- 14 Mayıs 2018
- 131
- 100
- 18
- 35
- Konu Sahibi samyeli4125
-
Soğan kürüne ne zaman başlanıyor peki kaç gün içmek lazımDoğuştan ya da sonradan onu bilmiyorum ama şuana bakıp bu sendromunu yenmen gerekiyor ve en etkili kürün de soğan kürü benceben bu ay soğan kürü yaptım ve hiç olmadığı kadar akıntım oldu içimin temizlendiğini hissediyorum adeta.. Soğan kürü kullanıpta birçok pkosu olanlar o ay ya da diğer ay hamile kalıyorlar ama eşinin de aynı zamanda seninle birlikte keçi boynuzu kürü yapması lazım oda sprem arttırıyor faydaları var. Birbirinizi bu süreçte yok sorun sende hayır bende değil sende diyerek yıpratırsanız süreçi uzatmış olursunuz inşallah güzel haberlerinizi alırız :)
Adet bitiminden iki gün sonra başla sabah akşam yemeklerden 10-15 dk önce taze içmek şartıyla 15 gün aksatmadan devam etmen gerekiyor emin ol etkisini görürsün inşallah.. dualarla iç allahın izniyle olur bebişin :) daha ayrıntılı bi şekilde saraçoğlunun videoları var inerernette onları izle mutlaka şimdiden afiyet olsunSoğan kürüne ne zaman başlanıyor peki kaç gün içmek lazım
Benim doktorum sonradan oluşur dedi. Doktorlar bunda da hem fikir değil sanırım.Geçen gün tvde bi kadin dogumcu anlatiyodu.doğustan olan bi sendrommus yani bebek onunla dogar ve devam edermis.sonradan olan bisey deilmis
Çok teşekkür ederim inşallah şifa olurAdet bitiminden iki gün sonra başla sabah akşam yemeklerden 10-15 dk önce taze içmek şartıyla 15 gün aksatmadan devam etmen gerekiyor emin ol etkisini görürsün inşallah.. dualarla iç allahın izniyle olur bebişin :) daha ayrıntılı bi şekilde saraçoğlunun videoları var inerernette onları izle mutlaka şimdiden afiyet olsun
Başta bende yoktu zaten hiç öyle bişeyden bahsetmiyordu. 2-3 ay sonra klomen kullandıktan sonra pkosun dedi ne olduğunu bile bilmiyordum. Böyle bir terimi ilk defa duymuştumBenim doktorum sonradan oluşur dedi. Doktorlar bunda da hem fikir değil sanırım.
Aa buna inanirim cunku benim kiz kardesim bekarken gayet saglikliydi herseyi duzenliydi pkoyla alakali hicbiseyi yoktu evlendi hemen hamile kaldi falan.simdi doktor pko oldugunu söylemis bende anlayamadim nasil oluyo.Benim doktorum sonradan oluşur dedi. Doktorlar bunda da hem fikir değil sanırım.
O zaman doğuştan da olabiliyor sonradan da olabiliyor gibi anladım ben.Aa buna inanirim cunku benim kiz kardesim bekarken gayet saglikliydi herseyi duzenliydi pkoyla alakali hicbiseyi yoktu evlendi hemen hamile kaldi falan.simdi doktor pko oldugunu söylemis bende anlayamadim nasil oluyo.
Soğan kürünü yaparsın o çok etkili şifa olacaktır. Bide pko hamile kalmaya engel değil benim bir sürü pkolu hamile arkadaşım var. Sadece yumurtlama takibi zor olduğundan düzenli yumurtlama olmadığından zorlaşıyor işler. Bazılarında düzensiz yumurtlama da olmuyor tabi o ayrı. Çoğunda ovülasyon testi hiç pik olmuyormuş mesela. Düzenli ilişki olmalı ya da doktor takibinde olunmalı pko varsa. Sen doktor takibinde olduğun için yumurtlamayı bulmakta sıkıntı yok. Belli ki sıkıntı sende değil eşinde. İkna edebilirsen bi spermiogram yaptırsın. Hamilelik tek taraflı değil erkek kaynaklı hamile kalamayan da çok kişi var.Başta bende yoktu zaten hiç öyle bişeyden bahsetmiyordu. 2-3 ay sonra klomen kullandıktan sonra pkosun dedi ne olduğunu bile bilmiyordum. Böyle bir terimi ilk defa duymuştum
Yaptırdı eşim belli bariz sayısı düşük hareketliliği az. Keçiboynuzu kullanıyor. Ama işte cahille çıkma yola diye boşuna dememişler.Soğan kürünü yaparsın o çok etkili şifa olacaktır. Bide pko hamile kalmaya engel değil benim bir sürü pkolu hamile arkadaşım var. Sadece yumurtlama takibi zor olduğundan düzenli yumurtlama olmadığından zorlaşıyor işler. Bazılarında düzensiz yumurtlama da olmuyor tabi o ayrı. Çoğunda ovülasyon testi hiç pik olmuyormuş mesela. Düzenli ilişki olmalı ya da doktor takibinde olunmalı pko varsa. Sen doktor takibinde olduğun için yumurtlamayı bulmakta sıkıntı yok. Belli ki sıkıntı sende değil eşinde. İkna edebilirsen bi spermiogram yaptırsın. Hamilelik tek taraflı değil erkek kaynaklı hamile kalamayan da çok kişi var.
Kabul etmiyor dimi. Ahh bu erkekler. Sadece keçiboynuzu özü kullanmasın ama en azından çakşır kökü suyu da içir. Daha hızlı etki eder.Yaptırdı eşim belli bariz sayısı düşük hareketliliği az. Keçiboynuzu kullanıyor. Ama işte cahille çıkma yola diye boşuna dememişler.
Yok içmiyor ya. Umreden bir meyve getirdi annem hem benim hem onun içmesi için ama gram ağzına sürmedi. Yağmur suları mı desem ne yaptıysam. Okunmuş olunca büyülü mü algılıyor ne vallahi yoruldum. Çocuk için uğraşıyorum ama. Resmen kaynanamın büyütemediği çocuğu büyütmeye çalışıyorum. Bu kadınların yükü ne kadar ağırmışKabul etmiyor dimi. Ahh bu erkekler. Sadece keçiboynuzu özü kullanmasın ama en azından çakşır kökü suyu da içir. Daha hızlı etki eder.
Korkma ama okunmuş şeyleri kesinlikle içmiyorsa onda bişey vardır.Yok içmiyor ya. Umreden bir meyve getirdi annem hem benim hem onun içmesi için ama gram ağzına sürmedi. Yağmur suları mı desem ne yaptıysam. Okunmuş olunca büyülü mü algılıyor ne vallahi yoruldum. Çocuk için uğraşıyorum ama. Resmen kaynanamın büyütemediği çocuğu büyütmeye çalışıyorum. Bu kadınların yükü ne kadar ağırmış
Rabbim sabır versin zor gerçekten erkeklerle uğraşmak.Kaynanamın tek oğlu çok nazlı yetişmiş 30 yaşında hala ana kuzusu. Ne olsa kabahatli benim
Ne gibi bişey canımKorkma ama okunmuş şeyleri kesinlikle içmiyorsa onda bişey vardır.
Büyü gibi bişey. Evlendiğinden beri aynı mı kocan. Yoksa bariz farklılık var mı.Ne gibi bişey canım
İçmiyor canım hiç bişey içiremedim. Sağol yine deEsin için kereviz kürü yapabilirsiniz , Saraçoğlunun , internette araştırabilirsiniz
insanlar degil. Dr lar da böyle yapinca cok üzülüyor insanMaalesef. Ben araştırdım pko lu olupta çocuğu olan çok kişi var ama insanların zihniyeti bozuk olduğu için. Kendi suçlarını kapatma adına çamuru atıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?