polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

ya ben birtane takvim indirdim tlefonuma adetim geçen ay ve ondan önceki ay arasında 50 gün var cnm 36. günde yumurtlama gösteriyo takvim diyorum o gün deneyim hem bakmış olurum doğrumu takvim die ve çok pahalı fiyata aldım 5 adet var kutuda ne yapsam karar veremedim

slm kızlarr bişi sorcm ovulasyon testi aldım ama yapıp yapmama konusunda kararsızım yumurtlama günü olarak 30- 1-2 sini gösteriyor ama emin diğilim napıyım sizce ?
Bn daha once kullanmustk pko oldugu icin olumlu sonus alamamstm ama kullan derim bncede

[QUOTE="susgun peri, post: 37995535, member: 635abartmistgünde adet oluyordun cnm[/QUOTE]
Duzensizdi canm o aralr ama bn baya cok almistn abartmistm ama olmadi bi ise yaramadi bnde

[QUOTE="susgun peri, post: 37995535, member: 635abartmistgünde adet oluyordun cnm
Duzensizdi canm o aralr ama bn baya cok almistn abartmistm ama olmadi bi ise yaramadi bnde[/QUOTE]

hımm ben 50 günde oluyorum ama bellide olmaz değişebilir tarihi

hımm ben 50 günde oluyorum ama bellide olmaz değişebilir tarihi
Bnde gecnde indrdim bi prog. Telefnda tam tutuyo :)[/QUOTE]
canım bu nasıl bir program yumurtlama bizde ya düzensiz ya da bazen yok bu yüzden işe yarar mı sen denedin mi hiç ?

Bnde gecnde indrdim bi prog. Telefnda tam tutuyo :)
canım bu nasıl bir program yumurtlama bizde ya düzensiz ya da bazen yok bu yüzden işe yarar mı sen denedin mi hiç ?[/QUOTE]
valla canım tam tutuyo 2 ay önce 15 ekimdi şimdi 14 kasımdı tam tuttrdu benm hep 1 gn öne gelr bu ay 13 aralık bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…