- Konu Sahibi Sevgilitweety
merhaba basligi gorunce yazayim dedimm bendede ileri derecede pko var maalesef ilac kullanmayinca adet olamiyorum bekarkenden beri bu boyleydi ve evlendim cocugun tedavisiz olmaz demisti zaten bekarken gittigim doktor evlendikten sonra cocuk icin ilk universite hastanesine gittim bana en az 5 6 yil tedavi olman lazim dedi doktor cok uzuldum sonra bide ozel doktora gittim bana klomen duphaston ve glifor yazdi doktor ondan sonraki ikinci ayda hamile kaldim ve kizim oldu ikibucuk yasinda simdii aradan zaman gecti baya hap kullaniyordum ama yine adet olmak.icin yoksa olmuyordum zaten dogum kontrol hapi biliyorsunuzdurr sonra bi ay kullanmadim ilacimi midem rahatsizdi doktor bi ay kullanma hic bi ilac takip edelim mide rahatsizligini dedi zaten ilac kullanmadan ne adet olabiliyorum nede cocugum oluyo diye.dusunuyordum bende ama yanilmisim o ay ogluma hamile kalmisim ramazan ayinda rahatsizlandim hastaneye gittim oructandir falan dediler ama kan tahlilinde hamile oldugum anlasildi demekki allah isterse oluyo arkadaslar kizim uzun zaman sonra iki ayda olsa tedavi ile oldu oglumda kendiligindenn o yuzden cokta umitsiz bi vaka degil bu hastalik icinizi daima ferah tutun allah sizde beraber tum isteyenlere nasip etsin hayirli evlatlar insallah