- 10 Temmuz 2012
- 354
- 249
- 103
- Konu Sahibi catherinee
Kızlar merhaba, bugün sırtımdaki 9 yıldır geçmeyen sivilceler için cildiyeye gittim. Yüzümde de sadece çene bölgemde var yanaklarimda alnimda yok. Yuzumdekiler kremle geçebilecek şekilde. Doktor dedi ki bu sirtindakiler kremle geçmez. Tahlil yaptı sonucuna göre roaccutane yazıcak. Ama ben hiç istemiyorum o ilaci kullanmayi zira depresif bir kişiliğim ayrica lens kullaniyorum vs.
Şimdi benim bir de polikistik overim var duydum ki polikistik overi olanlarda tekrarliyormus bu ilaci kullansalar da. Su an cok kararsızım ya. Tekrarlamayacagini bilsem kullanicam gibi ama tekrarlarsa bosuna o ilaci kullanmak istemiyorum.
Acaba yerine kadin doguma gidip doğum kontrol hapi kullansam daha mi iyi olur bilemiyorum ki.. Ben de sadece pcosun sivilce belirtisi var başka yok.
Dediğim gibi pcosu olup kullananlardan yardım istiyorum..
Şimdi benim bir de polikistik overim var duydum ki polikistik overi olanlarda tekrarliyormus bu ilaci kullansalar da. Su an cok kararsızım ya. Tekrarlamayacagini bilsem kullanicam gibi ama tekrarlarsa bosuna o ilaci kullanmak istemiyorum.
Acaba yerine kadin doguma gidip doğum kontrol hapi kullansam daha mi iyi olur bilemiyorum ki.. Ben de sadece pcosun sivilce belirtisi var başka yok.
Dediğim gibi pcosu olup kullananlardan yardım istiyorum..