Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok tedavi alamıyordum kalp hastasıyım iki tane oğlum var ikinci oğlumdan sonra başıma geldi bu hastalık üç ayda bi adet görüyordum en son spiral taktı doktor yaramadı spiral çıkarttım iki ay sonra hamile kaldım çok şükür rabbim sana da nasip eder inşallah canımIns gorunur cnm korkma.peki tedavi mi gordun sen ?reglin ilacsiz geliomuydu?
Canım pko hamile kalmaya engel değil 2 sene daha bekle ve kesinlikle hiç bir ilaç kullanma kilona dikkat et ve düzenli spor yap rabbim o canı verdiyse mutlaka gelecektir. Benimde 2 sene sonra düzenli spora başladığımda adetlerim düzeldi ve hamile kaldım. Şimdi ikinciye hamileyim. Ama pko da dikkat etmen gereken şey yorumlarda yazdığı gibi şeker ve tiroit. Malesef tiroitte hamile kalmayı zorlaştırıyor![]()
Yok tedavi alamıyordum kalp hastasıyım iki tane oğlum var ikinci oğlumdan sonra başıma geldi bu hastalık üç ayda bi adet görüyordum en son spiral taktı doktor yaramadı spiral çıkarttım iki ay sonra hamile kaldım çok şükür rabbim sana da nasip eder inşallah canım
ben yıllra adet düzensizliği için doktora gittim üstün körü bitanesi pko var dedi. sonra en son gittiğim doktor pko var dedi. Tarlusal verdi. meğerse gittiğimde hamileymişim ama çok küçük olduğu için görünmedi tabi. hiç endişelenme. çocuğa engel değil![]()
Selam arkadaslar.polikistik over hastasiyim.26 yasinda ve 3bucuk yillik evliyim.1senedir istiyoruz bebek.kizligimdan beri benimle pko.evlendim 1 sene yasmin ictim duzenler belki diye.ama malesef braktigim an adetlerim delirdi.1sene yasminle tikir tikir adet oldum.braktim 4 ay gelmedi adetimklomen denedik ise yaramadi.yumurtaliklarim cok direncliymis.doktorum ignelere gecelim dedi.gonalf kullandim.3yumurta oldu asilama yaptik malesef
belkide vakti gelmedi.ama ben umudumu kaybetmiorum.Rabbime her an dua ediorum.bi kendime diil tum isteyenlere.birde cevrenin baskisi cok zoruma gidior
bilmeden knusmalari beni cok zedeliyor.simdi bska bi doktora gdiorum.2.asilama olucam bukez puregon igne kullanicaz.benim gbi olup hamile kalan warmi nolurrrr yazin
(((
cok tesekurler.ben ve adet duzeni :) ilacsiz 4 5 ay sonra.glifor kullandim o biraaaz etki etti sanirim.rabbim isteyen herkeze nasip etsin.benim ici hayaldi ve dedigim gibi hala da inanamiyorum..rabbim bu duyguyu isteyen herkeze yasatsin en kisa zamanda.Tebrik ederim cnm.Rabbim tum isteyenlere nasib etsin ins.peki senin adetin gelirmiydi ilacsiz?ins bende yazarim buralara hamileyim diye![]()
cok tesekurler.ben ve adet duzeni :) ilacsiz 4 5 ay sonra.glifor kullandim o biraaaz etki etti sanirim.rabbim isteyen herkeze nasip etsin.benim ici hayaldi ve dedigim gibi hala da inanamiyorum..rabbim bu duyguyu isteyen herkeze yasatsin en kisa zamanda.
Ne zaman pkolu bi hastanin yazdiklarini okusam kendi yasadiklarim gelir aklima...dayanamam gözlerim sulanir hemen...bende 2 sene cektim...bide kücuk bi yerde yasiyorum ve herkez kisir gozuyle bakiyodu....pazara gitmekten bile nefret eder olmustumki...cocuk yokmu sorularindan bikmistim..doktorda esimin yaninda yumurtaliklarin cok tembel hamile kalman cok zor deyince ...oracikta ölesim gelmisti...neyse ben sana cok etkili bir sey diyecegim **sogan suyu*** internet arastir ..gercekten cok faydasi var ..benim simdi ikinci bebegim oldu..ikisindede bu kürü uyguladim ve 2 ay icinde hamile kaldim...sende dene gercekten cok faydasi var...Allah yardimcin olsun ...seni cok iyi anliyorum...
eveet ve hicbummuyordum.sabah kalkinca direk çikolata yiyodum ve sivilcelendim.rahmim ve kasigimda agriyordu.adet olmam icin engel yoktu adet olcaktim:) rabbim künfeyekün dedi oldu..rabbime cok sukur ilk deneme tuttu sanirim.daha dr.a gorunmedim sonuclara göre iyi gidiyor sanirim..insallah sende yasarain bu guzel duyguyu en kisa zamanda..Amin cnm.tup bebekle oldu yani senin oylemi?
eveet ve hicbummuyordum.sabah kalkinca direk çikolata yiyodum ve sivilcelendim.rahmim ve kasigimda agriyordu.adet olmam icin engel yoktu adet olcaktim:) rabbim künfeyekün dedi oldu..rabbime cok sukur ilk deneme tuttu sanirim.daha dr.a gorunmedim sonuclara göre iyi gidiyor sanirim..insallah sende yasarain bu guzel duyguyu en kisa zamanda..
hic gelmezdi degil gelirdi ama kaac ay sonra.iyice siserdim en son ilacla veya kendigilinden olurdu..Ins cnm.Rabbim banada ol der ve olur ins.yani seninde ilacsiz gelmezdi adetin hic oylemi?
Ben de lekelenme vardı. Adetten 10 gün önce başlardı adetim de 2 gün sürer biterdi, az gelirdi hep. Yaklaşık 3 yıl yasmin kullandım bırakınca daha fena oldu. Kolonoskopi, histeroskopi yapıldı hiçbişi çıkmadı. Şimdiki aklım olsa hiç birini yaptırmazdım tabi. Okadar çok pko olup hamile kalan varki bence hiç endişe duymayın. Sağlam bi dr bulun sadece. İstanbulda olan varsa Gökmen İyigün ü tabsiye ederim.Ayy ins cnm.peki senin reglin nasildi?ilacsiz gelirmiydi?
Peki senin reglin nasildi cnm ilacsiz gelirmiydi?sen nasil spor yaptin cnm
Ne guzel cnm.sogan suyu yaptim ben 2 ay gtirdi adetimi.3.ay getirmedi.bende braktim.peki senin regil duzenin nasildi ilacsiz regl oluyomuydun?birde sogani nasil yaptin kacgun?
Ben de lekelenme vardı. Adetten 10 gün önce başlardı adetim de 2 gün sürer biterdi, az gelirdi hep. Yaklaşık 3 yıl yasmin kullandım bırakınca daha fena oldu. Kolonoskopi, histeroskopi yapıldı hiçbişi çıkmadı. Şimdiki aklım olsa hiç birini yaptırmazdım tabi. Okadar çok pko olup hamile kalan varki bence hiç endişe duymayın. Sağlam bi dr bulun sadece. İstanbulda olan varsa Gökmen İyigün ü tabsiye ederim.
Ben de pko luyum ve yeni hamile olduğumu öğrendim ilaçsız adet olmazdım..zamani gelince olur inşallah sıkma canını...
40 60 gün arasında oluyordu. Doktor diana 35 verdi ben 6 ay kullandım ama hiç bir ilaç pko ya çözüm değil. Üstelik doğum kontrol hapları iştah açtı bende kilo almaya başladım.
Spor olarakta düzenli olarak yüzme ve yürüyüş yaptım adet düzenimde 30 35 gün arası olmaya başladı sonrada hamile kaldım.
İnş rabbim sanada uğraşmadan çocuk sahibiolmayı nasip eder.
Selam arkadaslar.polikistik over hastasiyim.26 yasinda ve 3bucuk yillik evliyim.1senedir istiyoruz bebek.kizligimdan beri benimle pko.evlendim 1 sene yasmin ictim duzenler belki diye.ama malesef braktigim an adetlerim delirdi.1sene yasminle tikir tikir adet oldum.braktim 4 ay gelmedi adetimklomen denedik ise yaramadi.yumurtaliklarim cok direncliymis.doktorum ignelere gecelim dedi.gonalf kullandim.3yumurta oldu asilama yaptik malesef
belkide vakti gelmedi.ama ben umudumu kaybetmiorum.Rabbime her an dua ediorum.bi kendime diil tum isteyenlere.birde cevrenin baskisi cok zoruma gidior
bilmeden knusmalari beni cok zedeliyor.simdi bska bi doktora gdiorum.2.asilama olucam bukez puregon igne kullanicaz.benim gbi olup hamile kalan warmi nolurrrr yazin
(((