polıkıstlı hanımlar yardımınıza ıhtıyacım var plsss

aysegul86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2008
144
0
116
Almanya
slm bayanlar .benım ayın 22 sınde hasta olmam lazımdı ama olmadım ılk defa boyle boyle bırsey geşlıyor basıma test falan yaptırdım ama negatıf cıkdı halada hasta olmadım .pcolu olupta boyle seylerle karsılasana varmı.???doktora gıttım ultrasonla baktı rahım kalınlasması var ama bebek yok dedı tabı ben ıyıce alllak bullak oldum:S:S:S:S hamılemıyım degılmıyım kafam karıstı sızce ne olur?kan verıpte negatıf sonucunu alıpta hamıle olan vvarmı? bana adet sokturucu verdı ama kullanmadım :Scevaplarınızı beklıyorum plsss:)

bende de pco var gerçi şuan hamileyim ama bu pco fazla kafana takma sadece akışına bırak herşeyi ben öyle yapmıştım illaki kafaya takılıyo ama çok fazla dert etme sonuçta Allah alnımıza yazmış bi kere biz ne yaparsak yapalım değişmez
kese görünmediyse hamile değilsinizdir ama ben hiç bi zaman adet olmak için ilaç içmemiştim bazen 3ay bile adet olmadığım oluyodu sadece sen bilirsin diyebilirim ama en azından yaşadıklarını yaşayan kadın çok yalnız değilsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…