- Konu Sahibi ressamasel
-
doktorlar net degiller 3 doktordan da duydugum laf olabilir de olmayabilir de. Benim fikrim polipi bir an once aldırmak ve 3-4 ay denemek. Bakalım tekrar görüşeceğim doktorla bu konuyu.Bunu doktorunuz daha iyi bilir tabiiki kişiden kişiye de değişir ama benim hikaye böyle. Polip le ilgili araştırma yaptım gerçekten de risk içeriyor
Evet 1 cm. Doktorlar olabilir de olmayabilir de diyorlar. Net degiller. Bence aldırmakla iyi etmişsiniz.Sizin 1 cm mi şimdi doktor engel olur demedi mi benim doktorum olabilir dedi ve aldırdım aklımda kalmasın dedim
Merhaba hangi doktora aldırdınız acaba? Benim de 4ml polipim var aldırırsam diye şimdiden doktor bakıyorumBende de polip vardı aldırdım 9 ay sonra hamile kaldım . Zor bir işlem değil korkmayın doktorunuza güvenin ve aldırın gebeliğe engel olabilir .
Ankara’da başkent hastanesinde Göğşen Önalan aldı .Merhaba hangi doktora aldırdınız acaba? Benim de 4ml polipim var aldırırsam diye şimdiden doktor bakıyorum
TeşekkürlerAnkara’da başkent hastanesinde Göğşen Önalan aldı .
Bende İki ay oldu aldırdım hamile kalmak istiyorum bir sene olmayınca aldırmak zorunda kaldım benim 1 cm di senin pekiKızlar aldırdım ben de polipi. Rahim filminde olculdugunden daha da büyükmüş. Gercekten kolay bir işlemmiş. Aldirmasi gereken ve korkan varsa hiç korkmasın diye yazayım dedim.
Ben 1cm diye girdim 2cm cikti. 1 ay korunucaz biz. Sonra denemelere devam. Bakalım insallah olur.Bende İki ay oldu aldırdım hamile kalmak istiyorum bir sene olmayınca aldırmak zorunda kaldım benim 1 cm di senin peki
Bende önce rahim filmi çektirdim sonra histereskopi oldum ve sonra bir ay korundum ikisini aynı ay yaptırmıştım zaten kanamalardan dolayı ilişki yasak o ay korundum ve bebiş bakalım ne zaman gelecekBen 1cm diye girdim 2cm cikti. 1 ay korunucaz biz. Sonra denemelere devam. Bakalım insallah olur.
insallah en kısa zamanda gelir hayirlisiyla.Bende önce rahim filmi çektirdim sonra histereskopi oldum ve sonra bir ay korundum ikisini aynı ay yaptırmıştım zaten kanamalardan dolayı ilişki yasak o ay korundum ve bebiş bakalım ne zaman gelecek
Merhaba, benim de rahim filminde 8 mm. Polip çıktı şuan gebelik için ilaç tedavisindeyim bu ay da olnazsa polip i aldırmayı düşünüyorum. Biraz korkuyorum da operasyon çok sürüyor mu sakinleştirici mi veriyorlarBen 1cm diye girdim 2cm cikti. 1 ay korunucaz biz. Sonra denemelere devam. Bakalım insallah olur.
Merhaba,Merhaba, benim de rahim filminde 8 mm. Polip çıktı şuan gebelik için ilaç tedavisindeyim bu ay da olnazsa polip i aldırmayı düşünüyorum. Biraz korkuyorum da operasyon çok sürüyor mu sakinleştirici mi veriyorlar
Merhaba, polip aldıktan sonra hamile kaldınız mı, bendede polip varmış ama korkuyorumMerhaba,
Hiç korkmayın. Benim polibim 2 cm di baya büyük yani. Bayılttılar zaten 15 dakika sürmüş sonra 2 saat dinlenip eve geldim. Hiç ağrım olmadı bikaç gün kanama oldu sadece. Özelde yaptırdım ama sigortam olduğu için.
Hamile kalabildiniz mi acaba? Polipi aldırdınız mi yoksa?Merhaba, benim de rahim filminde 8 mm. Polip çıktı şuan gebelik için ilaç tedavisindeyim bu ay da olnazsa polip i aldırmayı düşünüyorum. Biraz korkuyorum da operasyon çok sürüyor mu sakinleştirici mi veriyorlar
Çok kolay bi operasyon. Polipi aldırdıktan 2 ay sonra hamile kaldım. Polip büyükse engel oluyor gebeliğe gerçekten.Merhaba, polip aldıktan sonra hamile kaldınız mı, bendede polip varmış ama korkuyorum
MerhabaHamile arkadaşları tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin. Herkes bir ay kesin korundu mu merak ediyorum ? Bende 3 gün önce aldırdım polipi şuan ilaç kullanıyorum bu yara ne zamana iyileşir acaba hiç zaman kaybetmek istemiyorum ama henüz kanamam devam ediyor az da olsa
Kanamam bugün bitti dün doktora gittim Her şey yolunda dedi kanaman bitince deneyebilirsiniz sıkıntı olmaz dedi . Bide şeyi merak ediyorum adet tarihiniz değişti mi ben şuan normalde yumurtlama günlerimdetim ama yumurtlama belirtisi yaşamıyorum acaba antibiyotikler yumurtlamayı geciktiriyo muMerhaba
1 ay kesinlikle ilişki olmadı zaten ilaç kullandım 1 ay ve adet olduktan sonra doktora kontrole gittim. Doktor her şey normal dedikten sonra ilişki oldu. Kanamanız da varsa bence ilişki olmasın. 1 ay çok zaman kaybı değil.
Merhaba arkadaşlar !
Size sorum olacak . Acaba polibi olup hamile kalan veya kalamayan ya da polibi aldırınca hamile kalan arkadaşlar oldu mu ?yazarsanız çok sevinirim.
Bende hic kanama olmadı. Ona istinaden birikte olduk esimle 7. Gunde.Hamile arkadaşları tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin. Herkes bir ay kesin korundu mu merak ediyorum ? Bende 3 gün önce aldırdım polipi şuan ilaç kullanıyorum bu yara ne zamana iyileşir acaba hiç zaman kaybetmek istemiyorum ama henüz kanamam devam ediyor az da olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?