Arkadaşlar polip nasıl anlaşıldı.Kisaca kendimden ve şikayetimden bahsetmek istiyorum iki senelik evliyim iki düşük yaşadım biri kürtajla sonuçlandı ayrıca geçtiğimiz Haziran ayında da bir kimyasal gebelik geçirdim sonrasında temmuz da adet oldum ve adetim ilk kez az az geldi ve 9 gün sürdü normalde 5 6 gün sürer yoğun olurdu ya mevsimsel yada aşı yaptrmistm ondandir dedim neyse 22 temmuzda adetim bitti ve şuan adetim biteli 18 gün oldu üç dört gündür kasik ağrım oldu şiddetli deildi arada giriyordu derken baktm lekelenme oldu iki gün ama az 3 4 damla kadar ve dün kırmızıya döndü adet gibi ama yoğun deil korkmalimiyim ilk kez böyle bişey yaşıyorum normalde 35 günde bir adet olurum düzenli şuan şehre çok uzaktayım doktora gitmedim agrimda yok ama bildiğiniz adet oluyo gibiyim bu da beni korkuttu polip myom kistte kanama olurmu normalde bunlar bende yoktu en son Haziran da muayene olmuştum beni çok korkutuyor doktora bı on gün sonra gidebilirim sizce adetmi bu yoksa bı hastalığın habercisi mi