Polikistikoverliyim SOĞAN KÜRÜ denemek istiyorum insaAllah.benimle baslamak isteyen gelsin destek ol

Allahindedigiolur

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2016
75
12
8
Genc kizligimdan beri adet duzensizligim vardi.ancak kucuk kucuk kistlerim yoktu tek bir kist olurdu adet olmazdm.dr yasmin verirdi eritirdi.taa ki 9.5 ay once evlendim kucuk kucuk kistler cikmaya basladi.54 kiloyla evlendim uc ayda 64 oldum ve bunlar cikti.hamile kalamiyorum cunku yumurtlayamiyorum.bazi sebeplerden oturu tedaviye bir ay once basladim.bir kere klomen kullandm 3 yumurta buyudu catladi ama tutmadi.ikincye klomen kullandm iki yumurta 12 mm oldu ve oylece suan kalms durumda.doktor igne ve asilama tedavisine baslayalim dedi ama ben sogan kuru yapmak istiyorum Allahin izniyle belki sifa olur diye ümit ediyorum.sokturucu hapa bu aksam basladim insaAllah.adet bitiminde baslamak istiyorum insaAllah.seytanin vesvesesine yenik dusuyorum cevremdeki kisilern de surekli bebek yokmu daha deyisinden usanmaya basladm benmle bu kure baslamak isteyen ler varsa birbirimize destek olalm insaAllah.pkos olup sogan kuruyle hamile kalan varsa buraya yazsnlar bize de isik olsunlar :(

Sokturucude 2.gun bitmistir insaAllah.bu sirada esime tahlil yaptrdk spermlerden 100 tanesinden 2 tanesi sagliklica gidiyomus.biraz sekil bozuklugu\hareketsizlik var dediler.neler yapablrm bu durumda

İnşallah faydalı olur soğan kürü. Bende denedim ama eve misafir geldi falan kaldı. Devam ettiremedim. Çünkü sürekli neden bunu iciyorsun diye soruyor lar . Bende 10 aydır evliyim inanın bebek yok mu sorusundan psikolojimi bozmuşlardı bir ara .şuan hala bebek için ilaç bile kullanmaya başlayamadım tedavi için gittim farklı bir durum çıkdı ondan sonra bebek tedavisi olucam inşallah hakkımızda hayırlısı olsun .

İnşallah faydalı olur soğan kürü. Bende denedim ama eve misafir geldi falan kaldı. Devam ettiremedim. Çünkü sürekli neden bunu iciyorsun diye soruyor lar . Bende 10 aydır evliyim inanın bebek yok mu sorusundan psikolojimi bozmuşlardı bir ara .şuan hala bebek için ilaç bile kullanmaya başlayamadım tedavi için gittim farklı bir durum çıkdı ondan sonra bebek tedavisi olucam inşallah hakkımızda hayırlısı olsun .
İnanirmisin bende sende kendimi gordum suan.bende bazi durumlardan dolayi tam duzenli yapamiyorum kuru.gunde iki kere icmeye calisiyorum.bugun 7.gunum insaAllah.yumurtlayamiyorum.acaba sogan kuru yumurtlatirmi

Soğan kürünü yumurtlamak için değilde polikistik overi olup düzensiz adet görenler için olduğunu duymuştum. İbrahim Saraçoğlunun videolarında öyle söylüyordu.Yumurtlamak için incir kürünü öneriyor du yanlış hatırlamıyorsam.

Cnm incir kuru nu tavsiye etmiyorum bizzat kendim içtim yumurtlama olsun diye doktora gittim herşey normal dedi ve gecen ay incir kuru ne baslâdim 21gun boyunca içtim adet oldum tekrar doktora gittim ve ultrason dan baktı ufak ufak kistler var dedi incir dek mi oldu bilmiyorum ama gecen ay ultrason da öyle birşey dememisti gerçekten bende şaşırdım bir ay içinde kistlenmisim

Soğan kürünü yumurtlamak için değilde polikistik overi olup düzensiz adet görenler için olduğunu duymuştum. İbrahim Saraçoğlunun videolarında öyle söylüyordu.Yumurtlamak için incir kürünü öneriyor du yanlış hatırlamıyorsam.
Bende adet duzensizligi var polikistikoverden dolayi.yani uc dort ay beklesem adet olmuyorum.sogan suyu adetleri duzenliyosa yumurtlatiyo demek olmuyo mu ? Yani duzenli adet olan kisi yumurtladiktan 14 gun sonra adet oluyo yani duzenli bi sekilde yumurtlamis olmuyo mu ?

Cnm incir kuru nu tavsiye etmiyorum bizzat kendim içtim yumurtlama olsun diye doktora gittim herşey normal dedi ve gecen ay incir kuru ne baslâdim 21gun boyunca içtim adet oldum tekrar doktora gittim ve ultrason dan baktı ufak ufak kistler var dedi incir dek mi oldu bilmiyorum ama gecen ay ultrason da öyle birşey dememisti gerçekten bende şaşırdım bir ay içinde kistlenmisim
Aynen incir kuru kist yapabiliyo.bir de prolaktin yuksekligi olanlar icemiyo.prolaktin benm 31 di bikac ay once.normalde 26 dan yuksek olmamasi gerekiyo.daha sonra elhamdulillah 19 a dustu.o yuzden incir kurunu yapmak istemiyorum tekrar prolaktn ckmasn dye.cnku prolaktn yukseklgi gebelge engel oluyo

Soğan kuru hakkında pek birşey bilmiyorum onu da içmeye kalktim tadı çok kötüydü iki yudum zor içtim dun doktora gittim ve inofolic diye bir toz verdi onu kullanmaya başladım inş etkisini görürüm adetin 3.günü gel dedi

Soğan kuru hakkında pek birşey bilmiyorum onu da içmeye kalktim tadı çok kötüydü iki yudum zor içtim dun doktora gittim ve inofolic diye bir toz verdi onu kullanmaya başladım inş etkisini görürüm adetin 3.günü gel dedi
Bende inofolic kullandm sase olanini yani toz seklinde.yumurtam 12 milim oldu daha fazla buyumedi.ama faydali bisey kullanmanda yarar var tabi.doktor bana asilama deyince asilama oncesi sogan kuru yapmak istedim en azindan sifa icin.bugun 8.gun bitti insaAllah.icmekte zorlaniyorum ama napalm Allahim cabamizi goruyor mukafatimizi da yaknda saglikli ve hayrli bebegmz olarak verir insaAllah

Bende inofolic kullandm sase olanini yani toz seklinde.yumurtam 12 milim oldu daha fazla buyumedi.ama faydali bisey kullanmanda yarar var tabi.doktor bana asilama deyince asilama oncesi sogan kuru yapmak istedim en azindan sifa icin.bugun 8.gun bitti insaAllah.icmekte zorlaniyorum ama napalm Allahim cabamizi goruyor mukafatimizi da yaknda saglikli ve hayrli bebegmz olarak verir insaAllah
Rabbim şifasını ve bebeğinizi bir an önce sağlıkla ve hayırlısı ile verir inşallah. Siz anlatınca bende kendimi gördüm
agustosda bi yıl olacak evleneli bendede pko var ve sol yumurtada bes bucuk sağda uc bucuk cm kistim var hamile kalamıyorum yarın yeni bi doktora gidicem aynı zamanda diyete de başladım sığan körüne doktorla yarın görüştükten sonra başlamayı düşünüyorum bende ilaçsız adet olamıyorum dilerim hepimiz isteklerimize biran evvel kavuşuruz

Rabbim şifasını ve bebeğinizi bir an önce sağlıkla ve hayırlısı ile verir inşallah. Siz anlatınca bende kendimi gördüm
agustosda bi yıl olacak evleneli bendede pko var ve sol yumurtada bes bucuk sağda uc bucuk cm kistim var hamile kalamıyorum yarın yeni bi doktora gidicem aynı zamanda diyete de başladım sığan körüne doktorla yarın görüştükten sonra başlamayı düşünüyorum bende ilaçsız adet olamıyorum dilerim hepimiz isteklerimize biran evvel kavuşuruz
AMİNNN CNM CUMLEMİZE SAGLİKLİ HAYRLİ VE TEZ ZAMANDA BEBEGİMİZİ VERİR İNSAALLAH ALLAHİM.ben evlenmeden once duzensiz adet olurdum ama sokturucu kullanmadan olurdum.54 kiloyla evlendim uc ayda resmen 10 kilo aldm sonra kucuk kucuk kistler cikti ve ilacsi adet olamiyorum neredeyse.inofolic kullandim 57 ye dustum.suanda da 57-58 bazen 59 oluyo.ideal kilom nette 47 diyo ama o kiloya nasil dusebilirim bilmiyorum.boyum 156 fln.senin boy ve kilo kac cnm

Bendede pko var bisenelik evliyim önceden hiç yoktu duzensizlik 4 5 aydır var ve bu ay olamadım hamile zannettim doktor polikistikover dedi korkuyorum soğan körüne başlıcam

Bendede pko var bisenelik evliyim önceden hiç yoktu duzensizlik 4 5 aydır var ve bu ay olamadım hamile zannettim doktor polikistikover dedi korkuyorum soğan körüne başlıcam
Bnde asilama oncesi kullaniyim dedim sogan kurunu.ama cok duzenli yapamiyorum yemekten sonra acikmayi bekliyorum o zaman iciyorum.gunde iki kere.yalniz benim akintim baslarda artar gibi oldu suan normal geliyo.yumurtlayamama skntm var.sogan kuru yumurtlatirmi diye dusunuyorum.bugun sogan kurumde 11.gun insaAllah.adetin 7.gunu baslamistim.kur bitince kadin doguma bi baktirsam mi acaba yumurtlayabiliomuyum yada durum nasil diye

bende bugün itibari ile soğan kürüne başladım.:KK9:umarım faydalı olur.

Back