Polikistik overliyim olup gonal f kullanıp asılama yaptiracaklar yaptiranlar

Minikkk001

Kún Fe Yekún
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
759
302
33
35
Arkadaslar polikistik overliyim bugün ilk defa gonal f başladım cuma kontrolüm var aranizda aşılama olan olacak varsa beraber bekleyelim

Arkadaslar polikistik overliyim bugün ilk defa gonal f başladım cuma kontrolüm var aranizda aşılama olan olacak varsa beraber bekleyelim
cnm mrb gonal f ve aşılama yı araştrrken gördm topiğini aşılama tuttu inşallah takvmn ekli çok sevindm bana tedavini anlatrmısın kararsızm ben de tedavi görüyoröm napsam diye düşünyorm da

cnm mrb gonal f ve aşılama yı araştrrken gördm topiğini aşılama tuttu inşallah takvmn ekli çok sevindm bana tedavini anlatrmısın kararsızm ben de tedavi görüyoröm napsam diye düşünyorm da
Merhaba canm kusura bakma msji anca gorebildim.çok şükür igne ile yapılan ilk aşılamam tuttu Rabbim inşallah isteyen herkese verir sağlıklı sıhhatli.
Bende polikistik over var ve ilaçsız regl olamıyordum tedaviye başladım rahim filmi çektirdim temiz çıktı ve şubatta klomen başladım bitane yumurtam oldu 17mm asilamadan 36 saat önce çatlatma ignemi oldum sonucu öğrenen kadar yattım sadece yemek wc kalktım sonuç 12 gün sonra koskocaman negatif.sonra hep aksilikler oldu yumurtalar küçük dozlara cevap vermedi bi türlü büyümedi yumurtalar. haziranda gonal f başladım 37.5 cevap vermedi 75 çıktık yine yok sonra tekrar 37.5 düşürüp menorial ekledik ondan sonra büyüdü iki tane yumurtam oldu ben küçük diye korkarken hiç umidim yokken Rabbim isyana düşürmeden nasip etti biri 17mm diğeri 14mm oldu ve öğlen 3 de çatlatma ignemi vurdum ovitrellle tam 24 saat sonra aşılamam yapıldı ve evde de takvime uymadik.tabii bende hiç umut yok geziyorum dolaşıyorm ama ilk defa takmadim ve 12 gün çok uykum geldi öğlen wc girdim uyudum uyandım wc kostum şu icmedigm halde sonra test yaptım silik ikinci çizgi gittim ertesi gün yaptım daha azdi korktum kan verdim ki 113 cikti sonra bi baktık iki kese var iki bebis Rabbime şükürler olsun ki ben bi tane isterken iki nasip etti inan herseyin bi zamanı varmış Allah bu yolda kimseyi boşluğa düşürmesin aratmadan naşıp etsin insalllah

maşallah canm ne kadr güzel ikizlermn olmasını çok istyorm bndee allah hucağına almayı nasip etsin ... adetlerim düzenli yumrtalrm geçn ay klomenle büyüdü çatltma iğnem oldu ama olmadı...bu ay gonal f ile yumrta büytcez aşılam olmıcak çatltma iğnesi olcak nasipp inşaallah bu ay bebiğme kavusurumm :)

Amin canm darısı sana olsun insallahh. Sana tavsiyem çatlatma iğnesinden 24 saat sonra olsun takvim.Allahın izniyle tutar insallah bebisin seninle olur

Amin canm darısı sana olsun insallahh. Sana tavsiyem çatlatma iğnesinden 24 saat sonra olsun takvim.Allahın izniyle tutar insallah bebisin seninle olur
36 saat sonra ilşki diyor doktrlar ama 24 saat sonra mı ilşki daha ii olur diyosun ??

36 saat sonra ilşki diyor doktrlar ama 24 saat sonra mı ilşki daha ii olur diyosun ??
Evett benim ilk asılamam 36 saat sonra oldu ama tutmadi.bu sefer 24 saat sonra yapalım benm arastrmalarim var böyle tutma şansı yüksek dedi ve aşılama sayesinde tuttu

Back
X