• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polip aldıran var mii ?

gsLi fatma

mutluluk nerdesin ...
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2015
676
266
103
Slm kızlar bn cuma günü polip aldırdım kürtaj gibi oldu çok ağrı hissediyorum yaşayan var mı ne zmn A iyi olur hemen hamile kalabilirmiyim veya kalırsam düşük olurmu bilgisi olan yazsın lütfen

Slm kızlar bn cuma günü polip aldırdım kürtaj gibi oldu çok ağrı hissediyorum yaşayan var mı ne zmn A iyi olur hemen hamile kalabilirmiyim veya kalırsam düşük olurmu bilgisi olan yazsın lütfen
Bende geçen sene temmuzda polip için histeroskopi oldum kürtaj pek uygulanmıyor aslında şaşırdım.
Ben ameliyattan çıkınca adet sancısı gibi sancı hissettim serum takılınca geçti.
Hamilelik olayına gelirsek hala hamile kalamadım:KK71:

Bende geçen sene temmuzda polip için histeroskopi oldum kürtaj pek uygulanmıyor aslında şaşırdım.
Ben ameliyattan çıkınca adet sancısı gibi sancı hissettim serum takılınca geçti.
Hamilelik olayına gelirsek hala hamile kalamadım:KK71:
Hmm gerçekten mi senin bi hastalığın var mı neden hamile kalamadın ?

Korkma canm uyutuyorlar sen hiç anlamiyosun böle sadece biraz cesaret lazim

içim gidiyor iğne vurulurken neyse ki anestezi var. geçen sene çikolata kistimi aldırdım ağlarken sakinleştirici yaptırdılar anında gülmeye başladım :KK48:
klomeni kullandın mı? sonuç nasıl?

içim gidiyor iğne vurulurken neyse ki anestezi var. geçen sene çikolata kistimi aldırdım ağlarken sakinleştirici yaptırdılar anında gülmeye başladım :KK48:
klomeni kullandın mı? sonuç nasıl?
Yeni başladım bugün ilk günüm haftaya catlatma iğnesi olcam bakalım neler olcak

Kızlar bende de polip var iki tane özel hastane gıtmiştim emin olmak içini birde devlet hastane gıttık bugun ama adet olmamıştım daha normalde 2.veya3.gunu bakılıyor o yüzden bugün Dr emin olamadı histereskopi ile bakalım dedı randevu aldım ama kafamda deli sorular sağlıka görevlisi bana önce bayılmadan bakacaklar eğer polip varsa anestezı verilip alınacak dedi bu kunda tecrübelerinizi bekliyorum lütfennnn :)))

Canım bende aldırdım kürtajla ama yinede hamile kalmadim. Üstelik 2 ay sonra bu polip tekrarladi. Şimdi aynı uygulamayı bana tekrar yapacaklar

Back