Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Polip sorunu olanlar acil yardımınızı rica ediyorum bakar mısınız?
Adetimin 12.günü kahverengi akıntım gecmedı gün içerisinde ara ara geliyor dr polip var küçük dedi dr u begenmedım zaten. baska dra gıdecegım. niye gecmıyor kötü bısey olur mu
Adetimin 12.günü kahverengi akıntım gecmedı gün içerisinde ara ara geliyor dr polip var küçük dedi dr u begenmedım zaten. baska dra gıdecegım. niye gecmıyor kötü bısey olur mu
canım oncelıkle gecmıs olsun..evlı mısın bekar mısın cocugun var mı bılmıyorum...bı akrabamız var bzıım dr poplıp var ondan cocugun olmuyor dedı adet ol gel amelıyat yapalım dedı....ılaclarını kullanıyordu kı adet olsun snra amelıyat olsun.....daha ılac kullanırken agrım var dıyodu test yaptı hamıle...korkulcak bısey oldugunu sanmıyorum sen baska dr gorun derım fıkır olsun dıye yazdım
Adetimin 12.günü kahverengi akıntım gecmedı gün içerisinde ara ara geliyor dr polip var küçük dedi dr u begenmedım zaten. baska dra gıdecegım. niye gecmıyor kötü bısey
canım merhaba. sana bisey sorucam. ben tüp bebek tedavisi oluyorum. ve polip çıktı geçen hafta histereskopi oldum. Bugün 7.gun genital bölgemde dudakların iç kısmında sivilceden biraz buyuk kabarcıklar oluştu ama iltihaplı degil kırmızı. sende oldumu böyle bişey. . korkuyorum yaaaa enfeksiyon mu kaptim acaba
Canım öncelikle geçmiş olsun bende öyle bişey olmadı ama sadece biraz kaşıntı vardı bende film de çıktı ama histereskopi de çıkmadı temiz cikti sen histereskopi çektiğin de ciktimi istersen bi muaneye git mantar da olabilir