- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 34
- Konu Sahibi ressamasel
-
Merhaba ben yeni histeroskopi oldum. 2 düşük sonrası doktorum polip lerin var almamız gerek dedi. Polip varken hem gebelik zorlaşır hem düşük neden olur hemde riskli gebelik olur dediMerhaba arkadaşlar !
Size sorum olacak . Acaba polibi olup hamile kalan veya kalamayan ya da polibi aldırınca hamile kalan arkadaşlar oldu mu ?yazarsanız çok sevinirim.
Merhaba bende çikolata kisti mevcut 2013 te te evlendikten sonra öğrenmiştim. Korkmuştum o zmn baya tedavi yolu izledim ilaç vs. En son gebe kaldım doğal yolla. Oğlum var 5 yaşında. Lakin bu yıl içinde 2 düşük yaşadım doktorum polip ten dolayı dedi. Çiko kisti varken de gebe kalabildim yani. Ama polip ler daha riskli diye histeroskopi yapıldı temizledi doktorum. Doktor seçimi çok önemli. Çiko kisti de çoğu hastada gebeliğe engel olabiliyor tabi. İyi araştırma yapmak gerekirBen kalamadım, ama aynı zamanda çikolata kistim de var. Hangisi sebep oluyor bilmiyorum.
Peki sorabilir miyim polibin büyüklüğü ne kadar acabaBen kalamadım, ama aynı zamanda çikolata kistim de var. Hangisi sebep oluyor bilmiyorum.
Merhaba polibinizin büyüklüğü ne kadardı acaba doktor gebeliğe engel olur dedi mi sizeMerhaba ben yeni histeroskopi oldum. 2 düşük sonrası doktorum polip lerin var almamız gerek dedi. Polip varken hem gebelik zorlaşır hem düşük neden olur hemde riskli gebelik olur dedi
Merhaba, o zaman polipi aldırıp denemek mantıklı gibi. Yine olmazsa sebep çikolataMerhaba bende çikolata kisti mevcut 2013 te te evlendikten sonra öğrenmiştim. Korkmuştum o zmn baya tedavi yolu izledim ilaç vs. En son gebe kaldım doğal yolla. Oğlum var 5 yaşında. Lakin bu yıl içinde 2 düşük yaşadım doktorum polip ten dolayı dedi. Çiko kisti varken de gebe kalabildim yani. Ama polip ler daha riskli diye histeroskopi yapıldı temizledi doktorum. Doktor seçimi çok önemli. Çiko kisti de çoğu hastada gebeliğe engel olabiliyor tabi. İyi araştırma yapmak gerekir
Benimki 1 cm, doktorlar engel olabilir de olmayabilir de diyorlar. Kesin konuşmuyorlar.Peki sorabilir miyim polibin büyüklüğü ne kadar acaba
Canım benimde 1 cmdi ben öğrendim ve hemen aldırmak istedim çünkü bir yıldır bebek istiyorduk ve olmuyordu histereskopi oldum aldırdım tabi öncesinde rahim filmi çekindim net belli olsun diye ve oldum kurtuldum inşAllah o ay korundum geçen ayda denedim ama olmadı ikinci ay olarak deniyoruz bakalımBenimki 1 cm, doktorlar engel olabilir de olmayabilir de diyorlar. Kesin konuşmuyorlar.
Peki ne kadar sürede olmadı ki histeroskopi oldunuzBende de polip vardı aldırdım 9 ay sonra hamile kaldım . Zor bir işlem değil korkmayın doktorunuza güvenin ve aldırın gebeliğe engel olabilir .
3 yıl olmadı bebeğimiz . Polip rahim filminde görüldü bi kaç gün içinde de alındıPeki ne kadar sürede olmadı ki histeroskopi oldunuz
bizim de bir bucuk yıldır olmuyor. ben de polipi aldırmak istiyorum. Hem ultrasonda hem de rahim filminde cikti. Baska bi sorun yoksa bence gebelik olur yakında insallah.Canım benimde 1 cmdi ben öğrendim ve hemen aldırmak istedim çünkü bir yıldır bebek istiyorduk ve olmuyordu histereskopi oldum aldırdım tabi öncesinde rahim filmi çekindim net belli olsun diye ve oldum kurtuldum inşAllah o ay korundum geçen ayda denedim ama olmadı ikinci ay olarak deniyoruz bakalım
9 ay sonra mi hamile kaldınız3 yıl olmadı bebeğimiz . Polip rahim filminde görüldü bi kaç gün içinde de alındı
Sizin 1 cm mi şimdi doktor engel olur demedi mi benim doktorum olabilir dedi ve aldırdım aklımda kalmasın dedimbizim de bir bucuk yıldır olmuyor. ben de polipi aldırmak istiyorum. Hem ultrasonda hem de rahim filminde cikti. Baska bi sorun yoksa bence gebelik olur yakında insallah.
Bunu doktorunuz daha iyi bilir tabiiki kişiden kişiye de değişir ama benim hikaye böyle. Polip le ilgili araştırma yaptım gerçekten de risk içeriyorMerhaba, o zaman polipi aldırıp denemek mantıklı gibi. Yine olmazsa sebep çikolata
Büyüklüğü hakkında bişey demedi ama histeroskopi sonrası epey vardı temizledim dedi. Gebeliğe engel olabiliyor ewet çünkü tam bebeğin kesesinin olacağı yerde küçük et parçaları şeklinde bu veletler. Benimde 2 düşük olduğu için polip ler varken tekrar aynı şeyleri yaşamayalım demişti doktorum. O yüzden de histeroskopi ile temizlediMerhaba polibinizin büyüklüğü ne kadardı acaba doktor gebeliğe engel olur dedi mi size
Yeniden hamile kaldınız mi acabaBüyüklüğü hakkında bişey demedi ama histeroskopi sonrası epey vardı temizledim dedi. Gebeliğe engel olabiliyor ewet çünkü tam bebeğin kesesinin olacağı yerde küçük et parçaları şeklinde bu veletler. Benimde 2 düşük olduğu için polip ler varken tekrar aynı şeyleri yaşamayalım demişti doktorum. O yüzden de histeroskopi ile temizledi
31 aralıkta oldum ameliyatı yani yeni. Şuan ilaç antibiyotik fln kullanıyorum. Bakalım zaman gösterecek cnm. Hakkımızda hayırlısı diyelimYeniden hamile kaldınız mi acaba
Bende senden bir ay önce oldum güzel haberler alalım inşAllah31 aralıkta oldum ameliyatı yani yeni. Şuan ilaç antibiyotik fln kullanıyorum. Bakalım zaman gösterecek cnm. Hakkımızda hayırlısı diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?