• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polip

Ben adet olmadım bekliyorum sadece gece kasıklarımda çok fazla sancı var ayın 24de gitcem kontrole 27gundur gecikiyor sadece kasıklarımda çok fazla sancı var oldum olucam diyom tık yok 21 gündür polip aldırdım

Merhaba ben de 8 haziranda yaptırdım. muayene sırasında doktor herhangi bir anestezi vermeden kürtajla polipi aldı.(rahim filminde çıkmıştı. uterus korpus kesiminde 13 mm ölçüsünde) geçmezse uyuşturup yaparız dedi. sonrasında alttan usg muayenesinde temiz çıktı rahim. bu ay da klomenle-ovitrelle başlattı.sizin kontrol etti mi kürtaj sonrası doktor. tekrar rahim filmi çektirmemize gerek yoktur umarım. ben de emin olamadım. adetim zamanında geldi bu arada gecikme olmadı. hatta ağrılı geçiyordu normalde çok. ikidir ağrısız oluyor çok şükür
Gebelik var mı sizde peki

Gebelik var mı sizde peki
ben polip kürtajı olduktan 15 gün sonra adetim geldi yani zmaanında oldu. ama 30-40 güne kadar gecikme olduğunu okumuştum sonrasında. inşallah önemli birşey çıkmaz sizinde. çatlatma iğnesi olalı bugün 5. günüm 9 gün sonra gebelik testinde belli olur.

Merhaba arkadaşlar ben polip ameliyati oldum ve kürtaj gibi anestezi verilmedi ve 26temmuzda oldum öğünden beri hafif kanamam var İstanbul Küçükçekmece Kanuni Sultan Süleyman eğitim araştırma hastanesinde oldum nasıl toparlandiniz nelere dikkat etmeliyiz bilgi istiyorum birde ne kadar süreyle hamile kaldınız kizlar kimse yok mu ya
merhaba, bende 5 ağustosta kanuni sultan süleyman hastanesinde polip aldırdım. aramızda hemen hemen 1 hafta var :) şuanda hamilelikle alakalı bir gelişme var mı merak ettim bende bekliyorum..

merhaba, bende 5 ağustosta kanuni sultan süleyman hastanesinde polip aldırdım. aramızda hemen hemen 1 hafta var :) şuanda hamilelikle alakalı bir gelişme var mı merak ettim bende bekliyorum..
Maalesef canım daha adet bile olmadım kontrole gittim polikistik over olduğumu öğrendim adet söktürücü ilaç verdi tarsul

Polip ameliyatı ndan sonra 1 ay ilişki yasak zaten. Adet olunca gidip başlanıyor tedaviye. Bende Zeynep Kamil de tedaviye başlıyorum bu sekilde

Bende adet oldum ama smear testimin sonucu ve eşimin test sonucu çıkmadığı için bu aya yetişmedi. önümüzdeki aya doktor nasıl bir tedavi verir bilmiyorum ama aşılama olabilir diye düşünüyorum.. yada bir süre normal yolla mı beklemek gerekiyor acaba?

Allah yardımcımiz olsun bebek için herşeyi yapıyoruz inşallah sonuç alabilirz psikolojik olarak çok yorgun bitkin artık umudumu kaybetmemeye çalışıyorum inşallah
Aynı duygular içerisindeyim tez vakitte çabalarımızın karşılığını alalım diye dua ediyorum

Bende adet oldum ama smear testimin sonucu ve eşimin test sonucu çıkmadığı için bu aya yetişmedi. önümüzdeki aya doktor nasıl bir tedavi verir bilmiyorum ama aşılama olabilir diye düşünüyorum.. yada bir süre normal yolla mı beklemek gerekiyor acaba?

Aynı duygular içerisindeyim tez vakitte çabalarımızın karşılığını alalım diye dua ediyorum
Amin canım benim Rabbim cumanın yüzü suyu hürmetine bizleri de sevindirsin

Arkadaşlar polip nasıl anlaşıldı.Kisaca kendimden ve şikayetimden bahsetmek istiyorum iki senelik evliyim iki düşük yaşadım biri kürtajla sonuçlandı ayrıca geçtiğimiz Haziran ayında da bir kimyasal gebelik geçirdim sonrasında temmuz da adet oldum ve adetim ilk kez az az geldi ve 9 gün sürdü normalde 5 6 gün sürer yoğun olurdu ya mevsimsel yada aşı yaptrmistm ondandir dedim neyse 22 temmuzda adetim bitti ve şuan adetim biteli 18 gün oldu üç dört gündür kasik ağrım oldu şiddetli deildi arada giriyordu derken baktm lekelenme oldu iki gün ama az 3 4 damla kadar ve dün kırmızıya döndü adet gibi ama yoğun deil korkmalimiyim ilk kez böyle bişey yaşıyorum normalde 35 günde bir adet olurum düzenli şuan şehre çok uzaktayım doktora gitmedim agrimda yok ama bildiğiniz adet oluyo gibiyim bu da beni korkuttu polip myom kistte kanama olurmu normalde bunlar bende yoktu en son Haziran da muayene olmuştum beni çok korkutuyor doktora bı on gün sonra gidebilirim sizce adetmi bu yoksa bı hastalığın habercisi mi 🥺
Polip olabilir bende öyleydim ve polip ameliyatı olduğum dan beri adet olmadım ne zaman olurum onuda bilmiyorum adet söktürücü de kullandım

Back
X