- 16 Şubat 2013
- 669
- 103
- 123
- Konu Sahibi Sevgilitweety
-
Cnm pco hamile kalir ama zaman alir.bendee pco liyim.nisanliyken gittigimde ogrendm dr diane35 verdi 3ay saati saatine ictim 3ay sonra gittigimde dr kistlerin tamamen yok olmus dedi.cunku cok duzenli kullandim ilacimi tlfun alarmiyle iciyodum hergun.3yil gecti ama şimdi yine tekrarladi bizde 6aydir korunmuyoruz bekliyoruz bakalım buarada mutlaka sogankuru uygula inanilmaz faydali..
Canim polikistik over isen, sana bitkisel bi ilac söyliyim onu iç hemen kalırsın allahin izniyle.klomen falan hikaye. Agnuscaston
(Hayıt hapı) şiddetle tavsiye ediyorum. Googleda geniş çaplı bi arastirma yap, hak verirsin bana. O ilaç sayesinde 10 aydan sonra gebe kaldim
Doktor kontrolünde mi kullandın canım?Canim polikistik over isen, sana bitkisel bi ilac söyliyim onu iç hemen kalırsın allahin izniyle.klomen falan hikaye. Agnuscaston
(Hayıt hapı) şiddetle tavsiye ediyorum. Googleda geniş çaplı bi arastirma yap, hak verirsin bana. O ilaç sayesinde 10 aydan sonra gebe kaldim
peki dediğin bu hayıt hapı glifor ile kullanılırmı
Doktor kontrolünde mi kullandın canım?
Peki nasıl kullandın onu da söyler misin canım?hayır arkadaşımın tavsiyesi üzerine kullandım. yukarıda hayıtın faydalarını yadım oku istersen. ama gerçekler kaçınılmazdır
Peki nasıl kullandın onu da söyler misin canım?
Bende alayım o zaman nerde bulabilirim canım?alır almaz başlayabilirsin. ben iki adet arası 1 ay sürüyo ya hani o yüzden kaç gün kullandığımı bileyim diye adetin 1.günü eczaneden aldım. içersinde 30 tane var zaten. ve günde 1 tane kullanıyorsun küçücük üstelik rahatsızda etmiyo hiç. gebe olduğunu öğrenir öğrenmezde tedaviyi kesiyosun. mesela daha kutu bitmeden gebe kaldığımı öğrendim ve kalan ilaçları çöpe attım :) bu şekilde canım.. faydalarını yazmıştım zaten inanarak kullanırsan beyinde olumlu etki yaratıyo
Bende alayım o zaman nerde bulabilirim canım?
Ay hamile kalayımda yazmaz mıyım sana teşekkürler tekrardaneczanede var canım. 9,5 tl üstelik..inşallah faydasını görürsün. mutlaka yazarsın bana eğer kalırsan
Ay hamile kalayımda yazmaz mıyım sana teşekkürler tekrardan
Allah razı olsun canım o güzel yüreğinden ne geçiyorsa Rabbim sana onu nasip etsin inşallahrica ederim canım ne demek, sebep olursam ne mutlu bana..
Canim polikistik over isen, sana bitkisel bi ilac söyliyim onu iç hemen kalırsın allahin izniyle.klomen falan hikaye. Agnuscaston
Arkadaşlar eşimle 3-4 aydır uğraşıyoruz ama hamile kalmayı başaramadım... süre ne kadar az gibi görünsede içim içimi yedi doktora gitmeye karar verdik . ilk eşim kontrollerden geçti onda herşey normal çıktı. daha sonra adetimin 2.ci günü ben gittim hormon testi yaptırdım... doktorum klomen diye bir ilaç verdi günde 2 kez 5 gün kullandım. 7.ci gün tekrar gittiğimde yumurtalıklarımda Polikistik over olduğunu söyledi ama hastalıkla ilgili tek bir açıklama yapmadı.. 3-4 gün sonra tekrar gelmemi eğer yumurtalıklarımda herhangi bir değişiklik yok ise şeker hastalarına verilen bir ilacı bana vereceğini söyledi.. bende eve geldiğimde çok merak ettim bu hastalığı ve int. araştırdım bazı okuduklarım beni çok üzdü , bazılarıda umutlandırdı.. Allah aşkına bu hastalık bukadar kötü birşeymi , hamile kalan varmı bu hastalığı oluptaiçim içimi yiyecek bana yardım edin [/QUOTE)
rabbim yardım eder inşallah canım dualarını esirgeme vardır bunda da ir hayır...ben bak 7 buçuk yıldır beklyorum düşüğüm oldu evlediğim ilk yıl sonra bi daha olmadı ve 25 kilo aldım 7 yılda çok zor şeyler geçirdim şimdide tüp bebek dediler bakalım ....bende pkosluyum ilaçsız regl olamıyorum hiç... içmesem hiç hastalanamıyorum ....böyle nereye kadar gider bilmiyorum..
Cnm pco hamile kalir ama zaman alir.bendee pco liyim.nisanliyken gittigimde ogrendm dr diane35 verdi 3ay saati saatine ictim 3ay sonra gittigimde dr kistlerin tamamen yok olmus dedi.cunku cok duzenli kullandim ilacimi tlfun alarmiyle iciyodum hergun.3yil gecti ama şimdi yine tekrarladi bizde 6aydir korunmuyoruz bekliyoruz bakalım buarada mutlaka sogankuru uygula inanilmaz faydali..
haklısın canım ben çok zorlukar çekyorum bende yeni oluşmuş büyük ihtimale yaşım 22 3 yıl evvel yoktu 3 yıldır pkosluyum büyük ihtimalle Allah vergisi işte neyapalım ...buna da şükür diyorum... bende kullandım 3 ay ama geçmedi benimkiler neden geçmedi bilmiyorum ....duphaston kullanıyorum her ay 10 gün kullanmasam regl olamıyorum çünkü korunmakta istemiyorum bir htimal olur diye ama aması ama iştee...... yazın tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?