Gozun aydin canim bak ne guzel hicbirseye gerek kalmadan hamile kalmissin saglikla ilerlesin insallah test mi yapip ogrendinBEnbbugun hamile olduğumu öğrendim rabbim sizlere nasip eder inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gozun aydin canim bak ne guzel hicbirseye gerek kalmadan hamile kalmissin saglikla ilerlesin insallah test mi yapip ogrendinBEnbbugun hamile olduğumu öğrendim rabbim sizlere nasip eder inşallah
Akşamm test yaptım silik çıktı sabah hemen bida yaptım daha koyuydu ama yine silik hataneue gttık eşimle kandada çıktı şükürler olsun ama cok küçük bi değer çıktı yarın tekrar kan berıcem yükselmesi gerekiyormuş 40 ,24 çıktıGozun aydin canim bak ne guzel hicbirseye gerek kalmadan hamile kalmissin saglikla ilerlesin insallah test mi yapip ogrendin
Insallah yukselir canim kac gun gecikmen vardi? Bende polikistik overliyim adetlerim duzensiz hic bi ila veya cay falan kullandinmi bende 4 yildir ugrasiyorm ama hala hamie kalamdimAkşamm test yaptım silik çıktı sabah hemen bida yaptım daha koyuydu ama yine silik hataneue gttık eşimle kandada çıktı şükürler olsun ama cok küçük bi değer çıktı yarın tekrar kan berıcem yükselmesi gerekiyormuş 40 ,24 çıktı
7 gün gecikti temızlenmem gereken gün evde test yaptım Benim pko cok ileri düzeyde ilaçsız hiç gelmez bır aylık evliyim evlenmeden önceki ay hayıt otuna başladım onla adet gördüm son görüşümdü zaten :))) ıkı aya yakın kullandım cok araştırdık bu otu mucize bitki diye geçiyor bir kadının yirmi sene çocuğu olmamış bu otu içip 3 ay kalıyorInsallah yukselir canim kac gun gecikmen vardi? Bende polikistik overliyim adetlerim duzensiz hic bi ila veya cay falan kullandinmi bende 4 yildir ugrasiyorm ama hala hamie kalamdim
Prolaktin normal O çok önemli zaten hamıle kalmada lh yüksek çıkmış o hormon fsh dan yüksek olursa polikislik olunuyor fsh değerin güzel ama lh ondan fazla ve sınırı geçmiş. Diğerlerinden hiç anlamıyorumSerbest T4 : 0.89
FSH : 6.92
LH : 29.18
Estradiol : 58.35
Progesteron : 1.14
Prolaktin : 12.97
AMH : 15.14
Kızlar adetin 3.günü testim nasıl sizce ?
Yarında tiroid bakilacak. Pko var normelde
Tesekurler cevabin icin canim7 gün gecikti temızlenmem gereken gün evde test yaptım Benim pko cok ileri düzeyde ilaçsız hiç gelmez bır aylık evliyim evlenmeden önceki ay hayıt otuna başladım onla adet gördüm son görüşümdü zaten :))) ıkı aya yakın kullandım cok araştırdık bu otu mucize bitki diye geçiyor bir kadının yirmi sene çocuğu olmamış bu otu içip 3 ay kalıyor
Prolaktin normal O çok önemli zaten hamıle kalmada lh yüksek çıkmış o hormon fsh dan yüksek olursa polikislik olunuyor fsh değerin güzel ama lh ondan fazla ve sınırı geçmiş. Diğerlerinden hiç anlamıyorum
Tsh da normal gibi geldi banaCok teşekkür ederim size
Tiroid en son 3 civariydı yani tsh.
Bakalım yarın ne jadar cikicak
İlaç verorse doktor ins bu sıkıntılarım geçer de hamile kalırım.
Akne , tüylenme , saç deru dokulme
Ruhsal sıkıntı bunlar çok yıprattı beni
Bn hamileyim bu arada bu postu açtıktan 2 gün sonra öğrendşm im pkolularda hamile kalıyorCok teşekkür ederim size
Tiroid en son 3 civariydı yani tsh.
Bakalım yarın ne jadar cikicak
İlaç verorse doktor ins bu sıkıntılarım geçer de hamile kalırım.
Akne , tüylenme , saç deru dokulme
Ruhsal sıkıntı bunlar çok yıprattı beni
Doktor önceki tsh baktı 3 civarı görünce 2 den aşağıya düşürmez lazım dedi..Tsh da normal gibi geldi bana
Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim banada dua edinBn hamileyim bu arada bu postu açtıktan 2 gün sonra öğrendşm im pkolularda hamile kalıyor
Canim bi sorum daha olucak hayit otunu nasil kullandin soyleyebilimisin7 gün gecikti temızlenmem gereken gün evde test yaptım Benim pko cok ileri düzeyde ilaçsız hiç gelmez bır aylık evliyim evlenmeden önceki ay hayıt otuna başladım onla adet gördüm son görüşümdü zaten :))) ıkı aya yakın kullandım cok araştırdık bu otu mucize bitki diye geçiyor bir kadının yirmi sene çocuğu olmamış bu otu içip 3 ay kalıyor
Aktarlar tohum olarak satıyo sabah akşam bir bardak demleyerek içtim bi tatlı kaşığı atttım sıcak suya demlenince süzüp içtim bu şekilde hormon duzenleyıcı etkisi var hayıt tphumununCanim bi sorum daha olucak hayit otunu nasil kullandin soyleyebilimisin
Bende almistim ama gunde 1 defa ictim ondan fayda etmedi heralde. Heegunmu iciliyo sen nekadar sure kullandin mesela 15 gun yada 1ay buda onemlidir heraldeAktarlar tohum olarak satıyo sabah akşam bir bardak demleyerek içtim bi tatlı kaşığı atttım sıcak suya demlenince süzüp içtim bu şekilde hormon duzenleyıcı etkisi var hayıt tphumunun
Benim tüğlenme problemim hala var ama ben evlendikten 3 ay sonra hamile kaldımArkadaşlar Pko olupta tedavisiz hamile kalan varmı aranızda yeniyim cok ta yeni evliyim bir aylık falan :) 20 yaşınd ortaya çıkan pko ile hayatım Mafoldu kilo aldım tüğlendim saçlarım döküldü vs. Yeni evlendim çocuk sahibi olmak istiyorum sizin tecrübeleriniz neler yazarmısınız )![]()
Hayırlı olsun bende hamileyim dün öğrendimBenim tüğlenme problemim hala var ama ben evlendikten 3 ay sonra hamile kaldımhergün 3 5 kere olunca eee yeni evlenince bide oldu çok şükür
![]()
Namazlarımda dua Edicem isminiz nedirHayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim banada dua edin
2.asilama icin bende bekliyorum bir dahaki regl w kaldı oda.
Hayıt otunu nasıl kullandın canım7 gün gecikti temızlenmem gereken gün evde test yaptım Benim pko cok ileri düzeyde ilaçsız hiç gelmez bır aylık evliyim evlenmeden önceki ay hayıt otuna başladım onla adet gördüm son görüşümdü zaten :))) ıkı aya yakın kullandım cok araştırdık bu otu mucize bitki diye geçiyor bir kadının yirmi sene çocuğu olmamış bu otu içip 3 ay kalıyor
Her gün içtim düğün haftası hariç günde 3 kere 4 kere içen bile varBende almistim ama gunde 1 defa ictim ondan fayda etmedi heralde. Heegunmu iciliyo sen nekadar sure kullandin mesela 15 gun yada 1ay buda onemlidir heralde![]()
günde iki kere demleyerek iç timHayıt otunu nasıl kullandın canım