- 30 Haziran 2013
- 21.688
- 1
- 17.563
- 498
- Konu Sahibi suskunsevda
lh fsh dan küçük olmalıNormalde nasıl çıkmalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lh fsh dan küçük olmalıNormalde nasıl çıkmalı
Benimki çok yakın 4küsür ikisi de birbirine yakın olmasının bi sebebi var mılh fsh dan küçük olmalı
kılo, kıllanma, yağlı cilt, göbek bölgesinde yağlanma , ultrasonda inci gibi dizilmiş minik folikuller bunlar pko belırtısı hormonlar degısebılıyor dr muhtemelen ultrasonda förmusturBenimki çok yakın 4küsür ikisi de birbirine yakın olmasının bi sebebi var mı
Öyle dedi ultrasondan sonra dedi canım saol bende hiç belirti yok o saydiklarindankılo, kıllanma, yağlı cilt, göbek bölgesinde yağlanma , ultrasonda inci gibi dizilmiş minik folikuller bunlar pko belırtısı hormonlar degısebılıyor dr muhtemelen ultrasonda förmustur
bazılarında olmayabılıyor tabı mesela bende kıllanma ve göbek var hatta drun bırı bana baktı polıkıstık gıbı görunuyorsun dedıÖyle dedi ultrasondan sonra dedi canım saol bende hiç belirti yok o saydiklarindan
Normalde fdh lh tan 2 kat büyük olmaliymis ama Polikistik over sendromu olanlarda tam tersi lh FSH yaklaşık 3 kat büyük oluyormus. Doktor dedi bana da. Mesela bende de kilo kıllanma yok sadece sivilce var bi de açlık şekerin bir iki değer yüksek çıktı sınırdan. Ama inci gibi dizili foliküller ultrasonda brn buradayım diye bağırıyorduBenimki çok yakın 4küsür ikisi de birbirine yakın olmasının bi sebebi var mı
Simdi soyleki bende sac dokulmesi,cene kismimda sivilcelenme ve hafif bi kac tuylenme var
Adetlerimde hep gun olarak oynar 5gun once 7gun sonra gibi
Bende supheleniyorum
Ben simdi pko var mi yok mu ne yaptircam
Yani direk kadin doguma mi gidip anlatim derdimi
Sorununuza soru yazmis gibi oldum ama.bilgili olanlardan bilgi alirsak cok sevincem
Simdi soyleki bende sac dokulmesi,cene kismimda sivilcelenme ve hafif bi kac tuylenme var
Bende supheleniyorum
Sorununuza soru yazmis gibi oldum ama.bilgili olanlardan bilgi alirsak cok sevincem[/QU
Bende supheleniyorum
Sorununuza soru yazmis gibi oldum ama.bilgili olanlardan bilgi alirsak cok sevincem
Bende sizin yaşadığınız ayni sorunlar için kadin doğuma gittim anlattim daha ultrasonla bakmadan pko dedi ve karından ultrasonla bakti dediğim gibi pko dedi çok şaşırdım adetimin 3. Günü hormon testi istedi hormonlarda tsh dışında normal sayilir bende hipotroid var da saç dökülmem özellikle ondan oluyor sizde kadın dogum uzmanına aynen yasadiklarinizi anlatabilirsinizSimdi soyleki bende sac dokulmesi,cene kismimda sivilcelenme ve hafif bi kac tuylenme var
Bende supheleniyorum
Canım hamile kalabildin mı?Selam kizlar ben de bugun doktora gittim ultrasonla bakti ve polikistik over görünümü var dedi. O an da şaşkinliktan diyivermedim yahu görünümü mü var kendisi mi var diye :)
Detayli kan tahlili ve hormon testleri istedi. Testleri yaptirdim sonucunu henüz almadim. Adetin 3. gunu de yine hormon testi icin gelmemi söyledi. Adetim düzenli, tüylenme ve fazla kilo problemim de yok; ama bakalim tahliller testler ne soylucek. Durumu burdan yazarim. Bebek sahibi olmak istiyorum ve isteyen herkes için hayirlisini diliyorum.