Polikistik ve Çatlatma İğnesi

betisko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2024
5
1
25
Merhaba hanımlar. 25 yaşındayım 2 yıllık evliyim. Pcosum var ama kilo verdim adetim şu an düzene girdi sayılır. 7-8 aydır deniyoruz gebelik olmuyor gününü yakalayamadık galiba. Biraz da ben stresim o etkiliyor. Başka bir sorun yok. Çatlatma iğnesi alıp kendim yapmak istiyorum. Kullananlar bilgi verebilir mi, adet öncesi sonrası veya kaçıncı gününde yapılıyor, iğne öncesinde başka bir ilaç kullanılıyor mu? Lütfen yardımcı olun

Ben doktor kontrolunde yaptırdım 2. Günü femaraya başladık 5 gun kullandım 5 gun bekledım sonra doktora gıttım yeterlı boyutlara ulastıysa iğne vuruldu bır de klomen kullananlarda var ama yumurtan yeterlı boyuta ulaşmazsa kist oluşabiliyor o yyzden doktor kontrolünden yaptırmanı tavsıye ederım
Bende 25 yasındayım 2 senelık evliyim 1 senedir korunmuyorum 2 kere catlatma iğnesi vuruldum pcos demedı ama pcos görünümi var dendi kilo vermem gerekiyor ama veremıyorum ne kadar uysamda listelere olmuyor bira kilo versem 5-7 kilo falan aşılama yaptırmayı düşünüyorum

yaaa evet benzermiş durumumuz maalesef. pcoslularda d vit magnezyum düşük olduğunu araştırdım daha sonra bu takviyelere başladım. haftada iki gün omega 3 içtim. bir de dr.mfk ürünlerinden pcoson kullandım. tatlıyı kestim. her yediğin çikolata seni geriletir dedi doktorlar. 5 kilo verdim 7-8 aydır aynı düzende oluyorum ama bu ay çok tatlı yedim 2 kilo aldım hemen dengem bozuldu heyecanlanıp test yaptım ama nanay bende de stres oluşturduğu için iğne mi denesem diye düşünmüştüm. doktor kontrolüyle daha iyi sanırım kist riski varsa evet

Bende combinok kullanıyorum inositolde pcosta onemli d vitaminş kullanıyorum balıkyağını duzenlı kullanmıykrum nedense onada baslayım duzenlı bare 1 aydır nerdeyse diyet yapıyorum ekmek yok zaten hayatımda nadırnyerım tatlıyı sevıylrum ama bayadır yemiyorum ama sadece 2 kilo verebildim adetlerım falan düzenli 2-3 gun gecıkmem oluyor arada oda gecıkmeden sayılmadıgı içşn rahatum ama her gecıkmede bir sürü test dene iğneyi bence fayda var tam gününü değerlendirmek önemli zaten pcosta catlama ne zaman olacagı belli olmadıgı için denk getırmesı zor gün aşırı ilişkide spermin kalitesini düşürüyor yaptır bence dene bakalım inşallah şans getirir sanaa

Bende de pcos var. İki ay klomen ve femara kullandım ama yumurtalarım büyümediği için çatlatma iğnesi yapamadık. Doktorun Yumurtaların büyümemiş dediği son ay ben hamile kaldım. Biraz yeme düzenimi değiştirmiştim bi de o malum işi görev gibi yapmamıştık hiç düşünmedim o ay çocuk olucak mı diye, zaten yumurta büyümemiş diye düşünüyodum. Bi baktım ki hamileyim o yüzden stresi azaltın ve ilişkinin heyecanını ikiniz paylaşın bebeği düşünmeyin gerçekten doğruymuş düşünmeyi bıraktığında bebiş geliyomuş

Pcos varsa ve 2 yıllık evliyseniz öncelikle hormonlarınıza ve yumurtalıklarınıza baktırmanız lazım.
Çatlatma iğnesini doktor kontrolü dışında yapmayın sakın.

yaaaa evet gerçekten bende niye stres oluştu anlamış değilim üff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…