G gulstarn Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2019 14 4 36 38 18 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi gulstarn #21 ozlemtrklm .!.: Amin inşallah Reshi mantarı hücre yenilenmesi ve bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyor. Zaten rahatsızlıklar hep bağışıklık sisteminin bozuk olmasından kaynaklanıyor . Benim polipten kurtulma vesile oldu . Çok şükür inşallah hayırlı haberler veririm Genişletmek için tıkla... inşallah canım
ozlemtrklm .!.: Amin inşallah Reshi mantarı hücre yenilenmesi ve bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyor. Zaten rahatsızlıklar hep bağışıklık sisteminin bozuk olmasından kaynaklanıyor . Benim polipten kurtulma vesile oldu . Çok şükür inşallah hayırlı haberler veririm Genişletmek için tıkla... inşallah canım
Misst Guru Kayıtlı Üye 12 Ekim 2011 278 225 303 İstanbul 19 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi gulstarn #22 gulstarn .!.: geçmiş olsun aldırdınızmı polipi iyimisinız şimdi evet ostrojen hormonu fazla olursa polip oluşur diyorlar Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Ben ameliyatı bikaç ay sonraya almak zorunda kaldım. Daha aldıramadım yani.
gulstarn .!.: geçmiş olsun aldırdınızmı polipi iyimisinız şimdi evet ostrojen hormonu fazla olursa polip oluşur diyorlar Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Ben ameliyatı bikaç ay sonraya almak zorunda kaldım. Daha aldıramadım yani.