• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Polikistik oversin hamilelik cok zor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dergis26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2017
69
14
38
34
Biri bana yardim etsin.... napicam ben ..
. Hamile kalamazmisim ne yaoicam biri bana yardim etsin coknkotuyum bi yol gostersin ne olur 4 yilima giricem evliligimin tup bebek diyolar ama ben olmassa diye cok korkuyorm bi benmiyim bu durumda olan ne yapayim nereye gideym bi care kimseyle konusamoyorm hic kimsem yok olmazsa hic napicammmmm bi bi akil versim yada bi drurmu yasanyanlar bana uardimci olabilir mi lutfennn Allah rizasi icinn bi careeeee.....

Yok kilolu degilim 27 yasindayim 2 defa asilam yapil di ve olmadi yumurta takibi yaptordim 4 5 ay doktorda sordu gecti seker problemin var mi diye kan tahlillerone bakti yok dedim ama seker problemi nasil anlasilir

Birçok pcos ile hamile kalin kadinlar var. Ayrica tüp bebekten önce başka metodlarda vardir. Lütfen iyi bir doktora git. Sadece tüp bebegi, parasini almak için öneren değil.

Ve dr Banu Çiftçi'nin videolarini öneririm. Çok güzel bir şekilde pcos'un ne olduğunu anlatiyor.

Yumurta takibi yapildi asilama yapildi 5 doktorda hamile kalman cok zor dedi baska ne yontem vardir kiii

şeker yükleme testi yapıyorlar.
önce dahiliyeye gidin, önemli bir şey görülürse endokrinolojiye yönlendiriyorlar.
ihmal etmeyin.
ayrıca çevremde çok var pcos olup çocuğu olan.
soğan kürünü de tavsiye ediyorlar.. ibrahim saraçoğlu soğan kürü diye bir araştırın.

Aynı şeyi duydum doktordan, sonra korunmayı bıraktım ve 2.ayda hamile kaldım. Sorunsuz bir hamilelik geçirdim.

Konu açmıştım hatta.

Aynı şeyi duydum doktordan, sonra korunmayı bıraktım ve 2.ayda hamile kaldım. Sorunsuz bir hamilelik geçirdim.

Konu açmıştım hatta.
Sizde mi pko vardi nasil oldu peki normal bi sekilde mi hic doktora yumurya takibi yapilmadi mi bana yumurtalarin kalitesi dusmeden yaptir diyolar

Baska fikri.olan varssa yazsin lutfen....
bende pkoluyum hemde bütün belirtilerini yaşayan hastalığın hakkını veren :) üçüncü kez kendiliğimden hamile kaldım...doktorlar neden öyle söylüyor anlamıyorum gerçekten...kilo verdim spor yaptım soğan kürü uyguladım ve inofolic combi folik asit kullandım..

Ben sogan kurune basladim aksmalri icmeye basladim 15 gun icicem siz nasil oldu bem folik asit kullaniyorum ama infolic nedir

16 yaşımdan beri pcos luyum. Çikolata kisti, geç yumurtlama, 6-8cm lik ara ara kistler hepsi çıktı bende. Ne olacak böyle diye dr a gittim. Doğal yolla hamile kalamazsın, en kötü senaryomuz bu demişti. Açıkçası hamilelik hiç düşünmediğim için, ciddi bir hastalığa doğru gidermi korkum olduğundan bu cevap beni çok rahatlatmıştı. Dr un tek söylediği stress olmayacak hayatında. Saldım herşeyi, bu durumu yok saydım. Evlendikten 1,5 ay sonra hamile kalmışım. Onu bile anlamadım kisttir yine dedim. 10 haftamı doldurduktan sonra öğrendim hamileliğimi. Bu durumu stress yapmak kendine vereceğin en büyük zarar. Biraz rahat olmaya çalış. Daha 27 yaşındasın. Telaş yapma.

16-17 yaşlarından beri adet düzensizliği yaşadım. Birçok doktora gittim. Yaklaşık 7 sene neden düzensizliğim olduğunu bilmeden doğum kontrol hapları kullandım. 23 yaşında gittiğim bir doktor pco lusun ilerleyen yaşlarda çocuğun olmaz biran önce evlen çocuk yap dedi :işsiz: 25 yaşında evlendim. Çok şükür evlendikten sonra adetlerim düzene girdi. Hiç korunmadım ama 2,5 sene sonra hamile kalabildim. Çok Şükür. Boşver doktorların olmaz demesini Rabbim "ol" desin yeter ki. Gerekli tedavini ol tabi ki ama olmicak diye dertlenme tevekkül et. :KK200:

Ben sogan kurune basladim aksmalri icmeye basladim 15 gun icicem siz nasil oldu bem folik asit kullaniyorum ama infolic nedir
ibrahim saraçoğlundan araştır sabah akşam aç karnına orta boy kahverengi soğan....inofolic combi pkoslulr için özel bir folik asit yumurtalara iyi geliyor kalitesini artırıyor...

Akışına bırak kendini.Hayatindaki güzellikleri gör.Sana değer veren arkadaşlarınla vakit geçir.Tup bebekle bile asla çocuğun olmayacak (rahmi bebeği tutmuyordu,sürekli kanaması vardı ) denilip bir bebek evlat edinen kişilerin bile doğal yolla hamile kaldığını gördüm

Biri bana yardim etsin.... napicam ben ..
. Hamile kalamazmisim ne yaoicam biri bana yardim etsin coknkotuyum bi yol gostersin ne olur 4 yilima giricem evliligimin tup bebek diyolar ama ben olmassa diye cok korkuyorm bi benmiyim bu durumda olan ne yapayim nereye gideym bi care kimseyle konusamoyorm hic kimsem yok olmazsa hic napicammmmm bi bi akil versim yada bi drurmu yasanyanlar bana uardimci olabilir mi lutfennn Allah rizasi icinn bi careeeee.....
canım geçmiş olsun ben de polikostik overim ama korunmayı bıraktıktan 1 ay sonra hamile kaldım hem de 2 çocuğum var, strese girme, rahat ol hiç bir tedaviye gerek kalmadan kendiliğimden hamile kaldım. En kötü tüp bebek ile olur bebişin

Back