Gebeliğe Hazırlık Polikistik overliler için anket

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Polikistik over i olanlar?

• Polikistik overim var hemen hamile kaldım

OY: 2 13,3%
  • Polikistik overim var uzun uğraşlar sonucu hamile kaldım

OY: 3 20,0%
  • Polikistik overim var, uzun uğraşlar sonucu bile hamile kalamadım

OY: 8 53,3%
  • Polikistik overim var, henüz denemedik/bekarım/Polikistik overim yok sonuçları göreceğim.

OY: 2 13,3%

• Ankete Katılan
    15

Algernonya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2019
458
349
53
Merhaba arkadaşlar,
Bende de polikistik over sendromu var.
Çevremde bu sendroma sahip olan kadınlardan bazısının hiç sorun yaşamadan çocuğunun olduğunu da duydum, uzun uğraşlar sonucu olmayanı da duydum.
Açıkcası bu oranı çok merak ediyorum.
Ankete yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar,
Çevremde bu sendroma sahip olan kadınlardan bazısının hiç sorun yaşamadan çocuğunun olduğunu da duydum, uzun uğraşlar sonucu olmayanı da duydum.
Merhaba ben polikisyik overim genckizligimdan beri var tuylenme adetim agrili olurdu adet dondum degisirdi ama bi tedavi gormemistim taki evlenip cocuk isteyene kadar 2 senedir ugrasiyorum once zayifla dediler matofin verdi 6 ay kullandm 63 kilodan 50 kiliya dustum hapla sonra klomen gelistirici hapla 5 ay denedik yine olmadi bu son ikiay artik asilama yaptirmayi dusunuyordumki hamile kalmisim inofolic diye bir folikasit kullandm buay okadar baska hicbisey kullanmadm umudu tamamen kesmistm artik ama sonunda basardim

Kizlar ben pkoluydum belki yardimci olur diye hikayemi yazmak istiyorum.Ben kendimi bildim bileli pkoluyum asiri tuylenme acili adet goruyordum.En az 5 doktora gitdim pko teshisi kondu.Evlenince bebegimin olmasi zaman alacakmis.Bir kac kere bekarken tedavi gordum ama ise yaramadi.35 gunde bir adet goruyordum.Ama evlendikten sonra daha da kotulesdi adetim hic gelmedi 2 ay sora ilacla getridim.sonra yine yok yine ilacla ve bu arada kilo artisi fazlasiyla.Dolayisiyla yumurtlama falanda olmuyordu.Doktor hemen duzelir hemen bebek sahibi olurum diye umutlanma onumuzde uzun zaman var dedi.Bide sogam kuru kullanmami soyledi.İlac kullanmadim sadece adet bitdigi gun sogan kurune basladim inanarak yaptim her ictigimde bana sefa olur diyerek ictim Ve o ay hamile kaldim.Mucize benim icin.7 ay olmsdu evleneli ve ben bu 7 ayda iki kere oda ilacla adet olmsdum.Rabbimin izniyle Sogan suyu bana sifa oldu.Ve simdi bebegim karnimda 7 aylik. Kavusacagimiz gunu sayiyorum.Sizede tavsiye ediyorum sogan kurunu.Gelsin bebisler:anneadayı:

Merhaba ben polikisyik overim genckizligimdan beri var tuylenme adetim agrili olurdu adet dondum degisirdi ama bi tedavi gormemistim taki evlenip cocuk isteyene kadar 2 senedir ugrasiyorum once zayifla dediler matofin verdi 6 ay kullandm 63 kilodan 50 kiliya dustum hapla sonra klomen gelistirici hapla 5 ay denedik yine olmadi bu son ikiay artik asilama yaptirmayi dusunuyordumki hamile kalmisim inofolic diye bir folikasit kullandm buay okadar baska hicbisey kullanmadm umudu tamamen kesmistm artik ama sonunda basardim
Merhaba canım gebeliğin hayırlı uguğur olsun sağlıkla kucağına al insallah ben şunu merak ettim matofinle o kadar kiloyu nasıl verdin acaba başka birşeyler yaptın mı ne kadar sürede verdin? Çok soru sordum ama bende hamile kaldım çok Şükür ama düşük yaptım biraz ara vereceğiz yaza doğru tekrar dusunecegiz ama biraz kilo vermek istiyorum o sürecte

Merhaba arkadaşlar,
Mrb bemde polikistik overliyim. 1 kizim var . 2.deneme klomende hamile kalmistim. (Sadece klomen catlatma ignesi vermemisti dr um) suan 2. Bebegi istiyorum durumumu bildigim icin hic kendim denemedim direk ted basladik bu defa klomen+catlatma ignesi yine hamile kaldim ama dusukle sonuclandi. Adet olduktan sonra sogan kurune basladim.

Back