Çare olmak isterim ama polip ameliyatindan sonra hala hamilelik yasayamadım oncesinde istedigim ay olurdu fakat dusuk ve kurtaj ile sonuclanirdi 2 aydir denedim olmadi illaki herkesin bunyesi farklidir rahim temizleniyor sonucta gebelik kolay olur derler hayirlisi artikMerhaba. Ben rahımda polip aldırmiştım tekrar oluşmuş tekrar aldırdım3kez çikmamasi için ne yapilir bilen varmı? Hamile kalınırmı 2 kez polip amalıyatından sonra. Soğan kürü içsem polipi kökuyle yok edermi bilen böyle durumla karşilaşanlar lutfen yazarmisiniz. Bugun kürü başlamiştim ama bazilara kötu gelmiş ondan korktum
inşallah olur diyelimÇare olmak isterim ama polip ameliyatindan sonra hala hamilelik yasayamadım oncesinde istedigim ay olurdu fakat dusuk ve kurtaj ile sonuclanirdi 2 aydir denedim olmadi illaki herkesin bunyesi farklidir rahim temizleniyor sonucta gebelik kolay olur derler hayirlisi artik
Kür yapmadm hic polip aldirdım insAllah sorunsuz olir bundan sonraki gebeliklerimizinşallah olur diyelimsiz 1 kere polip aldırdınızmı soğan kürü hiç içtinızmı kafam karişik Allah yardımcimiz olsun
Kür yapmadm hic polip aldirdım insAllah sorunsuz olir bundan sonraki gebeliklerimiz
Polipin tekrarlama nedenlerinden birincisi sigara ikincisi kilo sorunuymuş. Bendede polip var yeni teşhis konuldu ve regl sonrası bu ay histereskopi ile alınacak. Kilo ve sigara kullanımın varmı?Merhaba. Ben rahımda polip aldırmiştım tekrar oluşmuş tekrar aldırdım3kez çikmamasi için ne yapilir bilen varmı? Hamile kalınırmı 2 kez polip amalıyatından sonra. Soğan kürü içsem polipi kökuyle yok edermi bilen böyle durumla karşilaşanlar lutfen yazarmisiniz. Bugun kürü başlamiştim ama bazilara kötu gelmiş ondan korktum
merhaba sigara hiç içmedim kilolu değilim çok şaşırdım neden böyle oldu bende anlamadım sizede geçmiş olsunPolipin tekrarlama nedenlerinden birincisi sigara ikincisi kilo sorunuymuş. Bendede polip var yeni teşhis konuldu ve regl sonrası bu ay histereskopi ile alınacak. Kilo ve sigara kullanımın varmı?
Bende de vardı polip aldırmayan korktum . Bir arkadaşım reshi mantarı gıda takviyesi önerdi 6 ay yoğun ve düzenli kullandım . Bu süre zarfında doktora hiç gitmedim . 6 ay sonra doktora gittim bende rahim ağzında ve rahim içinde polip olmadığını söyledi . Hatta emin olmak için ilaç verdi beş gün kullan rahim duvarında polip var mı diye bakalım dedi ve güzel sonucu aldık . Çok şükür kurtuldum . Gebelik için eve git hamile kalmazsan ikinci ay gel dedi . İnşallah isteyen herkes bebeğini kucağına sağlıkla alır . Bu ay bekliyoruz .Merhaba. Ben rahımda polip aldırmiştım tekrar oluşmuş tekrar aldırdım3kez çikmamasi için ne yapilir bilen varmı? Hamile kalınırmı 2 kez polip amalıyatından sonra. Soğan kürü içsem polipi kökuyle yok edermi bilen böyle durumla karşilaşanlar lutfen yazarmisiniz. Bugun kürü başlamiştim ama bazilara kötu gelmiş ondan korktum
Bende de vardı polip aldırmayan korktum . Bir arkadaşım reshi mantarı gıda takviyesi önerdi 6 ay yoğun ve düzenli kullandım . Bu süre zarfında doktora hiç gitmedim . 6 ay sonra doktora gittim bende rahim ağzında ve rahim içinde polip olmadığını söyledi . Hatta emin olmak için ilaç verdi beş gün kullan rahim duvarında polip var mı diye bakalım dedi ve güzel sonucu aldık . Çok şükür kurtuldum . Gebelik için eve git hamile kalmazsan ikinci ay gel dedi . İnşallah isteyen herkes bebeğini kucağına sağlıkla alır . Bu ay bekliyoruz
geçmiş olsun sizede. 2 kez hamilelikte bi sıkıntı oldumı her şey yolundamiydi. Bu polip neden oluşurCanım bende polip varmış haberim yoktu taa ki ikinci hamilelikte serklaj atılırken doktor görene kadar. 2 kez hamile kaldım anlayacağın alınmadan.
Ve ilk gebelikten sonra birkaç kez soğan suyu da içtim. Bilmiyorum beni etkilemedi olumsuz soğan suyu
Polip kaynaklı sorun yaşamadım. İlk gebeliğimde enfeksiyon sebebi ile 22. Haftada erken doğum ikincide 24. Haftada suyum geldi erken Doğum yaşadım ne yazık ki.geçmiş olsun sizede. 2 kez hamilelikte bi sıkıntı oldumı her şey yolundamiydi. Bu polip neden oluşur
Amin inşallahne guzel çok sevindim sizin için geçmiş olsun. Ama reshi mantarı gıda dediginizi anlayamadım . lutfen açiklarmusınız. Allahım hayırli haberle sizi sevindirsin inşallah guzel haber olursa burada yazarsınız canım.
Normal mantar gibi değil bu arada zaten bilimde bu mantarın yararını kabul etmiş bulunuyor . Geleneksel Japon tıbbında kullanılmis yüzyıllardır . Ve şu anda hala kullanılmaya devam ediyorAmin inşallah
Reshi mantarı hücre yenilenmesi ve bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyor. Zaten rahatsızlıklar hep bağışıklık sisteminin bozuk olmasından kaynaklanıyor . Benim polipten kurtulma vesile oldu . Çok şükür inşallah hayırlı haberler veririm
Kullanımı nasıl? Hap mı toz mu?Amin inşallah
Reshi mantarı hücre yenilenmesi ve bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyor. Zaten rahatsızlıklar hep bağışıklık sisteminin bozuk olmasından kaynaklanıyor . Benim polipten kurtulma vesile oldu . Çok şükür inşallah hayırlı haberler veririm
Kapsül şeklinde ve çay kahve şeklinde tüketiliyorKullanımı nasıl? Hap mı toz mu?
geçmiş olsun aldırdınızmı polipi iyimisinız şimdi evet ostrojen hormonu fazla olursa polip oluşur diyorlarBen de polip aldırmak için adet olmayı bekliyorum. 2 polip ve kist aldırıcam. Aldırdıktan sonra yazarım. Östrojen hormonundan kaynaklanıyor polipler diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?