• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Polikistik oversin hamilelik cok zor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım baska doktorlara git . Umudunu yitirme moral çok önemli . Inşallah olur olmazsa da Dünya'nın sonu değil . Bu kadar üzülme . Allah hayırlısını versin .

Biri bana yardim etsin.... napicam ben ..
. Hamile kalamazmisim ne yaoicam biri bana yardim etsin coknkotuyum bi yol gostersin ne olur 4 yilima giricem evliligimin tup bebek diyolar ama ben olmassa diye cok korkuyorm bi benmiyim bu durumda olan ne yapayim nereye gideym bi care kimseyle konusamoyorm hic kimsem yok olmazsa hic napicammmmm bi bi akil versim yada bi drurmu yasanyanlar bana uardimci olabilir mi lutfennn Allah rizasi icinn bi careeeee.....
Rahim filmi çektirdiniz mi.pko olup hamile kalan çok insan var.ümidinizi kesmeyin.som care tüp bebek olsun.

12 senelik pko hastasiyim.evlendikten 3.5 sene sonra oldu bebegim. Yumurta tembelliğim var ve sağ tüpüm de tikali. Doktorlara gore benim çocuğum olmaz,olursa ancak tup bebekle olurdu. Hic beklemediğimiz anda,tedavisiz hamile kaldim. Suan 21 aylık ve yine hamileyim. Umidinizi yitirmeyin. Rahim filmi cektirin ben film cektirdigim ay hamile kaldim ilk bebegime

. Hamile kalamazmisim ne yaoicam biri bana yardim etsin coknkotuyum bi yol gostersin ne olur 4 yilima giricem evliligimin tup bebek diyolar ama ben olmassa diye cok korkuyorm bi benmiyim bu durumda olan ne yapayim nereye gideym bi care kimseyle konusamoyorm hic kimsem yok olmazsa hic napicammmmm bi bi akil versim yada bi drurmu yasanyanlar bana uardimci olabilir mi lutfennn Allah rizasi icinn bi careeeee.....
Ben polikistk overa rağmen çocuk düşündüğüm ay hamile kaldım cnm

Pko hastasiyim 14 yıl doğum kontrol hapı kullandım 36 yaşında hamile kaldim hem de tedavisiz yasmini bıraktım ve 6. Ayda kendiliğinden hamile kaldim korkma hamile kalirsin Allahın izniyle

Hepinnize tesekkur edsrim bu doktirlar benim.moralimi cok bozuyo ve korkutiyo bende panik oluyorummm

arkadaşımada doktoru polikistik översin çocuğun olmaz demişti düğün öncesi ilk geceden hamile kaldı 3. yü doğurdu hatta 3. ye hem kondom hem ertesi gün hapıyla korunmasına rağmen hamile kalmıştı yani demem oki Allahtan ümit kesilmez

Bana da aynısını dedi bi doktor hamile kalamazsın önce bunun tedavsii yapılmalı dedi. Ama oldu. Canını sıkma eğer aşılamayı 2 kez aynı doktorda yaptırdıysan başka bi yerde yaptır. Ve en önemlisi canını sıkma eğer hazır gıdalar tüketiyorsan bırak

Hamile kalmanız zor değil, doğal yolla hamile kalmanız zor tüp bebek 15 günlük bir süreç öylr abartıldığı kadar bir zorluğu yok maddi anlamda biraz zorlayabilir ama hamile kalmayı bu kadar çok istiyorsanız değer bence

Canım pcos teşhisi kondu bana evlenmeden önce de 3 kez doğal yoldan hamile kaldım. Hiç alakası yok ayrıca çok basit tedavilerle hamile kalan arkadaşlarımda çok. Ablamda pcos doğal yoldan doğum yaptı.

Ben de dogal yoldan kalmayi cok istiyorumm yapabilcegim bisey var mii diye sizlere soriyorum tup bebk yaptirmak istemiyorum

:) canım hiç sıkıntı yapma bende pcos var. 2 tane doğum yaptım 1 tane düşük oldu. Hepsi kendiliğinden hiiiiç canını sıkma. Bu kesinlikle engel değil. Sosyal medyada gruplar var bununla ilgili gir bir bak. Ooo boşuna kendini üzme

Bende pcoluyum. Doktor hafif olduğunu söylemişti . O dönem araştırmaya başlayıp hayıt tohumunu öğrendim Ve içmeye başladım . hiç beklemediğim anda hamile kaldım. Denemek istersen araştır. Neyin vesile olacağını bilemeyiz. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize.

Canım benim hiç canını sıkma, rabbim sana hayırlı sağlıklı evlatlar versin. İnşallah tüp bebek tedavisine gerek kalmadan hamile kalırsın ama tüp bebek istersen de şansın yüksek. Doktorlar tüp bebek tedavisinde en şanslı grubun polikistik over hastaları olduğunu söylüyor, araştırabilirsin, kaldı ki hiç tedavi olmadan doğal yolla hamile kalanları da duyduk

Sizde mi pko vardi nasil oldu peki normal bi sekilde mi hic doktora yumurya takibi yapilmadi mi bana yumurtalarin kalitesi dusmeden yaptir diyolar

Evet pko vardı. 3-4 ayda bir regl oluyordum. Zaten adet düzensizliği için gitmiştim doktora. O da tedavisiz çocuğun olmaz dedi.

Henüz çocuk düşünmediğim halde korunmayı bıraktım hemen.

Ben solpolikistikioverim yani piko ve 3.5 4 yaşına giren kızım var ikincisi kürtaj buda 3 uncusu stres yapmaman gerekiyor en önemlisi yumurta takibi yaptır soğan kürüne dene elbet zamanı var fakat stres le olmaz hormon dengeni bozar

Canım bence sen bence kafaya takdıkça olmaz. Stres en kötü şey insanlar için.
Bak benim bir tanıdığım kadın var ne kendisi ne kocasında sorun yok ama 5 senedir olmuyor. O da tüp bebek yapacak. Belki o kadar takmasa olacak çünkü sorun yok. Ama o da takmadan edemiyor.. anlıyorum tabi. Ayrıca annemin kuzeni de senin gibiydi şimdi boyunca çocuğu var. Üzülme. Allah 'in dediği olur

Onu diyenler halt etmiş diyorum.

Tüplerin açık mı eminsen herşey daha kolay olur.Zor hamile kalma takip işi yapmayan eşinde problem olanlarda oluyor genelde.Bir de kilo varsa bayanda o uzatıyor Tabiki.

Ama kilon yoksa,saglıklı beslenmeye devam ediyorsan,eşinde de problem yoksa,yumurtlama takibiyle olur zaten Allah'ın izniyle.Ayrıca 8 ayda 3 kez hamile kaldım ben.Allah tamamına erdirsin.İsteyen herkese de nasip etsin inşallah.

kuzenimde vardı. ilk tüp bebekle bir kızı oldu. böyle hemen umutsuzluğa düşmeyin. hele de denemediğiniz yöntemler için

Back