- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 29
- Konu Sahibi susgun peri
-
Bn daha once kullanmustk pko oldugu icin olumlu sonus alamamstm ama kullan derim bncedeslm kızlarr bişi sorcm ovulasyon testi aldım ama yapıp yapmama konusunda kararsızım yumurtlama günü olarak 30- 1-2 sini gösteriyor ama emin diğilim napıyım sizce ?
Bn daha once kullanmustk pko oldugu icin olumlu sonus alamamstm ama kullan derim bncede
Bn burdayim xanmkızlar nerelerdesiniz
Duzensizdi canm o aralr ama bn baya cok almistn abartmistm ama olmadi bi ise yaramadi bnde[/QUOTE][QUOTE="susgun peri, post: 37995535, member: 635abartmistgünde adet oluyordun cnm
Isleri var galibabril, bizim bayanlar kayıp :)
:) olabillr cnmIsleri var galiba
Duzensizdi canm o aralr ama bn baya cok almistn abartmistm ama olmadi bi ise yaramadi bnde
Bnde gecnde indrdim bi prog. Telefnda tam tutuyo :)[/QUOTE]hımm ben 50 günde oluyorum ama bellide olmaz değişebilir tarihi
Bnde gecnde indrdim bi prog. Telefnda tam tutuyo :)[/QUOTE]hımm ben 50 günde oluyorum ama bellide olmaz değişebilir tarihi
Bnde gecnde indrdim bi prog. Telefnda tam tutuyo :)
canım menstural döngü pembe yumarlak amblemi varcanım yazckmısın prg adını
canım bu nasıl bir program yumurtlama bizde ya düzensiz ya da bazen yok bu yüzden işe yarar mı sen denedin mi hiç ?[/QUOTE]Bnde gecnde indrdim bi prog. Telefnda tam tutuyo :)
canım menstural döngü pembe yumarlak amblemi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?