• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

POLIKISTIKOVERI OLUPTA HAMILE KALAMAYAN ARKADASLAR DERTLESELIM :((

kızlar herkeze merabalar daha ıkı gun once buraya .yazmıstım kımse umudunu yıtrmesın asla olmaz olmuycak demeyın asla ole cok dua edın hergun hergun hergun yer gok duayla ısteyın kı rabbım versın kndınızı yıpratmayın bn ılk once allah snra yaptıqım dualarla sonra dktrum sayesınde kaldım klomen ılk ayımda tuttu ve bugun hamıle oldugumu ogrendm ostynce olmayacak hc brsey yok 7 aylık ewlıyım ve allahıma bınlrrce kez sukrler olsun bana verdı allahım bu dıyguyu herkeze yasatsın

Çok çok sevindim Allahım herkese hayırlısını versin inşAllah bizlerede nasip etsin dualarında eksik etme bizimde yüzümüz güler inşAllah...HAkkımızda herşeyin hayırlısı

canım ben ole cok dua ettım kı anlatamam ya dua edıp yatmadan gozume uyku gırmıodu hep ıstdım dua ettım hersey bahane hersey allahım ol desın hersey olur en kısa zamanda allahım hyrlısını saqlıklısını nasıp etsın hepımıze kndınızı uzup yıpratmayın

Benim kullandığım 100 mg geceleri 2 şer tane 5 gece içiyorum dediğin gibi adeti düzene sokup gebe kalmayı kolaylaştımak için dediğin gibi iyi bişey sanırım ama ben kendimi o ilaca bağlı kalmamak için aralıklarla kullanmıştım bilmem iyimi yaptım kötümü send ebenim gibi mi kullanıyor dur peki ? kafam benimde bu konuda takılı kaldı :S
canım çalıştığım için anca fırsat bulup girebiliyorum. bu arada ben ilk ay sabah 1 tane içtim 10 gün boyunca adetin 15. ile 25 günü arasında gün içinde baş dönmesi yaptığı için ikinci ay sadece geceleri attım hem uyku yaptığı için rahat uyudum.

Çok çok sevindim Allahım herkese hayırlısını versin inşAllah bizlerede nasip etsin dualarında eksik etme bizimde yüzümüz güler inşAllah...HAkkımızda herşeyin hayırlısı
aaaaaaaaaaaa çok sevindim canım yaa hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Merhaba arkadaslar uzun takibden sonra bende üye olayim dedim :)) bende pco luyum... Aranizda metaformin kulanan var mi varsa ne gibi bir sonuc aldiniz ben 3 aydir kullaniyorum..

Back