Canim cok tesekkurler. Darisi en kisa zamanda basiniza insallah
) evet canim cok duzensiz adetlerim. 45gun en az,2 ayi buluyor bazen. Ben de catlatma ignesi oldum. Bana da etki etmemisti. Sakin moralini bozma bak dedigim gibi ben zaten problemliyim bizde bir de ustune esimde canli sperm yoktu!!! Ona ragmen tedavisiz olduysa kesin olur sabretmek lazim. Benim en yakin arkadasimda pko var. Hatun daha bekarken o kadar cok tedavi gordu ki. Killanma mesela onda benden 2kat kadar fazla vardi, benim cocugum olmaz diye korunmamislar evlendigi gece hamile kaldi simdi 2,5 yasinda super tatli bir kizi var:))) hamileyken pko yuzunden seker vb cikar demislerdi ama hic problemim olmadi cok sukur. Dogumdan 10 gun sonra aldigim tum kilolari verdim mesela. Hamile kalmadan onceki kilomdan da zayifim. Sakin kotumserlige kapilmayin. İnternetten felaket tellali gibi haberleri okumayin. Haa bir arkadasim daha var kizcagiz 34 yasinda evlendi 100 kg civarinda artik pkodan sakallari var. (bende de var da az:))) neyse o da tedavisiz hamile kaldi 2yasinda bir oglu var. Yine baska bir arkadasim daha var ayni dertten muzdarip onun da oglu oldu. Vee pkolu olup da klomenle ikizlere kendilinden hamile kalan aileden bir uyemiz daha var.Ablasi klomen ic kolayca hamile kalirsin demis
)) doktora bile gitmeden ikizleri oldu.2,5 yasindalar. Yilmayiiiiiin
olacak inanin
))) Allah gonlunuzun muradini versi
))
Bir arkadasim da esi de kendisi de turp gibi, hatunun adetlerinin saatini bilir artik. Onlarin da 4 senedir olmuyor mesela. Aşılama bile yaptilar olmuyor.Allah ne zaman verirse o zaman olacak sabrwdin ve icinizi ferah tutun.
Bu pko aslinda kotu bir sey degil ama yumurtlama ve adet zamanimiz belli degil ya o cok kotu.sadece olma olasiligi yuksek gunleri degil daha sonra da denemeye devam edin.
))
Bir de arkadaslar tek yonlu degil de mutlaka esinizi de kontrol ettirin. Biz 2,5 sene denedik olmadi ya hep ben tedavi gordum esimi kimse kontrol etmemisti.Doktor degistirdik o dedi ki tamam sen problemlisin de esin ne durumda acaba
Cunku gunde 2 paket sigara iciyordu esim. İyi ki de bakmislar. Konrolde yarar var. Siz deyince gelmeyebilirler. Erkek adamda problem olmaz utanir biliyorsunuz hep kadindadir ya sorun!!!doktorunuza soyleyin o cagirsin benimki o zaman razi oldu kontrole
)