Polikistik overli olup hamile kalanlar nolur yazin:(

manısa celal bayar üniversıtesı cnm.içinde tüp bebek bölumu war.oyle demıs benım doktor esıme şok oldum walla :(
yanı rapor cıksa bıle gene oluca fıyat 4.500 mu yanı?ilaçlar hersey toplam 4.500mu tuttu sızın?
Merhaba arkadaşım manisa da devlette aşılama yaptırmak istiyorum, önerebilecegin bir yer var mi? Eğitim araştırma hastanesnde yapiliyor degil mi

Birçok kişi yazmış zaten ama ben de yazayım..Ben de pko lu olmama rağmen birkaç ay ilaç tedavisiyle hamile kaldım çok şükür..Doktorum kesinlikle engel olmadığını sadece süre olarak daha uzun sürede olabileceğini söylemişti.Evet stresli bi süreç ama lütfen kendinizi rahatlatın..Akışına bırakmaya çalışın..🌸

Birçok kişi yazmış zaten ama ben de yazayım..Ben de pko lu olmama rağmen birkaç ay ilaç tedavisiyle hamile kaldım çok şükür..Doktorum kesinlikle engel olmadığını sadece süre olarak daha uzun sürede olabileceğini söylemişti.Evet stresli bi süreç ama lütfen kendinizi rahatlatın..Akışına bırakmaya çalışın..🌸
Hangi ilaç tedavisini uyguladı doktor size

Merhaba tarihten pek anlayamadım ama celal bayarda tedavi yaptırdınız mı acaba
Merhaba, unv. hastanesine gittim tup bebek bölümü ile telefonda randevu almıştım ancak İzmir'den sürekli kontrol icin gidip gelmek çok zor oldu, gittiğim hastanede koronadan dolayi kapanmisti açıldı, biraktim gitmeyi manisaya o yüzden.

Merhaba, unv. hastanesine gittim tup bebek bölümü ile telefonda randevu almıştım ancak İzmir'den sürekli kontrol icin gidip gelmek çok zor oldu, gittiğim hastanede koronadan dolayi kapanmisti açıldı, biraktim gitmeyi manisaya o yüzden.
Anladım teşekkür ederim bende basldm celal bayarda süreci cok merak ediyrm o yüzden sormustum

Back
X