Gebeliğe Hazırlık Polip ameliyatı sonrası gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayalleriniyasa2

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2023
37
8
6
28
Kızlar günaydın ben şubat 16 sında polip ameliyatı oldum Şubat 26 da regl oldum martta da olmam tatih 27 siydi 5 gün geçiktim dün gece gebelik testi yaptım âdet sökücü içiçektim bir an da şok oldum sabah tekrar test yaptım sabah ki de silik çıktı
dün görümceme gösterdim şimdi herkes öğrendi
Eşim kalksın hemen doktora gideceğim dua edin nolur

Eklentiler

• 3C3BA801-E655-4375-A59F-BC8D16DEE708.webp
    3C3BA801-E655-4375-A59F-BC8D16DEE708.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 15
  • image.webp
    image.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 14
Kızlar günaydın ben şubat 16 sında polip ameliyatı oldum Şubat 26 da regl oldum martta da olmam tatih 27 siydi 5 gün geçiktim dün gece gebelik testi yaptım âdet sökücü içiçektim bir an da şok oldum sabah tekrar test yaptım sabah ki de silik çıktı
Eşim kalksın hemen doktora gideceğim
Sağlıcakla gelsin bebişiniz🥰 polip ameliyatını adetliyken mi oldunuz

Cnm merhabalar tebrik ederim saglıcakla kucagına al benim sormak istedigim bendede polip var senin kaç cm di polip varken ne kadar süredir gebelik olmuyordu

Cnm merhabalar tebrik ederim saglıcakla kucagına al benim sormak istedigim bendede polip var senin kaç cm di polip varken ne kadar süredir gebelik olmuyordu
Öncelikle geçmiş olsun biz 3 ay denedik olmadı adetimden önce kanamam olduğu için ben şüphelendim doktor muayenesine gittim polip olduğunu tespit etti yaklaşık dokuz santim
Anestezi vererek parçayı aldılar zaten hiçbir şey hissetmedim yarım saat filan sürdü aynı gün hastaneden taburcu oldum 16 Şubat’ta ameliyat oldum 26 Şubat’ta adet oldum bir sonraki döngüde de gebe kalmışım bana da süpriz oldu
Korkulacak hiçbir şey yok patoloji sonucunda güzel çıktı umarım her şey gönlünce olur sen de bir an önce hamile kalırsın sağlıcakla kal😍

Öncelikle geçmiş olsun biz 3 ay denedik olmadı adetimden önce kanamam olduğu için ben şüphelendim doktor muayenesine gittim polip olduğunu tespit etti yaklaşık dokuz santim
Anestezi vererek parçayı aldılar zaten hiçbir şey hissetmedim yarım saat filan sürdü aynı gün hastaneden taburcu oldum 16 Şubat’ta ameliyat oldum 26 Şubat’ta adet oldum bir sonraki döngüde de gebe kalmışım bana da süpriz oldu
Korkulacak hiçbir şey yok patoloji sonucunda güzel çıktı umarım her şey gönlünce olur sen de bir an önce hamile kalırsın sağlıcakla kal😍

Allah razı olsun cnmmm sen biraz daha büyükmüş ama beklememişsin cok ne güzel benim 2 sene olucak gebelik oluşmadı bende o sebeple aldırıcam 1 cm kadar herşey gönlünce olsun seninde çok teşekkür ederim ❤️

Ne güzel heyecanla yazmışım buraya maalesef bebeğimi kaybettim düşük yaptım beta hcg yavaş yükseldi gelişmeyen gebelik
Önce dış gebelik kese gözükmedi tüplerdedir dediler araştırmaya gittim çok şükür tüplerimde bişey yok 1 hafta sonra rahimde kese gözüktü ama sağlıksız gebelik dedi yaşasa bile anne karnında ölür seni zehirler dedi yüksek ihtimalle düşük yapacaksın doğal yolla düşsün kürtaj yapmak zorunda kalmayalım dedi tekrar anesteziyi vücut kaldırmaz belki dedi 40 gün önce ameliyat olmuştum 3 gündür de karnımda bir ağrı bel ağrısı bugün yemek yaparken karnıma sancı girdi ama benim ki regl sancısı var çok şiddetli değil banyoya koştum birşey geldiğini hissettim ve maalesef parça düştü
Ben ilk öğrendiğimde çok üzüldüm çok ağladım kendimi bu sona hazırladım bir kaç ay sonra tekrar kalırım Allah izin verirse inşallah 🙏 sadece benimle aynı durumu yaşayan kadınlara içimi dökmek istedim

Back
X