Polikistik overli olup hamile kalanlar nolur yazin:(

Hiç düzenli adet olmamış bir pkoluyum evlenmeden önce çok korkup dokyora bile gittim çoçuğum olurmu diye doktor gerekirse adetini düzene sokarız dedi allaha şükğr gerek kalmadı korunmadığım 4.ayda hamile kaldım hiç beklemiyorken hemde şuan 7 aylık bir kızım var sende inan üzme kendini

Sizler boyle yazdikca dahada umutlaniyorum cnm Allah razi olsun.benim reglim tarlusalla oluyor kendi hic olmuyor.senin nasildi kendiliginden kac gunde olurdun mesela?ben doktorun birine ole demistim once adetimi duzeltip hamile kalmak istiorum dmistim beni azarlamisti cocuk istiomusun istemio musun demisti bana :/

Bnde pkoluyum ve insülin direncim yüksekti boy 154 kilom 54 dü Dr klomen ile tedaviye başladı olmadı sonra latrozele hapını kullanmaya başladım ve yumurtam oluşunca çitlama iğnesi yaptı 12 gün sonra test yapabilirsin dedi bnde 12 gün sonra test yaptım daha adetime üç gün var hamile olduğumu öğrendim inanamadım hala inanamiyorum iki gün önce öğrendik çok güzel bişey rabbim isteyen herkese nasip etsin inşanlah sizinde olur umudunuzu yitirmeyin sadece tedavi gerekiyor Allahim kimseyi unutmasın

Ciddimisin cnm sen?peki tedavi gordunmu cnm?birde nezamandir istiyordunuz bebek?acil cevap cnm
Ewet canmm tedavi gördüm yumurta geliştirici iğne çatlatma iğnesi bi de ewlendiğimden beri istiyordum 6.ayda oldu çok şükür ben de korkuyordum olmayacak diye daha yeni inşallah bi sorun çıkmaz..

Bnde pkoluyum ve insülin direncim yüksekti boy 154 kilom 54 dü Dr klomen ile tedaviye başladı olmadı sonra latrozele hapını kullanmaya başladım ve yumurtam oluşunca çitlama iğnesi yaptı 12 gün sonra test yapabilirsin dedi bnde 12 gün sonra test yaptım daha adetime üç gün var hamile olduğumu öğrendim inanamadım hala inanamiyorum iki gün önce öğrendik çok güzel bişey rabbim isteyen herkese nasip etsin inşanlah sizinde olur umudunuzu yitirmeyin sadece tedavi gerekiyor Allahim kimseyi unutmasın

Ne guzel cnm Rabbim daim etsin.peki senin adetlerin nasildi?kendi gelirmiydi yoksa ilaclami gelirdi?1 kere mi denedin klomeni?nekadardir istiyordunuz bebek?letrozol ddigin hap mi?

Ewet canmm tedavi gördüm yumurta geliştirici iğne çatlatma iğnesi bi de ewlendiğimden beri istiyordum 6.ayda oldu çok şükür ben de korkuyordum olmayacak diye daha yeni inşallah bi sorun çıkmaz..

Ins cikmaz cnm.6aylik evlimisin yani sen?ilk igne tedavisindemi kaldin peki cnm?ignenin ismi neydi?

Ewet 6 aylik ewliyim..ilk iğne tedavisinde hamile kaldmm canmm ...iğnenin adi gonal f..

Yas kac cnm senin?boyun kilon ne?birde reglin devamla ilacla mi geliyordu yoksa kendiliginden de oldugu olurmuydu?kizliginda varmiydi pko?

Sizler boyle yazdikca dahada umutlaniyorum cnm Allah razi olsun.benim reglim tarlusalla oluyor kendi hic olmuyor.senin nasildi kendiliginden kac gunde olurdun mesela?ben doktorun birine ole demistim once adetimi duzeltip hamile kalmak istiorum dmistim beni azarlamisti cocuk istiomusun istemio musun demisti bana :/

Hiç düzenli olmadı ki adetim en az 1 buçuk ay 8 ayı bulduğunu biliyorum ama son zamanlarda 2 ayda bir olurdu en geç

Ne guzel cnm Rabbim daim etsin.peki senin adetlerin nasildi?kendi gelirmiydi yoksa ilaclami gelirdi?1 kere mi denedin klomeni?nekadardir istiyordunuz bebek?letrozol ddigin hap mi?
Amin cnm saol BN adetlerim bekarkende düzensizdi ama her ay gelirdi sadece günü belli olmazdı evlendim düzelmedi en fazla 22 gün geç kalmişti o da bir kez oldu bazen bir hafta erken bile gelirdi Latrozele evet hap klomen in bir üstü demişti doktorum klomeni de dört ay kullandım ama üst üste değil farklı aylardı rabbim sizede nasip eder inşanlah cnm

Yas kac cnm senin?boyun kilon ne?birde reglin devamla ilacla mi geliyordu yoksa kendiliginden de oldugu olurmuydu?kizliginda varmiydi pko?
Ewet canmm vardi pko hep vardi bazen ilaçsız oluyordum ama evlendikten sonra hiç ilaçsiz olamadmm...yaşmm 22 boyum 1.62 kilom 61..

Selam arkadaslar.polikistik over hastasiyim.26 yasinda ve 3bucuk yillik evliyim.1senedir istiyoruz bebek.kizligimdan beri benimle pko.evlendim 1 sene yasmin ictim duzenler belki diye.ama malesef braktigim an adetlerim delirdi.1sene yasminle tikir tikir adet oldum.braktim 4 ay gelmedi adetim:KK43:klomen denedik ise yaramadi.yumurtaliklarim cok direncliymis.doktorum ignelere gecelim dedi.gonalf kullandim.3yumurta oldu asilama yaptik malesef:KK43:belkide vakti gelmedi.ama ben umudumu kaybetmiorum.Rabbime her an dua ediorum.bi kendime diil tum isteyenlere.birde cevrenin baskisi cok zoruma gidior:KK43:bilmeden knusmalari beni cok zedeliyor.simdi bska bi doktora gdiorum.2.asilama olucam bukez puregon igne kullanicaz.benim gbi olup hamile kalan warmi nolurrrr yazin :KK43:(((

CANIM. bende 1,5 senelik evliyim. adet olduğum ilk günden şimdiye kadar hiç düzenli adet olmadım.27 yaşındayım. 3 ayda bir falan oluyo. yaklaşık 4 ay yasmin le düzene girdi ama bırakınca yine adet düzeni bozuldu. yasmin i bırakınca adet söktürücü ile adet oldum ve o ay ilk defa kendimiz denedik çocuk için. olmadı. sonra doktora gittim. çatlatma iğnesi ve insülin direnci için bir ilaç ayrıca pazartesi ve perşmbeleri de süt hormonu düşürücü bir ilaç kullandım. çatlatma iğnesi olduğum ilk ay hiç ama hiç umudum yokken halime kaldım. şua an 6 haftalık hamileyim. Allah sanada isteyen herkesede nasip etsin. istanbuldaysan doktorumu önerebilirim sana.

CANIM. bende 1,5 senelik evliyim. adet olduğum ilk günden şimdiye kadar hiç düzenli adet olmadım.27 yaşındayım. 3 ayda bir falan oluyo. yaklaşık 4 ay yasmin le düzene girdi ama bırakınca yine adet düzeni bozuldu. yasmin i bırakınca adet söktürücü ile adet oldum ve o ay ilk defa kendimiz denedik çocuk için. olmadı. sonra doktora gittim. çatlatma iğnesi ve insülin direnci için bir ilaç ayrıca pazartesi ve perşmbeleri de süt hormonu düşürücü bir ilaç kullandım. çatlatma iğnesi olduğum ilk ay hiç ama hiç umudum yokken halime kaldım. şua an 6 haftalık hamileyim. Allah sanada isteyen herkesede nasip etsin. istanbuldaysan doktorumu önerebilirim sana.

amın cnm ıns bızede nasıb olur.malesef ıstnbul bana cok uzak cnm.insulın dırencı ıcın ictıgın ılacın adı neydı pekı cnm?

Ewet canmm vardi pko hep vardi bazen ilaçsız oluyordum ama evlendikten sonra hiç ilaçsiz olamadmm...yaşmm 22 boyum 1.62 kilom 61..

aynen cnm bnde evlendıkten sonra ilaçsız olmamaya bsladım adet.boyum 1.65 kılom 72:( sence cokmu kılom?doktorun sana kıloyla ılgılı bısıler dedımı?pekı kaç yumurtan oldu gonal f le ?

Back
X