Polis, eşini komşusuyla basınca...

GazozGofret

Moonlight Sonata...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
4.164
1.938
248
İstanbul
Polis, eşiyle birlikte gördüğü öğretmeni öldürdü

RİZE’ de görev yapan polis memuru 28 yaşındaki Bayram Öztürk, evinde eşiyle birlikte gördüğü öğretmen komşusu 32 yaşındaki Özkan Şahin’i tabancayla öldürdü.

Olay Piriçelebi Mahallesi’nde bu Sabah meydana geldi. Rize Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’nde görevli polis memuru Bayram Öztürk, iddiaya göre sabah saatlerinde gittiği Afet Konutları’ndaki evinde öğretmen Özkan Şahin ile eşinin birlikte olduğunu gördü. İkili arasında başlayan tartışma kavgaya dönüşünce tabancasını çeken polis memuru Bayram Öztürk, Özkan Şahin’i 3 kurşunla vurarak öldürdü.

Bir çocuk babası olan polis Bayram Öztürk cinayet sonrası polise teslim olurken, ölen öğretmen Özkan Şahin’in bir çocuğunun bulunduğu ve eşinin de 7 aylık hamile olduğu belirtildi.

Alıntı:Milliyet

polisin karısıyla ha adamda cahil cesareti varmış çüş yaniii tabi indirirler ölee işte :KK53:

ya şimdi bu adamın suçu ne allah aşkına sen çabala oku polis ol evlen karım diye koynuna al yemediği halt kalmasın bi de tüm hayatın mahvolsun.....
adam cezaevinden çıkmadan o evlenir yeniden eminim boş durmaz yani .... alllah kahretsin....insanın karnındaki yanındaki çocuğundan utanmasuı olur biraz...

ya şimdi bu adamın suçu ne allah aşkına sen çabala oku polis ol evlen karım diye koynuna al yemediği halt kalmasın bi de tüm hayatın mahvolsun.....
adam cezaevinden çıkmadan o evlenir yeniden eminim boş durmaz yani .... alllah kahretsin....insanın karnındaki yanındaki çocuğundan utanmasuı olur biraz...

öğretmenin karısı hamileymiş, bir de çocuğu varmış, onlarda hiç günahları olmadığı halde babasız kaldılar şimdi, öğretmenin karısının halini düşünemiyorum, neye yansın şimdi o kadın

öğretmenin karısı hamileymiş, bir de çocuğu varmış, onlarda hiç günahları olmadığı halde babasız kaldılar şimdi, öğretmenin karısının halini düşünemiyorum, neye yansın şimdi o kadın

Neresinden tutsan elinde kaliyor. Turk filmi olsaydi hapisteki adamla öldürülen adamin karisi evlenir diger ahlaksiz kadin da hizmetci niyetine kullandirilirdi. Ama Turk filmi degil ki. Offf off bi yanda ihanetr ugramis bir adam ve hicbir suçu olmadigi halde hapse girecek ki cok yatmaz zaten, bi yandan da ihanete ugramis ve kocasi öldürülmüş bir kadin.
Allah sabir versin diyorum ben de...

Iyide sadece benmi yalnis anladim, yoksa çokmu naifim fakat orda bu ögretmen bu kadin ile cinsellik yasadigini okumadim. Sadece "birlikteler" yaziyor. Yani o adam kim bilir sadece o kadinin evindeydi?

Ve cinsellik yasamis olsalar bile, o polisin hiç kimsenin canini almaya hakki yoktur! Dogmamis bir bebek babasiz kaldi, bir anne evladini kaybetti! Herkes burda nasil kolay "hak etmis, iyikine öldürmüs" diyebiliyor ya? Bir cani almak bu kadar kolay olmamali! Bosanmak denilen birsey var ken, öldürmek niye? O adami öldürüpte ne yapti simdi? Ne oldu? Hersey tekrar iyi mi oldu?

Ha bu arada "utanmaz kadin, insan çoçugundan utanir" diyenler, durum tersi olsaydi ve bdv'de bir konu açilsaydi birçok kadin o diger komsu kadini suçlardi. Hatta konu sahibini suçlarlardi "sen evde esofman ilemi geziyorsun" olurdu ve son olarak "adami seviyorsan birakma, bak bir küçük çoçugunuz var, babasiz büyümesin olurdu". Tabi erkekler çoçuklarindan utanmazlar, onlar neticede önce libidolu erkek, sonrada baba oluyorlar :KK14:

Back