan hiç bir yerde bu belli degil), bu adamin annesi, babasi, ablasi, kardesi yokmu? Yazik degil mi bu adam bir macho adamin hirsina kurban gitmesi?

Sikayetçi ise gidip esinden bosanip, gerekirse adama dava açsaydi. Ve bu adam üstelik polis. Yani cinayet isleyenleri ceza evine sokan, toplumda dogru örnek göstermesi lazim gerekiyor. Adam hakli olsa bile, herkes kendi fikrine göre, istegine göre insanlari ölderme hakki olsa bu ülke neye döner sence?
ben hiçbir şeyi meşrulaştırmıyorum kimse kimseyi öldürsün demiyorum yazdıklarımı yanlış yere çekmişsiniz. Ben herkes herkesi öldürsün cezasını kendisi versin mi demişim ? Duygu sömürüsü yapmışsınız. Yazdıklarımdan daha doğmamış bebeği bile düşünmediğimi nereden çıkardınız? Evli bir kadın evine kocası yokken evli bir adamı almamalıydı. Mazareti ne olursa olsun. Ben bunu söylüyorum. Siz konuyu çok farklı yere çekmişsiniz. Yoksa ne polisi haklı buluyorum ne de yaptıklarını. Burada mağdur olan iki ailenin çocukları ve öldürülen adamın karısıdır. Ayrıca hiç kimse benim vicdanımı sorgulayamaz ben doğmamış o çocuğu da yetim kalan çocuğu da düşünüyorum siz hiç merak etmeyin.

suçlular ama öldürmeseydi boşasaydı hanımı tazminat alamayacaktı zaten..tekrar hayata başlayabilirdi..kıskançlığı hastalık derecesinde olanlarmı öldürüyor acaba:KK64:
evet öyle olanlar öldürüyor. Öldürdür de ne geçti eline olan kendisine ve çocuklara oldu. Keşke boşansaydı.

Madem psikopat kocan var ne diye elin adamini eve cagiriyorsun be kadin valla ölen adamdan çok karisiyla çocuklara üzüldüm belki anlık yanlış anlama üç çocuğu babasiz hamile bir kadınida kocasiz bıraktı

ben hiçbir şeyi meşrulaştırmıyorum kimse kimseyi öldürsün demiyorum yazdıklarımı yanlış yere çekmişsiniz. Ben herkes herkesi öldürsün cezasını kendisi versin mi demişim ? Duygu sömürüsü yapmışsınız. Yazdıklarımdan daha doğmamış bebeği bile düşünmediğimi nereden çıkardınız? Evli bir kadın evine kocası yokken evli bir adamı almamalıydı. Mazareti ne olursa olsun. Ben bunu söylüyorum. Siz konuyu çok farklı yere çekmişsiniz. Yoksa ne polisi haklı buluyorum ne de yaptıklarını. Burada mağdur olan iki ailenin çocukları ve öldürülen adamın karısıdır. Ayrıca hiç kimse benim vicdanımı sorgulayamaz ben doğmamış o çocuğu da yetim kalan çocuğu da düşünüyorum siz hiç merak etmeyin.

Tamam yine sana göre bir evli kadinin, bir evli erkegi eve alamaz fakat bu herkes için geçerli degildir. Yani o kadin masum degil dedin ya, gayette masum, yani cinsel iliski olmadigini varsayarak ve bu konunun daha özel detaylari bilmemizi var sayarak kadin benim gözümde masumdur.

Ki senin dedigin gibi, cinayet mesru degil, adamin yaptigi yalnis ise, o kadinin yaptiklarininda önemi yok. Sonuçta cinayet, cinayettir. Yani kisacasi bu olayda çok magdur vadir, fakat o polis o magdurlar listesine girmez. Cezasini çekmesini isterim.

Back