• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

POLIKISTIKOVERI OLUPTA HAMILE KALAMAYAN ARKADASLAR DERTLESELIM :((

SekermiNe

Cok Sukur Bin Sukur "Onu" Bana Verene.. ♥
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
157
51
43
33
Polikistikoveri olupta hamile kalamayan arkadaslar dertleselim :((

haoldu ı olsun bebeğin nasıl oldu hamişlik..
Tesekkur ederim canim.. daha dun ogrendim dogal yolla oldu cok sukur hicbi tedavi olmadam.. polikistikover var iste bende 4 aydr olmayimca cok korkmstm ama Rabbim korktuguma ugratmadi sukur.. :nazar:

merhabalar ben aranıza yeni katıldımben de polikistik overim ben 1 ay denedim olmadı doktoragittiğimde pko olduğumu öğrendim tabi birsüru tahlil falan yumurta takibi yapıldı ve sonuç olarak yumurtlama0,67 çıktı çok düşük bu oranla hamile kalabilmem imkansız progestan 200 mg verdi adetinin 15. günü başla 10 gün boyunca iç ve 15-21 günleri arası düzenli ilişki önerdi.dün 10. günümdü yani son ilacımı içtim ama bu sabah tuvalete gittiğimde kahverengi akıntım gelmiş çok az daha 25. günümdeyim erken adet oldum sanırım yada başka bişey ilaç dozundan sanırım kafam çok karışık ve sabırsızım :((( sizin öykünüz nedir arkadaşlar?

Canim bence tekrar doktoruna gorunseb iyi olur.. bendeds pko var yillardr ama daha dort aylik evliyim daha once hic cocuk amacli tedaviye gitmedm oyuzdn o ilaclari bilmiyrm.. benim kistim patlayip yumurtaligmi catlatip yara yapmsti olmyck diye cok korkuydm buay tedaviye baslamayi dusunrkn guzel haberi aldm insallah Rabbim sanada en kisa zamanda bo evlat verirr.. korkma stres yapma bol dua et..

Canim bence tekrar doktoruna gorunseb iyi olur.. bendeds pko var yillardr ama daha dort aylik evliyim daha once hic cocuk amacli tedaviye gitmedm oyuzdn o ilaclari bilmiyrm.. benim kistim patlayip yumurtaligmi catlatip yara yapmsti olmyck diye cok korkuydm buay tedaviye baslamayi dusunrkn guzel haberi aldm insallah Rabbim sanada en kisa zamanda bo evlat verirr.. korkma stres yapma bol dua et..

ÇOK SEVİNDİM ŞİMDİDEN HAYIRLISI OLSUN TEZ ZAMANDA KUCAĞINA ALIRSIN İNŞAALLAH

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende sürekli burdan yazışmalarınızı takip ediyordum artık üye olayım dedim bende pco hastasıyım başlangıç henüz benimkisi ilaç tedavilerim bitti şimdi sırada bebiş var bakalım ne zaman nasip olcak

cnm hayırlı olsun bebegın sağlıkla kucağına al ınsallah :D
senın adet duzensızlıgın falan var mıydı pekı cnm

ben de sizdenim arkadaşlar :( progestan kullandım, pek işe yaramadı bende. şu an cyclo progynova kullanıyorum ama pek umudum yok yine de :( ve o uzuuun tedavi sürecinden korkuyorum :(

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende sürekli burdan yazışmalarınızı takip ediyordum artık üye olayım dedim bende pco hastasıyım başlangıç henüz benimkisi ilaç tedavilerim bitti şimdi sırada bebiş var bakalım ne zaman nasip olcak
Insallah en kisa zamanda Rabbim sanada nasip eder.. hayirli haberlerni bekliyrz..

cnm hayırlı olsun bebegın sağlıkla kucağına al ınsallah :D
senın adet duzensızlıgın falan var mıydı pekı cnm
Cok sagol canim Iinsallah ogunleri gorutm.. :) benim yillardr adet duzenszlgm vardi hicbiay gununde olmazdm hep gecikirdi hatta bazi aylar hic olmazdm.. sonra bi tedaviye basladm Diane35 kulllandm bi donem ama oda migren yapti biraktm tekrar bozuldu duzenm evlennce duzelir dediler 5 aylik evliym heray hamileym saniyodm :) hic umudumn olmadigi gecen ay guzrl haberi aldm iste canim :anneadayı::nazar::KK46:

ben de sizdenim arkadaşlar :KK43: progestan kullandım, pek işe yaramadı bende. şu an cyclo progynova kullanıyorum ama pek umudum yok yine de :KK43: ve o uzuuun tedavi sürecinden korkuyorum :KK43:
canım progestan pkolu olanlar için adet düzenleyici bir süre kullandıktan sonra kendi kendine adet gördüğünde yumurtlama günlerini belirliyor doktor ona göre ilişki planlıyosun doktorum bana öyle demişti. ben 2. ayımdayım ilacı kullanalı 3-4 ay daha kullanıcam sanırım yada daha uzun süre bilmiyorum bu süreçtede rahim filmi çektiricem hayırlısı inşallah
kafaya takmamaya çalışsamda kendime engel olamıyorum kahretsin.:((

çokkkk korkuyorum ya bebeğim olmazsa diye Allahım herkese nasip et ya Rabbim... pkolu olupta kaç ay tedavi gördünüz yada kaç ayda hamile kaldınız arkadaşlar ? bilgilendirirseniz sevinirim.

çokkkk korkuyorum ya bebeğim olmazsa diye Allahım herkese nasip et ya Rabbim... pkolu olupta kaç ay tedavi gördünüz yada kaç ayda hamile kaldınız arkadaşlar ? bilgilendirirseniz sevinirim.
Bende senin gibi cok korkuyodm canm hata bu konuyu acmstm iste benm gibi olanlarla konusym diye ama bi hafta sonra hamile oldgmu ogrendm cok sukur hic tedavi olmadan 4. Ayda hamile kaldm yillardrda pko var hicbiay duzenli adet olamzdm

Kızlar çalıştığım için ara ara anca giriyorum kusuruma bakmayın ama takipteyim paylaşımlarınızı okuyorum :) hamileliğin hayırlı olsun sekermine darısı başımıza inş.Bende bugün doktora gittim işim yüzünden devlet hastanesine kadın bana resmen ilaçla falan bu pco nun tedviis yok bunla yaşamaya alışman lazım dedi ne bi tahlil ne bi ultrasn çok moralim bozuldu :(

canım progestan pkolu olanlar için adet düzenleyici bir süre kullandıktan sonra kendi kendine adet gördüğünde yumurtlama günlerini belirliyor doktor ona göre ilişki planlıyosun doktorum bana öyle demişti. ben 2. ayımdayım ilacı kullanalı 3-4 ay daha kullanıcam sanırım yada daha uzun süre bilmiyorum bu süreçtede rahim filmi çektiricem hayırlısı inşallah
kafaya takmamaya çalışsamda kendime engel olamıyorum kahretsin.:KK43:(

evet tatlım,biliyorum. çok düzensiz olan adetlerim 3 ay boyunca progestan kullanırken düzenliydi. fakat bırakınca eskisi kadar olmasa da düzensizlşti yeniden. kistlerim de gitmedi,yüksek olan lh hormonum da düşmedi. yani tedavime bi katkı sağlamadı. kafaya takmamak diye bişey nasıl oluyo ben anlamıyorum açıkçası. yoğun iş hayatım,kurslarım ve çok yoğun bi sosyal hayatım olmasına rağmen kafamdan silemiyorum ben :(

Cook tesekkr ederm Busracim insallah Rabbim en kisa zamanda sizede nasip eder.. doktorn dediklri cok sacma geldi bana yani hocbi tahlil yapmadn ultrasn cekmeden nasil tedavisi yok diyeblr bence tek bi doktrla kalma mutlaka baska bi hastanye daha git ama ozelide tavsiye etmem.. hayrli haberlr verrsn insallah..

Cook tesekkr ederm Busracim insallah Rabbim en kisa zamanda sizede nasip eder.. doktorn dediklri cok sacma geldi bana yani hocbi tahlil yapmadn ultrasn cekmeden nasil tedavisi yok diyeblr bence tek bi doktrla kalma mutlaka baska bi hastanye daha git ama ozelide tavsiye etmem.. hayrli haberlr verrsn insallah..
canım gittiğim ve tedavi gördüğüm bi doktorum vardı başka bir hastaneye gitmiş banada biraz uzak olduğu için hadi bu sefer başka bi doktora gideyim belki umut vadedici bişeyler söyler dedim ama yanıldım.Soğan kürüne başlıcam bu hafta bi dahaki ay duruma göre başka doktora gideceğim artık

denemedittiğim ve tedavi gördüğüm bi doktorum vardı başka bir hastaneye gitmiş banada biraz uzak olduğu için hadi bu sefer başka bi doktora gideyim belki umut vadedici bişeyler söyler dedim ama yanıldım.Soğan kürüne başlıcam bu hafta bi dahaki ay duruma göre başka doktora gideceğim artık
Hmm bak sogan kurunun faydasni cok duydm ben hic denemedm sogann kokusna dayanamdgm icin ama sen yap mutlaka iyi gelir ama doktorna gorunmeyide ihmal etme

Back