Bende pcolu hamile kaldım allaha şükür glucophage zaten kullanmıyordum ama ben sadece folik asit kullandım progestan düşük tehlikesine karşı veriliyor diye biliyorum
Amin canım inşallahAnladim cnm Allah sapasağlam kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi
BENDE PCO LUYUM İLK GEBELİĞİMDE GLUCOPHAGE Yİ KULLANDIM. HAMİLELİĞİMİN İLK 2 AYINDADA KULLANMAYA DEVAM ETMİŞTİM. BU GEBELİĞİMDE ÇÖREK OTU BAL TARÇIN TEDAVİSİYLE OLDU. DOKTOR FOLİC VERDİ. AMA SONRADAN BENİM KANAMAM ÇOĞALINCA PROGESTAN VERDİArkadaşlar bende pco var ama Allaha şükürler
Olsun gebe kaldim 5 haftalikmis gebe kaldigimi ogrenene kadar glucophage kullaniyordum fakat doktorum artık onu bırak dedi onun yerine progestran 200 mg lık kullan dedi benim gibi olan var mi ya da bu konuda bilgisi olan var mi
Hayırlı olsun allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinBende pko luyum. çok yenş öğrendim bebeğimin benimle olduğunu. 5 yıllık evliyim 3 yıldır da istiyoruz. bayram sonuda tedeviye başlayım artık diyordum. Rabbim aratmadı mucizemi öyle bi zamanda verdiki şükürler olsun.
Hayırlı olsun allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Arkadaşlar bende pco var ama Allaha şükürler
Olsun gebe kaldim 5 haftalikmis gebe kaldigimi ogrenene kadar glucophage kullaniyordum fakat doktorum artık onu bırak dedi onun yerine progestran 200 mg lık kullan dedi benim gibi olan var mi ya da bu konuda bilgisi olan var mi
ben de picoluyum bana ne hap veriyorlar ne tedavi bekleyin diyorlar ne yaapayım .Arkadaşlar bende pco var ama Allaha şükürler
ben de picoluyum bana ne hap veriyorlar ne tedavi bekleyin diyorlar ne yaapayım .
çok kilo aldım çok 89 kg oldum. doktora soracagımCnm bizde esimle aşılama ya da tüp bebek demistik yapmadılar bekleyin dediler bizde bekledik ben sadece glucophage ictim ve diyet yaptim kilo verdim kilon varsa bu hapi sor doktoruna