- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
- Konu Sahibi GazozGofret
-
aldatmış mı sadece aynı evde görmüş diyor :)
evet yani aynı evde görmesi aldatmak olmaz ki .SO'da benim dikkatimi çekmisti. Acaba benmi naifim diye düsünmüstum. Cinsellik olsaydi "adam esini komsusu ile yatakta basti" diye yazilmazmiydi?
aynı şeyi bende düşündüm biliyormusunO'da benim dikkatimi çekmisti. Acaba benmi naifim diye düsünmüstum. Cinsellik olsaydi "adam esini komsusu ile yatakta basti" diye yazilmazmiydi?
aynı şeyi bende düşündüm biliyormusun
bencede konuşurlarken yakalamıştır..Bide aralarinda kavga ve tartisma çiktigini yaziyor. Yani tabanca ile vuracak olan adam, eger karisini baskasi ile yatakta bassa önce kavgami edecekte? Anindan ikisini birden vurmazmiydi?
bencede konuşurlarken yakalamıştır..
Iyide sadece benmi yalnis anladim, yoksa çokmu naifim fakat orda bu ögretmen bu kadin ile cinsellik yasadigini okumadim. Sadece "birlikteler" yaziyor. Yani o adam kim bilir sadece o kadinin evindeydi?
şu an geri dönme fırsatı olsa yapmazdı eminim buna..Keske oldurmeseymis
Adam mezara gtti kulagi rahat hapse dusen polise hayat zindan olacak simdi
suçlular ama öldürmeseydi boşasaydı hanımı tazminat alamayacaktı zaten..tekrar hayata başlayabilirdi..kıskançlığı hastalık derecesinde olanlarmı öldürüyor acabaEvli bir kadın kocası yokken neden evli komşusunu evine alır ki? Niyeti ne olabilir hangi koca eve geldiğinde evde komşusuyla karısını -farzedelim ki sohbet ediyorlardı- sohbet ederken gördüğünde hesap sormaz? Kadın ve ölen adam hiç masum değil. Polis iyi ki öldürmüş demiyorum ama hırsızın hiç mi suçu yok?
Evli bir kadın kocası yokken neden evli komşusunu evine alır ki? Niyeti ne olabilir hangi koca eve geldiğinde evde komşusuyla karısını -farzedelim ki sohbet ediyorlardı- sohbet ederken gördüğünde hesap sormaz? Kadın ve ölen adam hiç masum değil. Polis iyi ki öldürmüş demiyorum ama hırsızın hiç mi suçu yok?
Evli bir kadın kocası yokken neden evli komşusunu evine alır ki? Niyeti ne olabilir hangi koca eve geldiğinde evde komşusuyla karısını -farzedelim ki sohbet ediyorlardı- sohbet ederken gördüğünde hesap sormaz? Kadın ve ölen adam hiç masum değil. Polis iyi ki öldürmüş demiyorum ama hırsızın hiç mi suçu yok?
ben hiçbir şeyi meşrulaştırmıyorum kimse kimseyi öldürsün demiyorum yazdıklarımı yanlış yere çekmişsiniz. Ben herkes herkesi öldürsün cezasını kendisi versin mi demişim ? Duygu sömürüsü yapmışsınız. Yazdıklarımdan daha doğmamış bebeği bile düşünmediğimi nereden çıkardınız? Evli bir kadın evine kocası yokken evli bir adamı almamalıydı. Mazareti ne olursa olsun. Ben bunu söylüyorum. Siz konuyu çok farklı yere çekmişsiniz. Yoksa ne polisi haklı buluyorum ne de yaptıklarını. Burada mağdur olan iki ailenin çocukları ve öldürülen adamın karısıdır. Ayrıca hiç kimse benim vicdanımı sorgulayamaz ben doğmamış o çocuğu da yetim kalan çocuğu da düşünüyorum siz hiç merak etmeyin.Iyide hirsizlik söz konusu degil ki, bunu anlatmaya çalisiyoruz. Kendin ilede hayli çelisiyorsun. Bir taraftan "ölsünler demiyorum", bir taraftan "onlar masum degil, hirsizin hiçmi suçu yok" diyorsun. Aslinda kisacasi ölmesede olurdu fakat öldü diye pekte üzülmüyorum demek gibi oldu, yani cinayeti mesrulastiriyorsun.
O adam niye o evdeydi belli degil. Kim bilir iyi arkadaslar ve sadece kahve içiyorlar? Her ne olursa olsun, hatta yatakta yakalamis olsa bile, bir can dedigim gibi öyle kolay alinmamali. Hiçmi o çoçuklari, dogmamis bebegi düsünmüyorsun? Haydi diyelim bu adam karisini aldatti (ki yazidan hiç bir yerde bu belli degil), bu adamin annesi, babasi, ablasi, kardesi yokmu? Yazik degil mi bu adam bir macho adamin hirsina kurban gitmesi?
Sikayetçi ise gidip esinden bosanip, gerekirse adama dava açsaydi. Ve bu adam üstelik polis. Yani cinayet isleyenleri ceza evine sokan, toplumda dogru örnek göstermesi lazim gerekiyor. Adam hakli olsa bile, herkes kendi fikrine göre, istegine göre insanlari ölderme hakki olsa bu ülke neye döner sence?
evet öyle olanlar öldürüyor. Öldürdür de ne geçti eline olan kendisine ve çocuklara oldu. Keşke boşansaydı.suçlular ama öldürmeseydi boşasaydı hanımı tazminat alamayacaktı zaten..tekrar hayata başlayabilirdi..kıskançlığı hastalık derecesinde olanlarmı öldürüyor acaba
ben hiçbir şeyi meşrulaştırmıyorum kimse kimseyi öldürsün demiyorum yazdıklarımı yanlış yere çekmişsiniz. Ben herkes herkesi öldürsün cezasını kendisi versin mi demişim ? Duygu sömürüsü yapmışsınız. Yazdıklarımdan daha doğmamış bebeği bile düşünmediğimi nereden çıkardınız? Evli bir kadın evine kocası yokken evli bir adamı almamalıydı. Mazareti ne olursa olsun. Ben bunu söylüyorum. Siz konuyu çok farklı yere çekmişsiniz. Yoksa ne polisi haklı buluyorum ne de yaptıklarını. Burada mağdur olan iki ailenin çocukları ve öldürülen adamın karısıdır. Ayrıca hiç kimse benim vicdanımı sorgulayamaz ben doğmamış o çocuğu da yetim kalan çocuğu da düşünüyorum siz hiç merak etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?