Rahim filmi çektirdiniz mi.pko olup hamile kalan çok insan var.ümidinizi kesmeyin.som care tüp bebek olsun.Biri bana yardim etsin.... napicam ben ..
. Hamile kalamazmisim ne yaoicam biri bana yardim etsin coknkotuyum bi yol gostersin ne olur 4 yilima giricem evliligimin tup bebek diyolar ama ben olmassa diye cok korkuyorm bi benmiyim bu durumda olan ne yapayim nereye gideym bi care kimseyle konusamoyorm hic kimsem yok olmazsa hic napicammmmm bi bi akil versim yada bi drurmu yasanyanlar bana uardimci olabilir mi lutfennn Allah rizasi icinn bi careeeee.....
Ben polikistk overa rağmen çocuk düşündüğüm ay hamile kaldım cnmBiri bana yardim etsin.... napicam ben ..
. Hamile kalamazmisim ne yaoicam biri bana yardim etsin coknkotuyum bi yol gostersin ne olur 4 yilima giricem evliligimin tup bebek diyolar ama ben olmassa diye cok korkuyorm bi benmiyim bu durumda olan ne yapayim nereye gideym bi care kimseyle konusamoyorm hic kimsem yok olmazsa hic napicammmmm bi bi akil versim yada bi drurmu yasanyanlar bana uardimci olabilir mi lutfennn Allah rizasi icinn bi careeeee.....
Canım benim hiç canını sıkma, rabbim sana hayırlı sağlıklı evlatlar versin. İnşallah tüp bebek tedavisine gerek kalmadan hamile kalırsın ama tüp bebek istersen de şansın yüksek. Doktorlar tüp bebek tedavisinde en şanslı grubun polikistik over hastaları olduğunu söylüyor, araştırabilirsin, kaldı ki hiç tedavi olmadan doğal yolla hamile kalanları da duydukBiri bana yardim etsin.... napicam ben ..
Sizde mi pko vardi nasil oldu peki normal bi sekilde mi hic doktora yumurya takibi yapilmadi mi bana yumurtalarin kalitesi dusmeden yaptir diyolar
Ben solpolikistikioverim yani piko ve 3.5 4 yaşına giren kızım var ikincisi kürtaj buda 3 uncusu stres yapmaman gerekiyor en önemlisi yumurta takibi yaptır soğan kürüne dene elbet zamanı var fakat stres le olmaz hormon dengeni bozarBiri bana yardim etsin.... napicam ben ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?