- 20 Ekim 2009
- 4.429
- 4.943
- 723
Mutlaka bir tane daha doktora giderim canım ama doktorumda süreci 1 haftada bir takipteydi oda çok üzüldüğüne inanıyorum çok hastası olmasına rağmen bırakmadı sabahtan akşama kadar test vajina ultroson karından derken defalarca baktı 30 yıllık tecrübeme dayanarak konuşuyorum çok üzgünüm %90 ihtimalle bebek gelişimi durdurmuş yada boş gebelik dedi beklemek bişey kaybettirmez bekleyelim bir haftaya gel dedi bir daha bakarız dedi bu sürede kanaman olursada mutlaka gel dedi beta hcg takibi yaptı 2 bucuk yıldır çocuk sahibi olamadığımı ilk gebeliğim oldugunuda biliyordu umarım ben yalınırım dedi umarım ki doktor yanılır ama beklemekten başka çare yok dedi folik ast ve d vitamini mi yeniden yazdı bekleyeceğiz ama çokta Ümit vermek istemem az da olsa en azından kalbinin attığını görebilirdik dediGelişimi durmuş yorumunu bilemem doktor sonuçta ama. Sırf kalp duyamadınız diye muhtemel kötü son demesi hiç hoş değil. Sırf etrafmda onşarca gebelik var 7 den sonra duyan.. ben gebe kaldığımı testten öğrendiğimde kan verdim kanda yüksek çıktı hormon işte sonra ultrasonla da baktı doktor. Dediği ilk şey rahminde kalınlaşma var ama heveslenme.. gebelik olmama ihtimali de yüksek.. böyle mi konuşulur.. kaset testte çıkmış beta yüksek rahim bebeğe hazırlanıyor belli ki. Hani insanız. Heveslenme ne demek.. takipte kalalım demek var heveslenme demek var..
tek doktorla kalmayın tavsiyem.
Canım ya gerçekten çok üzüldüm rabbim hakkınızda hayırlısını versin umarım sizin sevineceğiniz şekilde ilerler bu süreçMutlaka bir tane daha doktora giderim canım ama doktorumda süreci 1 haftada bir takipteydi oda çok üzüldüğüne inanıyorum çok hastası olmasına rağmen bırakmadı sabahtan akşama kadar test vajina ultroson karından derken defalarca baktı 30 yıllık tecrübeme dayanarak konuşuyorum çok üzgünüm %90 ihtimalle bebek gelişimi durdurmuş yada boş gebelik dedi beklemek bişey kaybettirmez bekleyelim bir haftaya gel dedi bir daha bakarız dedi bu sürede kanaman olursada mutlaka gel dedi beta hcg takibi yaptı 2 bucuk yıldır çocuk sahibi olamadığımı ilk gebeliğim oldugunuda biliyordu umarım ben yalınırım dedi umarım ki doktor yanılır ama beklemekten başka çare yok dedi folik ast ve d vitamini mi yeniden yazdı bekleyeceğiz ama çokta Ümit vermek istemem az da olsa en azından kalbinin attığını görebilirdik dedi
Merhaba bende polikistik var. 8 aydır deniyoruz bende 2.gun gecikme yaşıyorum henüz test yapmadım. Belirtilerin neydi acabaGebeymişim canım kan testinde 146 çıktı 4 gün sonra 771 beta takibi yapıyoruz şuan rabbim inşallah kötü sonuçlanmaz yazacağım buraya
Allah razı olsun duaların için rabbim kimseyi böyle sınamasın tabbimin vardır bir bildiği çıkmadık candan Ümit kesilmez bakalım belki bit hafta sonra duyulacak duyulmazsada vardır Allah’ın bir hikmetiCanım ya gerçekten çok üzüldüm rabbim hakkınızda hayırlısını versin umarım sizin sevineceğiniz şekilde ilerler bu süreç
Şöyle bir durum var eğer bebek sağlıklı ise yaşayacak ise ne olursa olsun yaşar ama değilse maalesef süreç biter. Bu süreçte de senin vücudunu temizler varsa hastalıkların seni iyileştirir. Tekrar gebe kalman kolaylaşır çünkü vücudun yeni gebelikte yabancı olarak görmez onuBende tecrübeme dayanarak şunu söyleyebilirim. Eğer bizimle olmayacaklarsa ilk haftalardan gitmeleri son haftalardayken gitmelerinden daha az acı verir diye düşünüyorum. 37. Haftada kaybettim bebeğimi. Onunla geçirdiğim günler, onun için yaptığım hazırlıklar eşyaları her şeyi… tüm anılar içime kazındı.
Senin bir kaç ay içinde tekrar hamilelik deneme şansın da olacak çok şükür kiBana doktor 2 yıl bekle dedi. 2 gün bile geçmezken onsuz 2 yıl bekleyecek olmakta yıktı beni. Ama şükrediyorum vardır bir hayr Rabbim verdiyse bu olayı bize daha kötüsünden koruyordur çok şükür her anımıza
Yani canım beterin beteri vardır her zaman.sakın isyan etme kendini ve bebeğini Allah’a emanet et. dua ve sabırla başka doktorlarla da görüşerek ilerlet sürecini. Dualarım sizinle
Kese kac haftalikken görüldü? Ben evde test yaptım pozitif çıktı sağlık ocağına gittim kan tahlili verdim pazartesi çıkacak inşallah.Ozele gittim bugün kese görünmedi sonra yine test yaptım eve gelince biri silik çıktı böyle hafif. Sende kanama oldu mu yerleşme kanamasi?Gerçekten çok zor şeyler yaşamış rabbim herkes için hayırlısını nasip etsin çok üzüldüm anlattığın olaya abla senin içinde çok üzgünüm rabbim en kısa vkitinden sağlıkla sıhhatle bir bebiş nasip etsin sana da gönülden dua ediyorum allah kimsenin kucağını boş koymasın ben dün doktor kontrolüne gittin dün yine beta bakıldı 11750 çıktı ultroson haftamla son adet tarihi haftam birbirine uymadığı için geç döllenme olmuş betalar hep 2 katı sonuç verdiği için çok normal dedi bebişim kesesi görüldü bundan sonra Allah’ın taktidiri şuan için elimden geldiğince dikkat ediyorum dua ediyorum
Merhaba hamİle misiniz acaba? Ayni durumdayım sizle test ilk görseldeki gibi çıktı ben de ben çok kafamda kurduğum için hayal görüyorum diye düşünüp çöpe attım :/ ama şimdi burda görünce demek pozitif sayılıyor.. Pko yum ben de üstelik spiralliyim 10 aydır. Vee 13 aylık kiizm var. Ona hamileyken yaşadığım her belirtiyi yaşıyorum. Hamile miyim acaba sende durum nedir kan verdin miKaset testiydi cnm daha önce kimyasal gebelik yaşamadım kafamı karıştıran bu testte gebeyim ama daha önce yaşadığım olayda defalarca test yaptım silik çıktı hastanede kanda negatif içimde korku var önümüzden 4-5 gün daha adet olmazsam hastaneye gidip kan testi verim
Bu arada rabbim yardımcın olsun yıllar önce kardeşimin bebeğini alıyorlardı 10 haftalık kalp atışı yok dediler ve kürtaj masasına almadan önce bi başka doktor bi bakayım demiş ve kalp atışını duydu son anda yoksa alıyorlardı şuan 8 yaşında kendini üzme korkutma canım başka doktorada bi git benceAllah razı olsun duaların için rabbim kimseyi böyle sınamasın tabbimin vardır bir bildiği çıkmadık candan Ümit kesilmez bakalım belki bit hafta sonra duyulacak duyulmazsada vardır Allah’ın bir hikmeti
Son durumun nedir canimGüzel haber vermek isterdim ama ultrasonda 6 hafta 1 günlük son adet tarihime göre 7 hafta 5 günlük ve kese var kalp atışı yok doktor bebeğinin gelişimi yok dedi vajinal ultroson dan baktı normalde 5 bucuk haftada duyulur Muş ama bebek te ka 6hafta 1 günde de çokolmama rağmen kalp atışını vajinadan ve karından duyulmadı yüzde 90 ihtimalle bu sağlıksız bir gebelik dedim düşük tehliken var 10 gün sonra tekrar gel kanamam olursa gel dedi doktor pek ümitli konuşmadı galiba boş gebelik yinede 1 hafta bekleyelim dedi ama sonucun değişeceğini düğün üyoruö dedi vajinadan duyulması gerekiyordu dedi duyamadığıno geçtik kalbin atışını dahi göremedi dualarınızı eksik etmeyin çok zor bi zamandan geçiyorum
İnşallah güzel haberler vardırGüzel haber vermek isterdim ama ultrasonda 6 hafta 1 günlük son adet tarihime göre 7 hafta 5 günlük ve kese var kalp atışı yok doktor bebeğinin gelişimi yok dedi vajinal ultroson dan baktı normalde 5 bucuk haftada duyulur Muş ama bebek te ka 6hafta 1 günde de çokolmama rağmen kalp atışını vajinadan ve karından duyulmadı yüzde 90 ihtimalle bu sağlıksız bir gebelik dedim düşük tehliken var 10 gün sonra tekrar gel kanamam olursa gel dedi doktor pek ümitli konuşmadı galiba boş gebelik yinede 1 hafta bekleyelim dedi ama sonucun değişeceğini düğün üyoruö dedi vajinadan duyulması gerekiyordu dedi duyamadığıno geçtik kalbin atışını dahi göremedi dualarınızı eksik etmeyin çok zor bi zamandan geçiyorum
Dün gece acil kürtaja alındım canım rabbimin takdiri bebekte en ufak gelişim yoktu doktor başka çare kalmadı dedi başka doktorlardan tasdik de aldık yapacak bişey kalmadı gönül isterdi sorun olmasın benimde elimden gelen bişey olmadı 4 hafta bekledik bebekte gelişim hiç yoktuSon durumun nedir canim
Çok üzgünüm maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım rabbim kimseye yaşatmasınİnşallah güzel haberler vardır
Abimin eşi de aynı durumu yaşadı canım geçen yıl haziran ayında. Bebek 10 haftalıkti kalp atışı hala yoktu gelişimi 6 haftalık gibiydi kürtaj olmak zorunda kaldı. 2 ay kendisi dinlenmek istedi sonra tekrar bebek istediklerinde hemen hamile kaldı Ekim ayında ve geçtiğimiz temmuzda doğum yaptı şimdi güzeller güzeli bir kızımız varDün gece acil kürtaja alındım canım rabbimin takdiri bebekte en ufak gelişim yoktu doktor başka çare kalmadı dedi başka doktorlardan tasdik de aldık yapacak bişey kalmadı gönül isterdi sorun olmasın benimde elimden gelen bişey olmadı 4 hafta bekledik bebekte gelişim hiç yoktu
Canım kırmızılıktan patlıyor test bi tane daha yapınSöylediğim gibi adetimi 2 gün geçmişti önce silik bir çizgi çıktı bende çok umursamadım daha önce geciktiği dönemlerdede test yaptığımda silik çizgiyi gördüğüm zaman kan testi vermeye gitmiştim ve sonuç hep negatifti bugün çıkan çizgi ilk on dakikada silik 1 saat sonra kırmızı ve pembe belirgin bir çizgi oldu ben daha önce defalarca yaşadım bu durumu ama bir saat geçse bile bugün ki gibi belirgin bir çizgi olmamıştı önceki başarıma gelen durumlarda çizgi silikse bir saat sonrada silikti ama şuan önce silik ve 1 saat sonra belirgin kırmızı oldu bu durumu yaşayan var mı bir yandan adet olucakmışım gibi belirti de hissediyorum sanki karnımda biraz kramp göğüslerim adet olmadan 1-2 gün önce hassas ve hep ağrır hamilemiyim değil miyim bilemiyorum inşallah hamileyimdir ama maalesef daha önce silik olup hastane gittiğimde kanda betahgc negatifti o kadar çok yoruldum ve yıprandım ki bilmiyorum
Pcos hastasıyım, pozitif olabilir miPolikistik overım hiç silik bile çıkmamıştı olmadığı zamanlardaİlk testin pozitif görünüyor zaten çok silikte değil. Rabbim tamamına erdirsin
Pozitif bariz bir şekilde hayırlısı olsunnn kan vermeniz iyi olurPcos hastasıyım, pozitif olabilir mi
Düzenli regl olamadığım için net bi tarih veremiyoruz ki. Sadece geçen hafta yumurtlama görmüştümPozitif bariz bir şekilde hayırlısı olsunnn kan vermeniz iyi olurne kadar vardı reglinize?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?