Arkadaşlarim rabbim hepinizi tez zamanda bebeklerinize kavuştursun.Bu pco denen hastaligida Allaha havale ediyorum.bende pco hastasiyim ilacsiz asla adet olamiyordum.evlendim cocugum olmadi 5 sene doktor doktor gezdim.ilacla yumurtlama oluyordu ama en az 4 ,5 tane yumurtluyordum.cogu kez tedavilerim yarim kaldi cogul gebelik riskinden dolayi
tup bebege karar verdim yeni bir doktora gittik,doktorum bana bebegin normal yollarlada olabilir dedi.ama ben artik ugrasmaktan bikmistim.biran once olsun istiyordum.tek embriyodan ikiz bebeklerim oldu.:)kurtulamadim yani cogul gebelikten,ki zaten ben istiyordum 4,5 farketmez diyordum o kadar yorulmustum:
doktorlar pek saglikli bakmiyolar bu duruma cunku.
Dogumdan sonra doktorum seni kurtaricam adet olucaksin boyle yasanmaz psikolejik sorunlarin olur,depresyona girersin dedi.
Dogumdan sonra pco hastalarinin d vitaminin düşük oldugunu d vitamini kullanmam gerektigini soyledi bide dubaston diye bir ilac verdi adeti gecince icmemi söyledi.dedimki ben adet olmuyorum ki zaten hep bekleyemem,cunku gunum yaklasinca abartisiz tartida 4 kilo fazla cikiyorum elim yüzüm gözlerim dudaklarima kadar şişiyorum.
neyse sonra adet bitiminden 10 sonra baslamami soyledi devam ettim 1 seneye yakın,onceden adetimi ilacla kafama göre ayarliyordum yine oyle bise denicektim baktim olmuyor adetim gununde oluyor.ilaci kestim 6 aydir gununde oluyor 32 yaşındayım ve ergen gibi bu duruma şaşıyorum
Arkadaşlar d vitamininizi olcturun çünkü d vitamini beyinle yumurtaliklar arasindaki iletişimi saglayan bir hormondur.ben herseyi d vitamine bağlıyorum bida cocuk istesem dayarim kendime d vitaminini:))