- 24 Eylül 2015
- 676
- 266
- 103
- Konu Sahibi gsLi fatma
Slm kızlar bn cuma günü polip aldırdım kürtaj gibi oldu çok ağrı hissediyorum yaşayan var mı ne zmn A iyi olur hemen hamile kalabilirmiyim veya kalırsam düşük olurmu bilgisi olan yazsın lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende geçen sene temmuzda polip için histeroskopi oldum kürtaj pek uygulanmıyor aslında şaşırdım.Slm kızlar bn cuma günü polip aldırdım kürtaj gibi oldu çok ağrı hissediyorum yaşayan var mı ne zmn A iyi olur hemen hamile kalabilirmiyim veya kalırsam düşük olurmu bilgisi olan yazsın lütfen
Hmm gerçekten mi senin bi hastalığın var mı neden hamile kalamadın ?Bende geçen sene temmuzda polip için histeroskopi oldum kürtaj pek uygulanmıyor aslında şaşırdım.
Ben ameliyattan çıkınca adet sancısı gibi sancı hissettim serum takılınca geçti.
Hamilelik olayına gelirsek hala hamile kalamadım![]()
Sebepsiz kısırlık dediler ama ben troid haşimatoymuşum iğne tedavisi deneyeceğim bu ayHmm gerçekten mi senin bi hastalığın var mı neden hamile kalamadın ?
Insallah seninde bebeğin olur bizde anne oluruz inşallahSebepsiz kısırlık dediler ama ben troid haşimatoymuşum iğne tedavisi deneyeceğim bu ay
Bnde 26.2.2016 da oldum ve önümüzdeki ay klomen kullancam bakalım inşallah bizimde olur bebeklerimiz
Bnde 26.2.2016 da oldum ve önümüzdeki ay klomen kullancam bakalım inşallah bizimde olur bebeklerimiz
Korkma canm uyutuyorlar sen hiç anlamiyosun böle sadece biraz cesaret lazimbende de polip var, ameliyat olmam gerek.. inş çok sıkıntılı bi süreç değildir![]()
Korkma canm uyutuyorlar sen hiç anlamiyosun böle sadece biraz cesaret lazim
Yeni başladım bugün ilk günüm haftaya catlatma iğnesi olcam bakalım neler olcakiçim gidiyor iğne vurulurken neyse ki anestezi var. geçen sene çikolata kistimi aldırdım ağlarken sakinleştirici yaptırdılar anında gülmeye başladım
klomeni kullandın mı? sonuç nasıl?
Yeni başladım bugün ilk günüm haftaya catlatma iğnesi olcam bakalım neler olcak
Insallah canm çok saol :)hayırlı sonuçlar alırsın inş :)
Slm kızlar bn cuma günü polip aldırdım kürtaj gibi oldu çok ağrı hissediyorum yaşayan var mı ne zmn A iyi olur hemen hamile kalabilirmiyim veya kalırsam düşük olurmu bilgisi olan yazsın lütfen
Canım bende aldırdım kürtajla ama yinede hamile kalmadim. Üstelik 2 ay sonra bu polip tekrarladi. Şimdi aynı uygulamayı bana tekrar yapacaklarSlm kızlar bn cuma günü polip aldırdım kürtaj gibi oldu çok ağrı hissediyorum yaşayan var mı ne zmn A iyi olur hemen hamile kalabilirmiyim veya kalırsam düşük olurmu bilgisi olan yazsın lütfen
Canım bende aldırdım kürtajla ama yinede hamile kalmadim. Üstelik 2 ay sonra bu polip tekrarladi. Şimdi aynı uygulamayı bana tekrar yapacaklar
Söyledim ama öyle bir yöntem yok dediler ben de anlamadımYakarak aldir kesince tekrarliyormus...