- 19 Mayıs 2015
- 205
- 120
Canım ben glifor un etkisine inanıyorum mutlaka kullan.. 1,5 yıl hamile kalmaya çalıştım. Gliforun ikinci ayında hamile kaldım şükür :)Kızlar yazdıklarınızı okudukça bana umut oldunuz moralim o kadar çok düştü ki bu aralar 1 seneyi geçkin süredir pko yüzünde hamile kalamadım yumurta takibi yapıldı klomen kullandım 2 tane yumurtam oluşuyor kendiliğinden çatlıyormuş fakat ne gebelik nede adet oluşmadı hsg çekildim temiz çıktı şükürler olsun bu ay drum glifor verdi normalde kilolu olanlarda veriyoruz ama yumurta kalitesinide arttırıcı bir ilaç dedi bi arkadaşm da pko var bu ilaç sayesinde düzenli adet görmeyede başlamıştı bilmiyorum bu ay işe yararmı gene olmazsa ağustos ayının sonuna doğru aşılama olucak inş gerek kalmazda bebişimiz gelir
İnşallah bu hafta 2 . Haftam olucak glifora başlayalı inşallah bende faydasını görürüm aşılamaya yada tüp bebeğe gerek kalmaz çok teşekkür ediyorum Allah sizden razı olsun umut oldunuz banaCanım ben glifor un etkisine inanıyorum mutlaka kullan.. 1,5 yıl hamile kalmaya çalıştım. Gliforun ikinci ayında hamile kaldım şükür :)
Sumos canım sana bişiy sorucam. Benim de kanamam oldu ve Dr aynı ilacı verdi. Ben kanamadan dolayi bebeğim dusucek diye bekliyorum. Seninki doğdu mu?BENDE PCO LUYUM İLK GEBELİĞİMDE GLUCOPHAGE Yİ KULLANDIM. HAMİLELİĞİMİN İLK 2 AYINDADA KULLANMAYA DEVAM ETMİŞTİM. BU GEBELİĞİMDE ÇÖREK OTU BAL TARÇIN TEDAVİSİYLE OLDU. DOKTOR FOLİC VERDİ. AMA SONRADAN BENİM KANAMAM ÇOĞALINCA PROGESTAN VERDİ
yok canım o ilaç bebeğin düşmesini engelliyor. tutunmasına yardımcı. ben daha doğurmadım 5,5 aylık oldumSumos canım sana bişiy sorucam. Benim de kanamam oldu ve Dr aynı ilacı verdi. Ben kanamadan dolayi bebeğim dusucek diye bekliyorum. Seninki doğdu mu?
Oooooo süper o zaman. Maşallah. Yani benim de bebeğim yaşıycak olabilir. Çok sağol cevabın için. İnşallah herkesin bebeği hayırlısıyla yaşar.yok canım o ilaç bebeğin düşmesini engelliyor. tutunmasına yardımcı. ben daha doğurmadım 5,5 aylık oldum
Oooooo süper o zaman. Maşallah. Yani benim de bebeğim yaşıycak olabilir. Çok sağol cevabın için. İnşallah herkesin bebeği hayırlısıyla yaşar.[/QUOT
Sumos bi de ben evham yapmıştım ve o gün yeniden bhcg yaptirmistim. Kanamadan sonra bhcg 13 binden 10 bine düşmüştü. Bu düşen değer yükselebilir mi? Sen de kanaman olduğunda değerinde düşüş yaşamış mıydın?yok canım o ilaç bebeğin düşmesini engelliyor. tutunmasına yardımcı. ben daha doğurmadım 5,5 aylık oldum
Kac haftaliksiz canım. Merak etme allahin izniyle yaşar. Sen sadece buna inan. Benim 5 haftalikken uykudan uyandığımda heryerim kan olmuştu. 5 haftalik bebege doktor bos gebelik deyip kurtaja gitmemi soyledi. Ben direk hastaneden kaçtım. Zaten boş gebelik deyip prigestan ilacini vermedi bile düşük yapayim diye. Ama ben boş gebelik olmadığına inaniyordum. Baska bir doktora sorup eczaneden olaci aldim. 2 gun sonra ozel bi hastameye gittigimde bebegimide kalp atisinida gördüm. Anneler hisseder. Senin hislerin bebege geçer. Sen ondan vazgecme bebeginde senden vazgecmezOooooo süper o zaman. Maşallah. Yani benim de bebeğim yaşıycak olabilir. Çok sağol cevabın için. İnşallah herkesin bebeği hayırlısıyla yaşar.
Sumos şu berbat gunlerimde bebegime olan inancimi artirdin. Allah razı olsun senden. Sata göre bugün 7 haftalik oldum ama benim geç döllenmeymis. Bi hafta geridensin demişti doktor. Bu cumartesi kontrole çağırdı. Bakalim bebek kesede görünucek mi...ya nasip. Sen beni ferahlattin Allah da seni ferahlatsin çok sagolKac haftaliksiz canım. Merak etme allahin izniyle yaşar. Sen sadece buna inan. Benim 5 haftalikken uykudan uyandığımda heryerim kan olmuştu. 5 haftalik bebege doktor bos gebelik deyip kurtaja gitmemi soyledi. Ben direk hastaneden kaçtım. Zaten boş gebelik deyip prigestan ilacini vermedi bile düşük yapayim diye. Ama ben boş gebelik olmadığına inaniyordum. Baska bir doktora sorup eczaneden olaci aldim. 2 gun sonra ozel bi hastameye gittigimde bebegimide kalp atisinida gördüm. Anneler hisseder. Senin hislerin bebege geçer. Sen ondan vazgecme bebeginde senden vazgecmez
Bende pco lu oldugum icin gec döllenme olmus ama oyle boyle degil son satimdan yaklasik 25 gun sonra :) gönlünü ferah tut ben inanıyorum bebegin sağlıklı :)Sumos şu berbat gunlerimde bebegime olan inancimi artirdin. Allah razı olsun senden. Sata göre bugün 7 haftalik oldum ama benim geç döllenmeymis. Bi hafta geridensin demişti doktor. Bu cumartesi kontrole çağırdı. Bakalim bebek kesede görünucek mi...ya nasip. Sen beni ferahlattin Allah da seni ferahlatsin çok sagol
:* :* :* :* :* :* inşallah canım inşallahBende pco lu oldugum icin gec döllenme olmus ama oyle boyle degil son satimdan yaklasik 25 gun sonra :) gönlünü ferah tut ben inanıyorum bebegin sağlıklı :)
Merhaba bende de pko vardı bende progeston kullandım ne olur ne olmaz diye vermişti dr inşallah birşey olmaz ama tedbiri elden birakmamak lazım sende kendine dikkat et ağır kaldirma itip çekme yükseğe uzanma olurmu inşallah hepimiz küçük mucizrlerimizi kucagimiza sağ saglim aliriz ve onun haberlerini veririzArkadaşlar bende pco var ama Allaha şükürler
Olsun gebe kaldim 5 haftalikmis gebe kaldigimi ogrenene kadar glucophage kullaniyordum fakat doktorum artık onu bırak dedi onun yerine progestran 200 mg lık kullan dedi benim gibi olan var mi ya da bu konuda bilgisi olan var mi
Merhaba canım bende 2 yıl tedavi gördüm drun yumurta takibi yapmalı o zaman yumurtanın çatlayıp catlamadigini anlarsın. RABBİM ne zaman nasip ettiyse o zaman gelecek meleklerimiz sadece sabır ve tüm varliginla inanmak yapman gereken bu. hastalıkmis tedaviymis hepsi boş RABBİMİN ol demesi yeter. çünkü bende artık herşeyi bırakmıştım benim bebeğim olmayacak diyordum ve 7 hafta sonra inşallah melegime kavusacagim sağlıkla sihhatli hayırlısıyla inşallah adını da melek koyacağım. sende içini ferah tut stres yap herşey çok güzel olacak inşallahSelam kizlar sizim de fikrinizi almak istiyorum?
Bende az derecede pko varmis sadece sag tarafimda...adet duzenim iyi cok sukur...tuylenme sorunum da yok kilo var ama cok miktarda degil zayiflamaya devam ediyorum bi yandan...esimin sperm sayisi 12milyon cikti sadece biraz dusuk dedi doktor...hsg de temiz ama ben niye hamile kalamiyorum yumurtam olusyo?catlamiyomudur nedir?doktorun tavsiye ettigi zamanda iliski de oluyo...ama 1yili gecti hic gebelik olmadi...bi fikri onerisi olan varmi?
Çok özür dilerim stres yapma yazacaktım eksik kalmış hayırlı gecelerMerhaba canım bende 2 yıl tedavi gördüm drun yumurta takibi yapmalı o zaman yumurtanın çatlayıp catlamadigini anlarsın. RABBİM ne zaman nasip ettiyse o zaman gelecek meleklerimiz sadece sabır ve tüm varliginla inanmak yapman gereken bu. hastalıkmis tedaviymis hepsi boş RABBİMİN ol demesi yeter. çünkü bende artık herşeyi bırakmıştım benim bebeğim olmayacak diyordum ve 7 hafta sonra inşallah melegime kavusacagim sağlıkla sihhatli hayırlısıyla inşallah adını da melek koyacağım. sende içini ferah tut stres yap herşey çok güzel olacak inşallah
Haklisin canim...insallah bu ay adetim duzenli sekilde olursa yumurta takibi yapicak doktotum sonra klomen ve igne vericek insallah gerek kalmadan bu ay yuzum guler ama Rabbim hangisi hayirliysa saglikli olacaksa onu nasip etsin insallah...senin adina sevindim melegini saglicakla alirsin kucagina insallah...bizlere de dua et canim..hayirli geceler...Merhaba canım bende 2 yıl tedavi gördüm drun yumurta takibi yapmalı o zaman yumurtanın çatlayıp catlamadigini anlarsın. RABBİM ne zaman nasip ettiyse o zaman gelecek meleklerimiz sadece sabır ve tüm varliginla inanmak yapman gereken bu. hastalıkmis tedaviymis hepsi boş RABBİMİN ol demesi yeter. çünkü bende artık herşeyi bırakmıştım benim bebeğim olmayacak diyordum ve 7 hafta sonra inşallah melegime kavusacagim sağlıkla sihhatli hayırlısıyla inşallah adını da melek koyacağım. sende içini ferah tut stres yap herşey çok güzel olacak inşallah
Cnm bebegin hayırlı olsun bnde pco luyum bebegimi dusurdum 5 ay once simdide olmuyor glucofage ne icin kullandın beni aydınlatır mısınKizlar bende pko luyum tedavisiz hamile kaldim beklemedigim bi anda supriz oldu cok mutluyum glucofage kullaniyordum doktorum bunun sayesinde bile hamile kalmis olabilirsin dedi ve 11.haftaya kadar devam et dedi ayni zamanda folic asit ve progestan kullaniyorum..