hiç bişey demedimi ya nasıl ilaç vermez iyi doktr değil demekki
bncede değiştr sen
evet ya sinem bihter ya çok hoşume gidiyor ismi
kesinlikle ya yok karar verdim ya bihtere yada zerrin özkeçeciye gidicem ama büyük ihtimal erciye solur çünkü çetin arıkdan dolayı erciyes hastanesinden memnundum
ozamn bihter hanıma git araştrdm önceden tüp bebek uzmanıymış şimdi kadın doğumcu
bncede git bakalım neler dicek sana belki bnde gelirim bihter hanıma
tmm bi gidelim bakalım çünkü sevgi hastanesindeki gittiğim dr eşimden spermiogram testi istedi fakat hastanede o bile yok en azından erciyesde herşey var bütün yapılabilecek testler
ben bu cmtesi allahdan bi mani gelmezse kesin gidicem çünkü zaten işden dolayı ancak hafta sonları gidebiliyorumbu haftasonu da inş bihtere gidicem bakalım neler diyecek eğer sende gidersen yaz bana
aynen bnde adet olamadım hala ilaçları kullanım 1 ay daha olmazsam bihter hanıma yada zeki yılmaza gidicem
şimdi kime gidiordun ? bu arada ne kadarlık evlisin ? ben soğan suyu ardından bal çörek otu tarçında denedin bi işe yaramadı malesef
zerrin avula gidiyordum oda iyi bi doktr ama dewlet hastanesine gitti geçen gün 8 yıl çocuğum olmadı bihter hanıma gittim aşılama ile 2 tane oldu deyince ona gitmek istedim bnde 1.5 yıllık ewliyim
ya sen kaç yıllık ewlisn
onlar işe yaramıo malesef bizde
bende 10 aylık evliyim ama eşim çok fazla çocuk istiyor bende istiyorum ama açıkçaı onun ki kadar değil :) evlenmeden çetin arık a gidiyordum evlenince bıraktım hem eşim erkek istemediğinden de hemde pek çözüm bulamadığındanama gerçekten 8 yıl olmayıp aşılama ile 2 çocuk sahibi olmak gerçekten mükemmel bir düzey
aynen bnde çok sewindim her yeri gezmiş istnbl ankara buradaki fakülte hastanesi ama kimse bulamamış çaresini hatta fakültedeki proflar haç bir yere gitme senn çocuğun olmaz demişler kadınn dünya başına yıkılmış kocası son bir çare bihter hanımı duymuş gitmişler ki genç bi kadın kadın proflar çare bulamadı bu hiç bulamaz gidelim demiş kocası bide bu baksın demiş kadın nasıl dua ediyo bihter hanıma anlatamm ağlıcaktm nerdeyse
kayserinn neresnde oturuyosun peki
bende 10 aylık evliyim ama eşim çok fazla çocuk istiyor bende istiyorum ama açıkçaı onun ki kadar değil :) evlenmeden çetin arık a gidiyordum evlenince bıraktım hem eşim erkek istemediğinden de hemde pek çözüm bulamadığındanama gerçekten 8 yıl olmayıp aşılama ile 2 çocuk sahibi olmak gerçekten mükemmel bir düzey
ya walla çok sewindim allah hepimize nasip etsin inşallah talasda oturuyorum ben sen enrde oturuyorsun ? çalışıyormusun ???
mrb 4 ay öncesine kadar bende çetin arıka gidiyodum ama bıraktım daha iyi dr.mu var erciyeste omadı ona gideyim belki olur bebişim
mrb 4 ay öncesine kadar bende çetin arıka gidiyodum ama bıraktım daha iyi dr.mu var erciyeste omadı ona gideyim belki olur bebişim
amin inşallah :)
bende erkiletteyim
çalışmıyorum kocam izin vermrdiği için
az önce yanlışlıkla kardelen e cevap yazmışım :)
inşallah olucak ya ama bihteri denemeye karar verdim bu senin anlattığından sonra :) keşke benim eşimde izin vermeseama işde maddi olarak sıkıntı olunca mebcur çalışıyorum :)
amin inşallah :)
bende erkiletteyim
çalışmıyorum kocam izin vermrdiği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?