polikistik overli gebeler

Canım ben glifor un etkisine inanıyorum mutlaka kullan.. 1,5 yıl hamile kalmaya çalıştım. Gliforun ikinci ayında hamile kaldım şükür :)

Canım ben glifor un etkisine inanıyorum mutlaka kullan.. 1,5 yıl hamile kalmaya çalıştım. Gliforun ikinci ayında hamile kaldım şükür :)
İnşallah bu hafta 2 . Haftam olucak glifora başlayalı inşallah bende faydasını görürüm aşılamaya yada tüp bebeğe gerek kalmaz çok teşekkür ediyorum Allah sizden razı olsun umut oldunuz bana

merhaba arkadaşlar bende de pco var pcolu olmak anne olmaya engel değil kızlar doktorları takmayın siz her biri bir şey söylüyor tüp bebek aşılama falan yok öyle bir şey moral yok önemli stres yapmayın ben de 8 ay hamile kalamadım sonra çatlatma iğnesiyle 2. denemede hamile kaldım şuan 13 haftalık hamileyim Rabbim size de nasip eder inşallah

Sumos canım sana bişiy sorucam. Benim de kanamam oldu ve Dr aynı ilacı verdi. Ben kanamadan dolayi bebeğim dusucek diye bekliyorum. Seninki doğdu mu?

Sumos canım sana bişiy sorucam. Benim de kanamam oldu ve Dr aynı ilacı verdi. Ben kanamadan dolayi bebeğim dusucek diye bekliyorum. Seninki doğdu mu?
yok canım o ilaç bebeğin düşmesini engelliyor. tutunmasına yardımcı. ben daha doğurmadım 5,5 aylık oldum

yok canım o ilaç bebeğin düşmesini engelliyor. tutunmasına yardımcı. ben daha doğurmadım 5,5 aylık oldum
Oooooo süper o zaman. Maşallah. Yani benim de bebeğim yaşıycak olabilir. Çok sağol cevabın için. İnşallah herkesin bebeği hayırlısıyla yaşar.

Oooooo süper o zaman. Maşallah. Yani benim de bebeğim yaşıycak olabilir. Çok sağol cevabın için. İnşallah herkesin bebeği hayırlısıyla yaşar.
Kac haftaliksiz canım. Merak etme allahin izniyle yaşar. Sen sadece buna inan. Benim 5 haftalikken uykudan uyandığımda heryerim kan olmuştu. 5 haftalik bebege doktor bos gebelik deyip kurtaja gitmemi soyledi. Ben direk hastaneden kaçtım. Zaten boş gebelik deyip prigestan ilacini vermedi bile düşük yapayim diye. Ama ben boş gebelik olmadığına inaniyordum. Baska bir doktora sorup eczaneden olaci aldim. 2 gun sonra ozel bi hastameye gittigimde bebegimide kalp atisinida gördüm. Anneler hisseder. Senin hislerin bebege geçer. Sen ondan vazgecme bebeginde senden vazgecmez

Sumos şu berbat gunlerimde bebegime olan inancimi artirdin. Allah razı olsun senden. Sata göre bugün 7 haftalik oldum ama benim geç döllenmeymis. Bi hafta geridensin demişti doktor. Bu cumartesi kontrole çağırdı. Bakalim bebek kesede görünucek mi...ya nasip. Sen beni ferahlattin Allah da seni ferahlatsin çok sagol

Bende pco lu oldugum icin gec döllenme olmus ama oyle boyle degil son satimdan yaklasik 25 gun sonra :) gönlünü ferah tut ben inanıyorum bebegin sağlıklı :)

Polikistik over sendromu nedeniyle Lokman Hekim Ankara Hastanesi kadın doğum uzmanı Baran Celtemen'i öneririm. Kendisi benimle hem psikolojik hem de doğumsal anlamda çok ilgilendi.

Selam kizlar sizim de fikrinizi almak istiyorum?
Bende az derecede pko varmis sadece sag tarafimda...adet duzenim iyi cok sukur...tuylenme sorunum da yok kilo var ama cok miktarda degil zayiflamaya devam ediyorum bi yandan...esimin sperm sayisi 12milyon cikti sadece biraz dusuk dedi doktor...hsg de temiz ama ben niye hamile kalamiyorum yumurtam olusyo?catlamiyomudur nedir?doktorun tavsiye ettigi zamanda iliski de oluyo...ama 1yili gecti hic gebelik olmadi...bi fikri onerisi olan varmi?

Merhaba bende de pko vardı bende progeston kullandım ne olur ne olmaz diye vermişti dr inşallah birşey olmaz ama tedbiri elden birakmamak lazım sende kendine dikkat et ağır kaldirma itip çekme yükseğe uzanma olurmu inşallah hepimiz küçük mucizrlerimizi kucagimiza sağ saglim aliriz ve onun haberlerini veririz

Merhaba canım bende 2 yıl tedavi gördüm drun yumurta takibi yapmalı o zaman yumurtanın çatlayıp catlamadigini anlarsın. RABBİM ne zaman nasip ettiyse o zaman gelecek meleklerimiz sadece sabır ve tüm varliginla inanmak yapman gereken bu. hastalıkmis tedaviymis hepsi boş RABBİMİN ol demesi yeter. çünkü bende artık herşeyi bırakmıştım benim bebeğim olmayacak diyordum ve 7 hafta sonra inşallah melegime kavusacagim sağlıkla sihhatli hayırlısıyla inşallah adını da melek koyacağım. sende içini ferah tut stres yap herşey çok güzel olacak inşallah

Çok özür dilerim stres yapma yazacaktım eksik kalmış hayırlı geceler

Haklisin canim...insallah bu ay adetim duzenli sekilde olursa yumurta takibi yapicak doktotum sonra klomen ve igne vericek insallah gerek kalmadan bu ay yuzum guler ama Rabbim hangisi hayirliysa saglikli olacaksa onu nasip etsin insallah...senin adina sevindim melegini saglicakla alirsin kucagina insallah...bizlere de dua et canim..hayirli geceler...

Sadece bir ay kullanılmış concord neo bebek arabası puset ve anakucağı(oto koltuğu) 2015 model. İlgilenenlere fotoğraf gönderebilirim yeni bir araba almış gibi olursunuz.

Sadece bir ay kullanılmış concord neo bebek arabası puset ve anakucağı(oto koltuğu) 2015 model. İlgilenenlere fotoğraf gönderebilirim yeni bir araba almış gibi olursunuz.

Cnm bebegin hayırlı olsun bnde pco luyum bebegimi dusurdum 5 ay once simdide olmuyor glucofage ne icin kullandın beni aydınlatır mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…