- Konu Sahibi GazozGofret
-
iyiki karısını öldürmemiş, yavruları kimsesiz kalacaktı yoksa, ana mezarda baba hapiste. o utanç ve neden olduğu şey o kadına yeter zaten.Hak etmis ama karisini da oldureydi ya tövbe estagfurullah yaaa. Deli oluyorum deli...
iyiki karısını öldürmemiş, yavruları kimsesiz kalacaktı yoksa, ana mezarda baba hapiste. o utanç ve neden olduğu şey o kadına yeter zaten.
polisinde bir çocuğu varmışDogru söylüyorsun. Ama kadının degil galiba öldürdüğü adamin cocuklari varmış.
polisinde bir çocuğu varmış
Himmm evet. Valla cok kötü seylet bunlar. Allah kimsenin basina vermesin.
Bu arada konuyla alakasiz ams bi sey sorcam.
Kucuk kurbağa kuyrugun nerede?
( alinmak yok saka yapıyorum )
yavvv hep bu espiriye maruz kalıyorum , yetti galiiii
ya şimdi bu adamın suçu ne allah aşkına sen çabala oku polis ol evlen karım diye koynuna al yemediği halt kalmasın bi de tüm hayatın mahvolsun.....
adam cezaevinden çıkmadan o evlenir yeniden eminim boş durmaz yani .... alllah kahretsin....insanın karnındaki yanındaki çocuğundan utanmasuı olur biraz...
ya şimdi bu adamın suçu ne allah aşkına sen çabala oku polis ol evlen karım diye koynuna al yemediği halt kalmasın bi de tüm hayatın mahvolsun.....
adam cezaevinden çıkmadan o evlenir yeniden eminim boş durmaz yani .... alllah kahretsin....insanın karnındaki yanındaki çocuğundan utanmasuı olur biraz...
öğretmenin karısı hamileymiş, bir de çocuğu varmış, onlarda hiç günahları olmadığı halde babasız kaldılar şimdi, öğretmenin karısının halini düşünemiyorum, neye yansın şimdi o kadın
aman saçmalık..boşasaydı ya..bağnaz insanlar..polisinde bir çocuğu varmış
şehvetten gözleri dönmüş adam da bazuka olsa yine aldırmazlardı bence chess :)öldürceğine boşansaydın ya, 3 çocuk babasız kaldı şimdi
karısıyal sevgilisinin cesaretinede bak, polis silahı belinde adamın evinde olcak iş mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?