• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistikover & Hamilelik

Cundamira

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
8
1
6
33
Merhabalr,
Başımdan geçenleri anlatmak istedim belki benim gibi bu forumda umut arayanlar vardır die.. Geçtiğimiz yıl pko teşhisi koyulmuştu ve 3-4 doktor gezmiştim hepsinin ortak kararıydı. Klomen kullanacaktm mecbur ve kullandıgım ilk ay gebe kaldım fakat 7haftalık düşük yaşadım. Birkaç ay dinlendikten sonra tekrar doktor arayışına girdim ve tavsiye üzerine bir doktor buldum bunca zaman gittiğim hicbir doktorun vermediği hatta bahsetmediği metformin içerikli ilacı yazdı bana klomenle birlikte kullandım Ve bugün test yaptım gebeyimmmm Allah'a çok şüüüüükür. İsteyenlere dr ismi verebilirim bunu yazmamın sebebide gebe kalırsam yazıcam demiştim belki moral olur diye..

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.acaba hamile kalınca bıraktınız mı metformini?bende 7 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.ve doktorunuzun adı adresi ne öğrenmek isterim.hiçbir doktor kullan demiyor gittiğim ve ben pco yum

Back