Canım pco da düşündükçe regl daha da şaşırıyo biraz kafa dağıtmak gerekiyor sanırım. Bende ilk pco yu öğrendiğimde delirmiştim resmen. Burada pcoyla ilgiki tüm sayfaları ezberledim. O ay adetim gelmedi. Sonra düşünmedim hiç uzak durdum pco yla ilgili herşeyden kendiliğinden geldi. Birazcık akışına bırakmak en iyisi..Cnm Allah razi olsun derdime ortak oldun.ben sogan suyu ictim hemde 3 ay.ilk iki ay adetimi gtirdi ama 3.ay gene yok.ne bilim sanirim ise yaramadi.sen ne kadar ictin peki sogan suyunu?gunde kac kere ve acmi tokmu?aynen canim pkolularin sansi cok ama biraz sabir istiyor isteunutamiorum ki girdigim her ortamda bebek soruluyor.artik nerdeyse gorusmek istemicem kmseyle son 1 senedir istioruz biz.ben 3 bucuk yillik evliyim.ari sutunu nerden aldin peki cnm?nekadar kullandin birde?cok cok tebrik ederim seni Rabbim daim etsin.nekadarlik bebisin?
Canım pco da düşündükçe regl daha da şaşırıyo biraz kafa dağıtmak gerekiyor sanırım. Bende ilk pco yu öğrendiğimde delirmiştim resmen. Burada pcoyla ilgiki tüm sayfaları ezberledim. O ay adetim gelmedi. Sonra düşünmedim hiç uzak durdum pco yla ilgili herşeyden kendiliğinden geldi. Birazcık akışına bırakmak en iyisi..
Aynı şey benim çevremde de var bebiş görünce içim cız ediyor ama napalım bizim imtihanımız da bu. Allahım bunu layık görmüş. Benden sonra evlenen kuzenimin hamile haberini aldım dün. Sevindim ama ne bileyim ben de onun yerinden olmayı çok isterdim. Rabbim bize de nasip edicek inşallah ama zamanı var demekki. Benim adetim geliyo ama hep 5-6 gün sarkıyo. Doktor gebe kalmana engel olacak kadar ileri değil pco n dedi ama stres oldum çok ve bu stres bebişin gelmesine engel oluyor haliyle. Kaç aydır korunmuyorsunuz tatlım siz ?Ne guzel cnm.peki senindemi adetlerin ilacla geliodu?benim gbi?akisina bi braksam gelir belkide heryerde bebek war ve hangi ortama girsem yokmu diolar.okadar gucume gidio ki;(
Canim ben sogan kurunu bir kere denddim sabah ve aksam ac karnina iciyordum. Ama adetim gelmedi cok korktum acaba kist mi olustu diye cunku kimisinde kist yapmis sogan kuru okuduklarima gore. Ama adet olmam gereken haftadan 4 5 gun sonra yumirtladigimi gordum bu beni cok sevindirdi. Allah soyletti sana herhalde ama daha benim bebisim yok ugrasiyiruz bizde. Malum yumurtlamayi gorduk persembe gunu arisutune gelince canim ben yurtdisinda yasiyorum bi tanidigimiz bize dogal buldu aldi. Ama internette arastirmistim turkiyede egricayir diye bir marka var onu cok onermislerdi bana. Ama yurtdisina gondermedikleri icin alamadim burdan buldum. Sende o markaya bakabilirsin. Biraz pahali birsey ama zaten nohut tanesi kadar yiyosun o yuzden cabuk bitmez. Sabahlari ac karnina tadi biraz aci ama mecbur. Bu arada ben aciligini alsin diye bi de yumurtaya faydali diye hemen bi tanede kuru incir yiyorum arkasindan. Cok kafana takma milletin soylediklerini ben artik soranlara henuz kendimi hszir hissetmiyorum zamani gelince Allah nasip eder olur diyorum konuyu kapatiyorum. Baskalarinin hamilelik dogum haberlerini alinca uzulmuyomuyum uzuluyorum neden ben degilim diye. Ama dedigim gibi zamani gelince olacak insallah biz biraz fazla zorluyoruz ondan uzuluyoruz.Cnm Allah razi olsun derdime ortak oldun.ben sogan suyu ictim hemde 3 ay.ilk iki ay adetimi gtirdi ama 3.ay gene yok.ne bilim sanirim ise yaramadi.sen ne kadar ictin peki sogan suyunu?gunde kac kere ve acmi tokmu?aynen canim pkolularin sansi cok ama biraz sabir istiyor isteunutamiorum ki girdigim her ortamda bebek soruluyor.artik nerdeyse gorusmek istemicem kmseyle son 1 senedir istioruz biz.ben 3 bucuk yillik evliyim.ari sutunu nerden aldin peki cnm?nekadar kullandin birde?cok cok tebrik ederim seni Rabbim daim etsin.nekadarlik bebisin?
Aynı şey benim çevremde de var bebiş görünce içim cız ediyor ama napalım bizim imtihanımız da bu. Allahım bunu layık görmüş. Benden sonra evlenen kuzenimin hamile haberini aldım dün. Sevindim ama ne bileyim ben de onun yerinden olmayı çok isterdim. Rabbim bize de nasip edicek inşallah ama zamanı var demekki. Benim adetim geliyo ama hep 5-6 gün sarkıyo. Doktor gebe kalmana engel olacak kadar ileri değil pco n dedi ama stres oldum çok ve bu stres bebişin gelmesine engel oluyor haliyle. Kaç aydır korunmuyorsunuz tatlım siz ?
Canim ben sogan kurunu bir kere denddim sabah ve aksam ac karnina iciyordum. Ama adetim gelmedi cok korktum acaba kist mi olustu diye cunku kimisinde kist yapmis sogan kuru okuduklarima gore. Ama adet olmam gereken haftadan 4 5 gun sonra yumirtladigimi gordum bu beni cok sevindirdi. Allah soyletti sana herhalde ama daha benim bebisim yok ugrasiyiruz bizde. Malum yumurtlamayi gorduk persembe gunu arisutune gelince canim ben yurtdisinda yasiyorum bi tanidigimiz bize dogal buldu aldi. Ama internette arastirmistim turkiyede egricayir diye bir marka var onu cok onermislerdi bana. Ama yurtdisina gondermedikleri icin alamadim burdan buldum. Sende o markaya bakabilirsin. Biraz pahali birsey ama zaten nohut tanesi kadar yiyosun o yuzden cabuk bitmez. Sabahlari ac karnina tadi biraz aci ama mecbur. Bu arada ben aciligini alsin diye bi de yumurtaya faydali diye hemen bi tanede kuru incir yiyorum arkasindan. Cok kafana takma milletin soylediklerini ben artik soranlara henuz kendimi hszir hissetmiyorum zamani gelince Allah nasip eder olur diyorum konuyu kapatiyorum. Baskalarinin hamilelik dogum haberlerini alinca uzulmuyomuyum uzuluyorum neden ben degilim diye. Ama dedigim gibi zamani gelince olacak insallah biz biraz fazla zorluyoruz ondan uzuluyoruz.
Ben sırf bu yüzden evlenmek bile istemiyorum erkek arkadaşıma pcoluyum desem açar araştırır bi bakcak kıllanma testesteron artisi kendimi kötü hissediyorum bunları düşündükçeAynen cnm Rabbim vaktini bilir elbet.bakayim cnm dedigin markaya ben hemen.
Ben sırf bu yüzden evlenmek bile istemiyorum erkek arkadaşıma pcoluyum desem açar araştırır bi bakcak kıllanma testesteron artisi kendimi kötü hissediyorum bunları düşündükçe
21 yaşındayım daha 18 yasında teşhis konmuştu bi devlet hastanesinde 2 olmamıştır sonra Dr gittim o günden beride yasmin kullaniyirum ama o kadar iğrenç bi Dr du ki bana direk senin ilerde bebeğin olmaz asilancaksin falan demişti hiç böyle denir mi o yaştaki insana aylarca ağladım ama alıştım artık erkek arkadasiminda bir çocuk sevgisi var ki benim çocuğum olmayacaksa gitsin başkasıyla olsun diye dusunuyorumKac yasindasin cnm sen.uzulme hemen.reglin kendi gelmio mu?
canim ayni sey benimde basima geldi 19 yasinda bana teshis kondu hic adet olmuyordum yani 6 ayda bir ve cok az geliyodu iki sene adet olmadigimi bilirim ben. rapor verdi diane kullandim bir kac sene ilaci ictikce oluyordum. hatta biraktigimda da bir ay kendiliginden geliyodu sonra tik yok. yasmine gectim o da ayni oldu. evlendim suan. 3 defa asilama denedik o da tutmadi. cok uzuluyorum tek duam esimi mutlu etmek onu baba yapmak. bazen korkuyorum esim ayrilalim ben cocuk istiyorum der diye ama sagolsun cok anlayisli evlatsizlik kaderimse baskasiylada evlensem Allah vermez diyor. ben kaderime ragziyim sen uzme canini olacak insaallah diyip beni avutuyor sagolsun. Allah sana da seni anlayacak bir es nasip etsin canim ama bence birak o ilaclari. benim bi arkadasim hic dogum kontrol hapi almamisti pcolu olmasina ragmen kiz evlendi bir kac ay sonra hamile kaldi. ben dogum kontrol hapi kullandim 2 yildir hala cocuk yok. rahmi tembellestiriyor o ilaclar dogal yollar arastir kendine canim kilo problemin varsa kilo ver yoksa beslenme sekline dikkat et bol proteinli beslenmen gerekiyor. sogan kurunu dene ama o ilaclari icme bence21 yaşındayım daha 18 yasında teşhis konmuştu bi devlet hastanesinde 2 olmamıştır sonra Dr gittim o günden beride yasmin kullaniyirum ama o kadar iğrenç bi Dr du ki bana direk senin ilerde bebeğin olmaz asilancaksin falan demişti hiç böyle denir mi o yaştaki insana aylarca ağladım ama alıştım artık erkek arkadasiminda bir çocuk sevgisi var ki benim çocuğum olmayacaksa gitsin başkasıyla olsun diye dusunuyorum
insallah faydasi olur canim Rabbim aratmasin bizlere de nasip etsin biran onceAynen cnm Rabbim vaktini bilir elbet.bakayim cnm dedigin markaya ben hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?