• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Polikistikower olupta hamile kalmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gozun aydin canim bak ne guzel hicbirseye gerek kalmadan hamile kalmissin saglikla ilerlesin insallah test mi yapip ogrendin
Akşamm test yaptım silik çıktı sabah hemen bida yaptım daha koyuydu ama yine silik hataneue gttık eşimle kandada çıktı şükürler olsun ama cok küçük bi değer çıktı yarın tekrar kan berıcem yükselmesi gerekiyormuş 40 ,24 çıktı

Akşamm test yaptım silik çıktı sabah hemen bida yaptım daha koyuydu ama yine silik hataneue gttık eşimle kandada çıktı şükürler olsun ama cok küçük bi değer çıktı yarın tekrar kan berıcem yükselmesi gerekiyormuş 40 ,24 çıktı
Insallah yukselir canim kac gun gecikmen vardi? Bende polikistik overliyim adetlerim duzensiz hic bi ila veya cay falan kullandinmi bende 4 yildir ugrasiyorm ama hala hamie kalamdim

Serbest T4 : 0.89
FSH : 6.92
LH : 29.18
Estradiol : 58.35
Progesteron : 1.14
Prolaktin : 12.97
AMH : 15.14

Kızlar adetin 3.günü testim nasıl sizce ?
Yarında tiroid bakilacak. Pko var normelde

Insallah yukselir canim kac gun gecikmen vardi? Bende polikistik overliyim adetlerim duzensiz hic bi ila veya cay falan kullandinmi bende 4 yildir ugrasiyorm ama hala hamie kalamdim
7 gün gecikti temızlenmem gereken gün evde test yaptım Benim pko cok ileri düzeyde ilaçsız hiç gelmez bır aylık evliyim evlenmeden önceki ay hayıt otuna başladım onla adet gördüm son görüşümdü zaten :))) ıkı aya yakın kullandım cok araştırdık bu otu mucize bitki diye geçiyor bir kadının yirmi sene çocuğu olmamış bu otu içip 3 ay kalıyor

Serbest T4 : 0.89
FSH : 6.92
LH : 29.18
Estradiol : 58.35
Progesteron : 1.14
Prolaktin : 12.97
AMH : 15.14

Kızlar adetin 3.günü testim nasıl sizce ?
Yarında tiroid bakilacak. Pko var normelde
Prolaktin normal O çok önemli zaten hamıle kalmada lh yüksek çıkmış o hormon fsh dan yüksek olursa polikislik olunuyor fsh değerin güzel ama lh ondan fazla ve sınırı geçmiş. Diğerlerinden hiç anlamıyorum

7 gün gecikti temızlenmem gereken gün evde test yaptım Benim pko cok ileri düzeyde ilaçsız hiç gelmez bır aylık evliyim evlenmeden önceki ay hayıt otuna başladım onla adet gördüm son görüşümdü zaten :))) ıkı aya yakın kullandım cok araştırdık bu otu mucize bitki diye geçiyor bir kadının yirmi sene çocuğu olmamış bu otu içip 3 ay kalıyor
Tesekurler cevabin icin canim

Prolaktin normal O çok önemli zaten hamıle kalmada lh yüksek çıkmış o hormon fsh dan yüksek olursa polikislik olunuyor fsh değerin güzel ama lh ondan fazla ve sınırı geçmiş. Diğerlerinden hiç anlamıyorum

Cok teşekkür ederim size 😊
Tiroid en son 3 civariydı yani tsh.
Bakalım yarın ne jadar cikicak
İlaç verorse doktor ins bu sıkıntılarım geçer de hamile kalırım.
Akne , tüylenme , saç deru dokulme
Ruhsal sıkıntı bunlar çok yıprattı beni

Tsh da normal gibi geldi bana

Bn hamileyim bu arada bu postu açtıktan 2 gün sonra öğrendşm im pkolularda hamile kalıyor

Canim bi sorum daha olucak hayit otunu nasil kullandin soyleyebilimisin

Canim bi sorum daha olucak hayit otunu nasil kullandin soyleyebilimisin
Aktarlar tohum olarak satıyo sabah akşam bir bardak demleyerek içtim bi tatlı kaşığı atttım sıcak suya demlenince süzüp içtim bu şekilde hormon duzenleyıcı etkisi var hayıt tphumunun

Aktarlar tohum olarak satıyo sabah akşam bir bardak demleyerek içtim bi tatlı kaşığı atttım sıcak suya demlenince süzüp içtim bu şekilde hormon duzenleyıcı etkisi var hayıt tphumunun
Bende almistim ama gunde 1 defa ictim ondan fayda etmedi heralde. Heegunmu iciliyo sen nekadar sure kullandin mesela 15 gun yada 1ay buda onemlidir heralde😘

Arkadaşlar Pko olupta tedavisiz hamile kalan varmı aranızda yeniyim cok ta yeni evliyim bir aylık falan :) 20 yaşınd ortaya çıkan pko ile hayatım Mafoldu kilo aldım tüğlendim saçlarım döküldü vs. Yeni evlendim çocuk sahibi olmak istiyorum sizin tecrübeleriniz neler yazarmısınız ) :işsiz:
Benim tüğlenme problemim hala var ama ben evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım 😊 hergün 3 5 kere olunca eee yeni evlenince bide oldu çok şükür 😅

Benim tüğlenme problemim hala var ama ben evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım 😊 hergün 3 5 kere olunca eee yeni evlenince bide oldu çok şükür 😅
Hayırlı olsun bende hamileyim dün öğrendim 😊

Hayıt otunu nasıl kullandın canım

Back