• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilacsiz regl olamama pkos ve icimin yangini

Yok canım baakılmadı Allaha emanet yaptırdım. Ama benim yumurtam çok zor büyüyo du 16 gün vurdum gnal f ben. Herkesin 8 10 günde büyürken 16 günde zorla 18 mm oldu benim sonra çatlatma sonra aşılama 13 gün sonra gebe kaldığımı ögrendim

Peki rahim filmi veya histereskopi oldun mu cnm

Sanmiyorum pcos herseyi yapan baska suclu arama yani.. guzel Allahim dogru zamani hayirli zamani bilir.. moralini hic bozma ama ben en umitsiz animda geldi küçük mucizem bana.. cok sukir Allahima

Ins benim ve tum evlat isteyenlerinde gelir...haklisin Rabbim dogru zamani en iyi bilendir.rahimde hani bazen polip falan oluyo ya.yada yara oluyo bazen ole bisiler mi war acaba bende dedim de :(((((

Ins benim ve tum evlat isteyenlerinde gelir...haklisin Rabbim dogru zamani en iyi bilendir.rahimde hani bazen polip falan oluyo ya.yada yara oluyo bazen ole bisiler mi war acaba bende dedim de :KK43:((((
Surekli ultrasona giriyosun cikardi oyle birsey olsa mumkun oldugunca kafani bosaltmaya calis cok zor biliyorum bana oyle diyenlere cok kiziyordum ama dogruymus ara vercem artik cok yoruldum dedigim ay kaldim hamile o yuzden mumkun olduginca baska seylere ver kendini

Surekli ultrasona giriyosun cikardi oyle birsey olsa mumkun oldugunca kafani bosaltmaya calis cok zor biliyorum bana oyle diyenlere cok kiziyordum ama dogruymus ara vercem artik cok yoruldum dedigim ay kaldim hamile o yuzden mumkun olduginca baska seylere ver kendini

Okadar zorki suan dedigin:( sanki tum dunya toplanmis benden bebek haberi bekliyor gibi.inanilmaz baski war uzerimde:( sorulardan biktim

Arkadaşlarim rabbim hepinizi tez zamanda bebeklerinize kavuştursun.Bu pco denen hastaligida Allaha havale ediyorum.bende pco hastasiyim ilacsiz asla adet olamiyordum.evlendim cocugum olmadi 5 sene doktor doktor gezdim.ilacla yumurtlama oluyordu ama en az 4 ,5 tane yumurtluyordum.cogu kez tedavilerim yarim kaldi cogul gebelik riskinden dolayi:(tup bebege karar verdim yeni bir doktora gittik,doktorum bana bebegin normal yollarlada olabilir dedi.ama ben artik ugrasmaktan bikmistim.biran once olsun istiyordum.tek embriyodan ikiz bebeklerim oldu.:)kurtulamadim yani cogul gebelikten,ki zaten ben istiyordum 4,5 farketmez diyordum o kadar yorulmustum::(doktorlar pek saglikli bakmiyolar bu duruma cunku.
Dogumdan sonra doktorum seni kurtaricam adet olucaksin boyle yasanmaz psikolejik sorunlarin olur,depresyona girersin dedi.
Dogumdan sonra pco hastalarinin d vitaminin düşük oldugunu d vitamini kullanmam gerektigini soyledi bide dubaston diye bir ilac verdi adeti gecince icmemi söyledi.dedimki ben adet olmuyorum ki zaten hep bekleyemem,cunku gunum yaklasinca abartisiz tartida 4 kilo fazla cikiyorum elim yüzüm gözlerim dudaklarima kadar şişiyorum.:(neyse sonra adet bitiminden 10 sonra baslamami soyledi devam ettim 1 seneye yakın,onceden adetimi ilacla kafama göre ayarliyordum yine oyle bise denicektim baktim olmuyor adetim gununde oluyor.ilaci kestim 6 aydir gununde oluyor 32 yaşındayım ve ergen gibi bu duruma şaşıyorum :KK70::KK70:
Arkadaşlar d vitamininizi olcturun çünkü d vitamini beyinle yumurtaliklar arasindaki iletişimi saglayan bir hormondur.ben herseyi d vitamine bağlıyorum bida cocuk istesem dayarim kendime d vitaminini:))

Arkadaşlarim rabbim hepinizi tez zamanda bebeklerinize kavuştursun.Bu pco denen hastaligida Allaha havale ediyorum.bende pco hastasiyim ilacsiz asla adet olamiyordum.evlendim cocugum olmadi 5 sene doktor doktor gezdim.ilacla yumurtlama oluyordu ama en az 4 ,5 tane yumurtluyordum.cogu kez tedavilerim yarim kaldi cogul gebelik riskinden dolayi:KK43:tup bebege karar verdim yeni bir doktora gittik,doktorum bana bebegin normal yollarlada olabilir dedi.ama ben artik ugrasmaktan bikmistim.biran once olsun istiyordum.tek embriyodan ikiz bebeklerim oldu.:)kurtulamadim yani cogul gebelikten,ki zaten ben istiyordum 4,5 farketmez diyordum o kadar yorulmustum::KK43:doktorlar pek saglikli bakmiyolar bu duruma cunku.
Dogumdan sonra doktorum seni kurtaricam adet olucaksin boyle yasanmaz psikolejik sorunlarin olur,depresyona girersin dedi.
Dogumdan sonra pco hastalarinin d vitaminin düşük oldugunu d vitamini kullanmam gerektigini soyledi bide dubaston diye bir ilac verdi adeti gecince icmemi söyledi.dedimki ben adet olmuyorum ki zaten hep bekleyemem,cunku gunum yaklasinca abartisiz tartida 4 kilo fazla cikiyorum elim yüzüm gözlerim dudaklarima kadar şişiyorum.:KK43:neyse sonra adet bitiminden 10 sonra baslamami soyledi devam ettim 1 seneye yakın,onceden adetimi ilacla kafama göre ayarliyordum yine oyle bise denicektim baktim olmuyor adetim gununde oluyor.ilaci kestim 6 aydir gununde oluyor 32 yaşındayım ve ergen gibi bu duruma şaşıyorum :KK70::KK70:
Arkadaşlar d vitamininizi olcturun çünkü d vitamini beyinle yumurtaliklar arasindaki iletişimi saglayan bir hormondur.ben herseyi d vitamine bağlıyorum bida cocuk istesem dayarim kendime d vitaminini:))
Cnm ne Gzl en azından derdinin dermanını bulmuşsun biz hala arayıştayız rabbim bizimde sonumuzu hayr etsin inşallah bende ölçtürmeyi düşünüyorum bir kaç yerde daha okumuştum bende pcoluyum aşırı derecede zaten tamin eksikliğim var en kısa zamanda doktora gideceğim vitamin değerlerim için bebişlerinde hayırlı olsun cnm allah bağışlasın:nazar::nazar:

Cnm ne Gzl en azından derdinin dermanını bulmuşsun biz hala arayıştayız rabbim bizimde sonumuzu hayr etsin inşallah bende ölçtürmeyi düşünüyorum bir kaç yerde daha okumuştum bende pcoluyum aşırı derecede zaten tamin eksikliğim var en kısa zamanda doktora gideceğim vitamin değerlerim için bebişlerinde hayırlı olsun cnm allah bağışlasın:nazar::nazar:
Amin canim insallah rabbim sizlere de nasip etsin.sizleri cok iyi anliyorum pco hastasi olmayan bilemez ne illet birsey oldugunu.Insallah şuna kesin bir çözüm yolu bulurlar.

Back
X