Polip ve gebelik !!!!

ressamasel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2018
1.529
829
53
34
Merhaba arkadaşlar !
Size sorum olacak . Acaba polibi olup hamile kalan veya kalamayan ya da polibi aldırınca hamile kalan arkadaşlar oldu mu ?yazarsanız çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar !
Size sorum olacak . Acaba polibi olup hamile kalan veya kalamayan ya da polibi aldırınca hamile kalan arkadaşlar oldu mu ?yazarsanız çok sevinirim.
Merhaba ben yeni histeroskopi oldum. 2 düşük sonrası doktorum polip lerin var almamız gerek dedi. Polip varken hem gebelik zorlaşır hem düşük neden olur hemde riskli gebelik olur dedi

Ben kalamadım, ama aynı zamanda çikolata kistim de var. Hangisi sebep oluyor bilmiyorum.
Merhaba bende çikolata kisti mevcut 2013 te te evlendikten sonra öğrenmiştim. Korkmuştum o zmn baya tedavi yolu izledim ilaç vs. En son gebe kaldım doğal yolla. Oğlum var 5 yaşında. Lakin bu yıl içinde 2 düşük yaşadım doktorum polip ten dolayı dedi. Çiko kisti varken de gebe kalabildim yani. Ama polip ler daha riskli diye histeroskopi yapıldı temizledi doktorum. Doktor seçimi çok önemli. Çiko kisti de çoğu hastada gebeliğe engel olabiliyor tabi. İyi araştırma yapmak gerekir

Merhaba ben yeni histeroskopi oldum. 2 düşük sonrası doktorum polip lerin var almamız gerek dedi. Polip varken hem gebelik zorlaşır hem düşük neden olur hemde riskli gebelik olur dedi
Merhaba polibinizin büyüklüğü ne kadardı acaba doktor gebeliğe engel olur dedi mi size

Merhaba, o zaman polipi aldırıp denemek mantıklı gibi. Yine olmazsa sebep çikolata

Bende de polip vardı aldırdım 9 ay sonra hamile kaldım . Zor bir işlem değil korkmayın doktorunuza güvenin ve aldırın gebeliğe engel olabilir .

Benimki 1 cm, doktorlar engel olabilir de olmayabilir de diyorlar. Kesin konuşmuyorlar.
Canım benimde 1 cmdi ben öğrendim ve hemen aldırmak istedim çünkü bir yıldır bebek istiyorduk ve olmuyordu histereskopi oldum aldırdım tabi öncesinde rahim filmi çekindim net belli olsun diye ve oldum kurtuldum inşAllah o ay korundum geçen ayda denedim ama olmadı ikinci ay olarak deniyoruz bakalım

bizim de bir bucuk yıldır olmuyor. ben de polipi aldırmak istiyorum. Hem ultrasonda hem de rahim filminde cikti. Baska bi sorun yoksa bence gebelik olur yakında insallah.

bizim de bir bucuk yıldır olmuyor. ben de polipi aldırmak istiyorum. Hem ultrasonda hem de rahim filminde cikti. Baska bi sorun yoksa bence gebelik olur yakında insallah.
Sizin 1 cm mi şimdi doktor engel olur demedi mi benim doktorum olabilir dedi ve aldırdım aklımda kalmasın dedim

Merhaba, o zaman polipi aldırıp denemek mantıklı gibi. Yine olmazsa sebep çikolata
Bunu doktorunuz daha iyi bilir tabiiki kişiden kişiye de değişir ama benim hikaye böyle. Polip le ilgili araştırma yaptım gerçekten de risk içeriyor

Merhaba polibinizin büyüklüğü ne kadardı acaba doktor gebeliğe engel olur dedi mi size
Büyüklüğü hakkında bişey demedi ama histeroskopi sonrası epey vardı temizledim dedi. Gebeliğe engel olabiliyor ewet çünkü tam bebeğin kesesinin olacağı yerde küçük et parçaları şeklinde bu veletler. Benimde 2 düşük olduğu için polip ler varken tekrar aynı şeyleri yaşamayalım demişti doktorum. O yüzden de histeroskopi ile temizledi

Yeniden hamile kaldınız mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…