• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polip suphesi

Buhayatbenim

Can parçam oğlum
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
3.180
3.465
133
Yumurta takibine basladim dun doktor sanki polip var ama kesin sonucu adetin,4.gunu soyleyebilirim dedi yarin tekrar gidicem sogan kuru mu denesem lutfen bi akil verin ben cocuk istedikce hepbirsey ler cikiyor bu arada bende hafif pko var 2.5 aydir korunmuyorum 14 aylik evliyim.

Adetin 4 gunu daha net gorebilirim dedi .o zaman cagirdi. Catlama ignesi verdi cuma vurun cumartesi pazartesi carsamba iliski dedi ...eger hamile kalmazsan adet olunca gel dedi.

Yumurta takibine basladim dun doktor sanki polip var ama kesin sonucu adetin,4.gunu soyleyebilirim dedi yarin tekrar gidicem sogan kuru mu denesem lutfen bi akil verin ben cocuk istedikce hepbirsey ler cikiyor bu arada bende hafif pko var 2.5 aydir korunmuyorum 14 aylik evliyim.

Bana da 2 kere farklı zamanlarda bu söylendi
yumurtlama zamanınızda mısınız?
ben gittiğimde rahim içinde kalınlaşma ve polipe benzer şeyler gördü doktorlar
adetin 3. günü çağırdılar
gittim ve yok olmuştu
bazen fazla kalınlaşma ya da artık ne oluşuyosa oluyor ve adetle atılıyormuş

polipse de alırız hemen bişey olmaz demişti
geçmiş olsun

gittim ve yok olmuştu

geçmiş olsun

Evet yumurtlama zamanimdayim.. İgneyi vurun hamile kalmazsan adet olunca gel bakicaz polipse alicaz dedi hamile kalmaya engel oluyormus polipler hamile kalsanda cocugun gelisimini etkiliyormus umarim yoktur ve umarim.en kisa zamanda hamile kalirim ben biz siz hepimiz aminnnnn

Evet yumurtlama zamanimdayim.. İgneyi vurun hamile kalmazsan adet olunca gel bakicaz polipse alicaz dedi hamile kalmaya engel oluyormus polipler hamile kalsanda cocugun gelisimini etkiliyormus umarim yoktur ve umarim.en kisa zamanda hamile kalirim ben biz siz hepimiz aminnnnn

Istediginiz gibi olur umarım
Valla ben 2 defada yumurtlama doneminde gidince polip diye dusunuldu sonra baktilar ki degilmis insallah sizin de oyle olur

Merhabalar benim bi sıkıntım var hanımlar şu polip denen şeyle ilgili. Ameliyat olanlar var okuduğum kadarıyla. Ameliyat ne kadar sürüyor? hemen ayağa kalkabilir miyim ? Bi de doktora biraz geç gitsem sıkıntı olur mu ?

Merhaba.bende dun doktora gittim 7mm boyutunda polip varmis benim adetlerden sonra az az lrkelenmem ve seffaf sivi geliyorya o kanliyi hem.polip varmis hemde sezeryan yerimde icten az sizinti var mis.size doktor ne dedi acaba merak ettim.operasyonla alicaz yara gibi olan yeride yakicaz dedi korkuyorum rahme zarae verir mi diye.

Merhaba.bende dun doktora gittim 7mm boyutunda polip varmis benim adetlerden sonra az az lrkelenmem ve seffaf sivi geliyorya o kanliyi hem.polip varmis hemde sezeryan yerimde icten az sizinti var mis.size doktor ne dedi acaba merak ettim.operasyonla alicaz yara gibi olan yeride yakicaz dedi korkuyorum rahme zarae verir mi diye.

Benjimki 4 civariymis canim hala polip suphesi o
Persembe doktora gitcem canim..iyice arastir aman hemen aldirma iyisi kotusuyle rahmimiz bizim hazinemiz..

Benjimki 4 civariymis canim hala polip suphesi o
Persembe doktora gitcem canim..iyice arastir aman hemen aldirma iyisi kotusuyle rahmimiz bizim hazinemiz..
Haklisin hamile bu sekilde kaladabilirsin kalmayadabilirsin dedi.icerden sezeryan yerinde acilma varmis cok sasirdim.adetin bitmeden gel o zaman rahat goruyruzdedi sana da dedi mi.oyle.

Haklisin hamile bu sekilde kaladabilirsin kalmayadabilirsin dedi.icerden sezeryan yerinde acilma varmis cok sasirdim.adetin bitmeden gel o zaman rahat goruyruzdedi sana da dedi mi.oyle.

Evet dedi canim ve adetken gittim.hala suphe dedi . (ama ben doktorum.izinde oldugu icin baska doktora gittim ) asil cevabi hep gittigim verir..

Evet dedi canim ve adetken gittim.hala suphe dedi . (ama ben doktorum.izinde oldugu icin baska doktora gittim ) asil cevabi hep gittigim verir..
Anladim canim.bende bi arastirma hastanesine gide egim samsunda ozele gittim.bi doktora daha gozukecem eger acil degilse ameliyat olmak istemiyorum ya her sene bisey cikiyo ameliyt oldum :(

gittim ve yok olmuştu

geçmiş olsun
Merhaba
gittim ve yok olmuştu

geçmiş olsun

Merhaba canım bir konuda yardımcı olur musun lütfen.. Ben iki ay önce bebek tedavisi için doktora gittim.Vajinal Ultrasonla baktı polip var dedi.. Bir sonraki ay adet döneminde gel bakalım ameliyat edelim dedi.. Ben diğer ayı beklemeden farklı bir doktora göründüm.. Karnımdan baktılar iki defa herhangi bir şey çıkmadı.. Bir sonraki ay adetin 2. Günü gittim polip görünmedi. Adet bitiminde gel dedi doktor, tekrar muayene etti yine görünmedi.. Adet bitiminin üzerinden 4 gün geçti farklı bir doktora gittim doktor polip benzeri bişey gördü.. Ne yapacağımı şaşırdım.. Var mı yok mu anlamadım.. Bu görünen nedir

Back