hangi kur ile gene kaldinizBen 4.5 sene tedavi gördüm ara ara.
Hiç bi işe yaramadı.
Bitki kürüyle hamile kaldım.
Pcoslu bayanlar sürekli fit kalmak zorundaArkadaşlar Pko olupta tedavisiz hamile kalan varmı aranızda yeniyim cok ta yeni evliyim bir aylık falan :) 20 yaşınd ortaya çıkan pko ile hayatım Mafoldu kilo aldım tüğlendim saçlarım döküldü vs. Yeni evlendim çocuk sahibi olmak istiyorum sizin tecrübeleriniz neler yazarmısınız )
hangi kur ile gene kaldiniz
Cok kiloyum bende aynen benimde öle oldu 20 yasında birden kilo aldım öncesi senın gibi düzensiz ama görüyordum on ay olmadım ben de önemsemedim cahildim şimdi dikkat Edicem Allah’ın izni ile Allah bağışlasın bu aradaBende 20li yaslarda soylemislerdi pko diyo kilo almistim kilodan sonra regl cok gec oldu 3 ay adrt gormedigm oldu oncesinde gec de olsa hemen hemen her ay olurdm AMA 35 gunu geordi hic duzenli degildi. Zayifladim ve ilk defa 35 gunden az zamanlarda adet gordm o donem . Dugunumuz oldu surekli gecikmeler basladi bebek dusununce de.. AMA tedavi gormeden hamile kaldim.sende bi doktora gorun istersen Ben gittigimde cok kucuk kistler var ama gebeligin Engel degl demisti Ben hayit otu kullandim 2 ci ayimda gebe kaldm. AMA kilo varsa en onemli zayiflamak ve spor hareket pko da cok ise yariyo
Teşekkür ederim haklısınızPcoslu bayanlar sürekli fit kalmak zorundaendokrin ve kadın doğum yardımcı olacaktır bol şans
Hormon değerlerini zi biliyormusunuz benim fsh 5,65 lh 11 38 prolaktin 17,43 değerler haklında bilginiz var mıhangi kur ile gene kaldiniz
benimde fsh 6 lh 17 prolaktin normal düzeyde sadece lh yukskebende her ay adet olurum 2 3 gün erken yada geç ama bu ay aynı ay icinde 3 kez regl oldum neden acabaHormon değerlerini zi biliyormusunuz benim fsh 5,65 lh 11 38 prolaktin 17,43 değerler haklında bilginiz var mı
Benm kendiliğinden6 ayimda tedavisiz kaldım:)Arkadaşlar Pko olupta tedavisiz hamile kalan varmı aranızda yeniyim cok ta yeni evliyim bir aylık falan :) 20 yaşınd ortaya çıkan pko ile hayatım Mafoldu kilo aldım tüğlendim saçlarım döküldü vs. Yeni evlendim çocuk sahibi olmak istiyorum sizin tecrübeleriniz neler yazarmısınız )
Hiç bilemiyorum neden acababenimde fsh 6 lh 17 prolaktin normal düzeyde sadece lh yukskebende her ay adet olurum 2 3 gün erken yada geç ama bu ay aynı ay icinde 3 kez regl oldum neden acaba
Lh Yüksekliği hamılelikte engel mi pekiHiç bilemiyorum neden acaba
Gerçekten mi gözünüz Aydin tedavisiz mi oldunuzKilo ver canım, gerekli hormonlarını takip ettir.ve ben pkoluyum diye kendine yapiştırma. Ben ilacsız adet olamazdım hamileyim.
Tedavisiz.kilo vererek. Prolaktin dúsürdük sadece.Gerçekten mi gözünüz Aydin tedavisiz mi oldunuz
Evet malesef zor oluyor yumurta catlamiyor yada kaliteli olmuyorLh Yüksekliği hamılelikte engel mi peki
BEnbbugun hamile olduğumu öğrendim rabbim sizlere nasip eder inşallahBende de polikistik görüntü var femara denedim olmadı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?