- 14 Mayıs 2018
- 131
- 100
- 18
- 35
- Konu Sahibi samyeli4125
-
canım doguştan oluyo mu bilmiyorm ama ben beni bildim bileli war bi komşumda sonradan pko olmuş çok ilaç kullanmaktan dedi. Pko önemli ölçüde hamileligi engelliyor. Sperm hareketliliğide keçi boynuzuylla da düzeliyor hızı sayısı artıyor.Bu arada eşimin 2. Evliliği ve çocuğu ondan da olmamış. Bizde 1.5 yıllık evliyiz
Sonradan oluşan bi hastalık pko. Ama adetlerin düzenliyken de başlamış olabilir. Başlangıçta düzensizliğe neden olmuyor. İleriki safhalarda engel oluyorevlenmeden önce her ayın 14 ünde saat 10-10.30 arasında adet olurdum. Hiç bir düEnsizliğim yoktu. Hemen çocuk istemediğim için düğünden 1 ay önce doktor kontrolünde dienella diye bir Doğum kontrol ilacına başladım. Bu ilacı 2.5 ay kullanabildim çünkü çocuk kararım değişti. Sonrasında adet düzensizliğim oldu ve strese bağlı bu daha da uzadı. Yani her ay acaba hamilemiyim oldu mu diye diye günlerim hep gecikti.
6 ay sonra kadın Doğum doktoruna gittim
Klomen + ilişki önerdi Bu tedavim 5 ay sürdü.
Klomene başladıktan sonra da doktor polikistikoversın dedi.
Eşimin sperm sayısı 20 milyonun altındaydı hareketliliği düşüktü. İlaçla bir şekilde arttı ama tam istenen seviyeye gelmedi.
Çocuğumuzun olmama sebebi benden kaynaklı gibi davranıyor.
O yüzden şunu merak ediyorum pko doğuştan mı yoksa sonradan mı olur ve hamile kalamamamın sebebi ne ? Eşimin şperm sayısı ve hareketliliğinin az olması mı ?
Doğru hastalık değil onu yanlış yazmışım. Ama sadece doğuştan olmuyor. Sonradan da olan çok var. Yaşam tarzı bozulanlarda sonradan olabiliyor özellikle.Doğuştan gelen bir sendrom, hastalık degil. Sağlıklı beslenme, spor ve kilo almadan yasarsan, sigara alkolden uzak durursan baskılarsin. Sana tavsiyem bitkisel kürler yap. Bende çok fayda etti. Soğan suyu, testere dişli aslanpençesi, hayıt suyu. Bunları bir araştır. Burda bu tavsiyeyi verdiğim kaçıncı kişisin bilmiyorum ama lütfen dediklerimi dikkate al.
Bu soğan kürü testere dişi bunlar ne zaman başlanmalı. Ne kadar süre kullanmak gerekiyor. Yumurtalarım tembelmiş nasıl gelişirlerDoğuştan gelen bir sendrom, hastalık degil. Sağlıklı beslenme, spor ve kilo almadan yasarsan, sigara alkolden uzak durursan baskılarsin. Sana tavsiyem bitkisel kürler yap. Bende çok fayda etti. Soğan suyu, testere dişli aslanpençesi, hayıt suyu. Bunları bir araştır. Burda bu tavsiyeyi verdiğim kaçıncı kişisin bilmiyorum ama lütfen dediklerimi dikkate al.
Evlendikten sonra yaşam tarzım çok bozuldu bu doğru. Hareketsizlikten 10 kilo aldım ve insülin direncim olduDoğru hastalık değil onu yanlış yazmışım. Ama sadece doğuştan olmuyor. Sonradan da olan çok var. Yaşam tarzı bozulanlarda sonradan olabiliyor özellikle.
Kilo vermeye çalış spor yap sağlıklı beslen. Bi de yapabiliyorsan soğan kürü yap. Pko için birebir.Evlendikten sonra yaşam tarzım çok bozuldu bu doğru. Hareketsizlikten 10 kilo aldım ve insülin direncim oldu
Zaten şu eş konusunu hiç açmıyım hayatımdaki en büyük hataSpor yapmak ve kilo vermek ciddi anlamda pkoyu azaltabilir bende hep boyle oldu. Pardon da esiniz neyine guvenerek sorunun sizde oldugunu dusunuyor kendi spermine baksin Allah askina. Bence sorun onda ve sizdeymis gibi dusundurmeye calisiyor buna izin vermeyin. Pko gebelige engel olsaydi bende kalamazdim
Ayni ben, evlenmeden önce gunu gunune gelen reglim ilk aydan gecikmeye basladi tabi ben bu arada 10 kilo aldim kilo aldikca gecikmelerim uzadi ve kilo vermemiz o kadar kolay olmuyo insanlarin yediginin yarisindan bile az yiyorum bi kilo anca verebildim gitmiyo insulin direncim yok cok sukur ama doktor kilo vermeme yardimci olsun diye seker ilaci verdi ayrica inofolic oneririm inofolic kullandigim ilk ay da adetim zamaninda geldiEvlendikten sonra yaşam tarzım çok bozuldu bu doğru. Hareketsizlikten 10 kilo aldım ve insülin direncim oldu
Böyle düşündüğün birinden neden çocuk yapmaya çalışıyorsun ki?Zaten şu eş konusunu hiç açmıyım hayatımdaki en büyük hata
Bende bu ilaçları kullanıyorum. Benimde insülin direncim tam sınırda çıktı. Hatta kd dr. Dahileye dr sor kullan derse kullanırsın dedi. Glokofen kullandım ilk 5 kilo verdim ama zor bir ilaç fazla dayanamadım. 2 ay ara verdim 3 kilo aldım yine glifor verdi sonrasında onunla da günde bir defa içiyorum kilo veremedim 3 ay olacak kilom sabitlendiAyni ben, evlenmeden önce gunu gunune gelen reglim ilk aydan gecikmeye basladi tabi ben bu arada 10 kilo aldim kilo aldikca gecikmelerim uzadi ve kilo vermemiz o kadar kolay olmuyo insanlarin yediginin yarisindan bile az yiyorum bi kilo anca verebildim gitmiyo insulin direncim yok cok sukur ama doktor kilo vermeme yardimci olsun diye seker ilaci verdi ayrica inofolic oneririm inofolic kullandigim ilk ay da adetim zamaninda geldi
Maalesef. Ben araştırdım pko lu olupta çocuğu olan çok kişi var ama insanların zihniyeti bozuk olduğu için. Kendi suçlarını kapatma adına çamuru atıyorlarDoğuştan oluyor.sismanlatiyor sismanladikca hastalik aziyor.yazık günah bizlere adet olabilsekte olamasak da hep tehdit gibi bisey.bide doktorlara ve millete anlatamıyorsun yemekler neden tatli geliyor.diyet yapmak neden zor. Bol bol asagiliyorlar bilip bilmeden.seker hastasi obez insan gibi bakiyorlar kimi kısır diyo sanki kendi neyse
İnan çok haklısın ama bu bebek işi bizi çok yıprattı. İlaçlar etkileri falan aramıza çok soğukluklar girdi.Böyle düşündüğün birinden neden çocuk yapmaya çalışıyorsun ki?
Çocuğa yazık değil mi?
Doğuştan ya da sonradan onu bilmiyorum ama şuana bakıp bu sendromunu yenmen gerekiyor ve en etkili kürün de soğan kürü benceevlenmeden önce her ayın 14 ünde saat 10-10.30 arasında adet olurdum. Hiç bir düEnsizliğim yoktu. Hemen çocuk istemediğim için düğünden 1 ay önce doktor kontrolünde dienella diye bir Doğum kontrol ilacına başladım. Bu ilacı 2.5 ay kullanabildim çünkü çocuk kararım değişti. Sonrasında adet düzensizliğim oldu ve strese bağlı bu daha da uzadı. Yani her ay acaba hamilemiyim oldu mu diye diye günlerim hep gecikti.
6 ay sonra kadın Doğum doktoruna gittim
Klomen + ilişki önerdi Bu tedavim 5 ay sürdü.
Klomene başladıktan sonra da doktor polikistikoversın dedi.
Eşimin sperm sayısı 20 milyonun altındaydı hareketliliği düşüktü. İlaçla bir şekilde arttı ama tam istenen seviyeye gelmedi.
Çocuğumuzun olmama sebebi benden kaynaklı gibi davranıyor.
O yüzden şunu merak ediyorum pko doğuştan mı yoksa sonradan mı olur ve hamile kalamamamın sebebi ne ? Eşimin şperm sayısı ve hareketliliğinin az olması mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?