Polip mi ???

aysells

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
70
5
36
Balıkesir
Lütfen yardım genital bölgemin içinde bir et parcası var bu yıllardır temizliğini yaparken elime değiyor hurma büyüklüğünde uzun parlak kaygan bir et .. Birgün nette gezinirken miyom fotolarının benim tarif ettiğim şeye benzediğini gördüm gecen hafta özel doktora gittim hem ultrason ile hem alttan muayene ile baktı hiçbirşey yok bak dedi ekrandan banada gösterdi ama içim rahat değil. Gitmişken tüm testleri tahlilleri yaptırdım hepsi temiz çıktı. Ama parmagımı soktugumda eklediğim fotograflar netten alıntı öyle bir et var .

Eklentiler

• image.png
    114,3 KB · Görüntüleme: 61
  • image.png
    90,2 KB · Görüntüleme: 75
Ben polip ameliyatı oldum aynı bu şekildeydi HSG de görünmedi defalarca ultrasonla bakıldı ama göremediler regli döneminde baktır daha net görünüyor ara kanamalar regli ağrısı parça parça kanamalar varsa polip olabilir üstelik kısırlık ve düşüğe neden olabiliyor.

Bende de HSG'de polip gözükmedi fakat doktor ultrasonda şüphelendi. Bir de klomen kullanıyorum. Tavsiye ediyor musun histeroskopi ile alınmasını? Kısırlığa etki eden bu herhalde

Bende de HSG'de polip gözükmedi fakat doktor ultrasonda şüphelendi. Bir de klomen kullanıyorum. Tavsiye ediyor musun histeroskopi ile alınmasını? Kısırlığa etki eden bu herhalde
Hsg de polip gözükmeyebiliyor benimde ultrason ile fark edildi ofis histereskopi ile kesinleşti sonra histereskopi ile alındı polipin bulunduğu yer ve büyüklüğü önemli düşük ve kısırlık nedeni olabilirmiş doktorum polip almadan tüp bebek deneme rahim sanıp yerleşebilir dedi bir sene oldu hala hamile kalamadım tüp bebek başlıcaz İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…