Polikistikover=Gebelik=Roacutanne :(

Ayrıca pko olup da hamile kalan bir sürü insan var. Neden o kadar olumsuz konuşmuş?
Ama ilacı kullanırken tekrar diyorum lütfen hamile kalmayın.
Ben sadece 10 tane içtim sonrasında kullanmadım 1-2 ay gecti üzerinden, 2 yıldan önce cocukta düsünmüyordum zaten. nerden içtiysem nerden kullandıysam bilmiyorm.

Bende bilmiyorum doktor niye öyle direk söyledi, ama psikolojim bozuldu dünden beri çok araştırıyorum, çok üzgünüm.
üzulme sen drlar hep en kotusunu en basta soylerler onlara kalsa ben losemiydim oluyordum sonra sonuc bi cikti enfeksiyon onlar yasayacak adami bile tez elden oldururler istisnalar haric takma sen en fazla tedavi gorursun

iyi yapmıssın ama 10 tane den sıkıntı yasarmıyım bilmiyorm ilacın hiçbir etkisini görmeden bıraktım zaten 1 tanesi 10 mg dı en düsük doz.

İlacı ben de bekarken kullanmıştım, 5 sene önce. Ciddi bir sivilce problemim olmadığı halde. Bir kaç taneydi.

Doktor beni uyarmıştı 2 sene evlilik düşünüyor musun, çocuk doğuramazsın diye. Düşünmüyorum demiştim. Bilinçli olarak kullanmıştım. Etkili bir ilaç, tedbirli olun.

iyi yapmıssın ama 10 tane den sıkıntı yasarmıyım bilmiyorm ilacın hiçbir etkisini görmeden bıraktım zaten 1 tanesi 10 mg dı en düsük doz.
Ben bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.Cunku bu tedavi en az 6 aylığına kişiye veriliyor ve bu sürecin sonunda doktorlar en az şu kadar hamile kalmayın diye uyarıyorlar.sen yine iyi bir dermatolog ve kadin doğumcuyla görüş derim ben

Pko dan dolayı bir doktora daha gidin. O kadar umutsuz vaka mıymış yahu? Bazılarından geç olabiliyor evet ama oluyor. Çözülebilir bir durumsa roayı kullanıp iki yıl geçtikten sonra bebiş sahibi olursunuz inşallah. Zaten ilk 1-2 yıl çocuk düşünmediğinizi söylemişsiniz. Geçmiş olsun.

Ben sadece 10 tane içtim sonrasında kullanmadım 1-2 ay gecti üzerinden, 2 yıldan önce cocukta düsünmüyordum zaten. nerden içtiysem nerden kullandıysam bilmiyorm.

10 tane ya da bir tane farketmez. Siz ne zaman hazır olur şartlarınızı ayarlarsanız o zaman gebe kalırsınız ama 1 yıl hiç olmazsa kalmayın.
Gebe kalmak için de aşılama ya da tüp bebek yaptırırsınız.

roa yı doktor alerji oldugum dönemde 1 kutu vermişti, 10 taneden sonra alerji de gecince kullanmaya devam etmemiştim. evet yeni evli oldugumdan dolayı cocuk için 1-2 yıl beklemek istiyorum, ama doktoe bana 1-2 yıl değil 1-2 ay bile bekleme diyince korktum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…