polikistik over?

ne güzel yaaa çok sewindimmmmmm

ne kadarlık evliisn acaba ?

herkes aynı şeyi söylüyor bu konuda çevremdekiler doktorlar 4-5 kilo verince kendiliğinden olur tedaviye gerek kalmaz diyorlar

Kac kilosun canim kiloyla cok alakali mi bisi diemiorm bnde kiloluym cunku
sağlık ocağındaki hemşireler öyle söylüyor kiloya bağlı olması bence hormonlara dayanarak söylüyorlardır ama tabiki imkansız değil sadece 90 ve üstü kilolarda daha kilonun % 5 i verilirse çok rhaat gebe kalınıyor demişlerdi.. Ben dikkat ettikçe kilo alıyorum ters bi yapı var heralde :)) sen kaç kilo ile hamile kaldın ?

Ben 94 ile hamile kaldim ama yaklasik 6 kilo verdm bulantidan bisi yiememkten canim

Daha 9. Haftamdaym bakalm daha neler olcak canim bende astimda var iki yilda 50 kilodan buna ciktim maalesef

bende polıkstk over hastasıyım banada cocuk zor olur dedıler canım agladım ettım cok doktora gıttım ama tedavısız 8 ay sonra hamıle kaldım cok sukur

Daha 9. Haftamdaym bakalm daha neler olcak canim bende astimda var iki yilda 50 kilodan buna ciktim maalesef

OLsun bebeğini sağlıkla alda kucağına kilo verirsin :) Peki ne kadar süre istedin herhangi bir tedavi oldu mu bende 1 yıldır istiyorum. martta doktora gittim adetin 21. günü gel bakalım tedaviye başlayalım dedi hala adet olamadım mayısda kanda gebelik testi yaptırdım bebişde yok anlamadım perşembe bir gitcem bakalım

bende polıkstk over hastasıyım banada cocuk zor olur dedıler canım agladım ettım cok doktora gıttım ama tedavısız 8 ay sonra hamıle kaldım cok sukur

bu doktorları da anlamıyorum genç kızlara bile pco var çocuğun olmaz çok zor diyorlarmış neden bu kadar gaddarlar acaba

bu doktorları da anlamıyorum genç kızlara bile pco var çocuğun olmaz çok zor diyorlarmış neden bu kadar gaddarlar acaba

oyle valla karsısındakılerı dusunmuyor lar ben nısanlıyken demısler dı bana adet duzensızlıgınden doolayı gıtmıstım sonra 11 ay falan korunduk sonra bıraktık korunmayı 8 ay ıcınde hamıle kaldım

Bn halimden memnunum canim yeterki beslenim her kiloya raziyim yemek yesem keskem :) bizim doktorumz sayesnde karar verdik oldu yukardada yazdm detaylari canim bayagi uzun istersen ordan bak bosa yazp yer kaplamayaym yine sayfayi :)

darısı başıma diyim o zaman :)

Bn halimden memnunum canim yeterki beslenim her kiloya raziyim yemek yesem keskem :) bizim doktorumz sayesnde karar verdik oldu yukardada yazdm detaylari canim bayagi uzun istersen ordan bak bosa yazp yer kaplamayaym yine sayfayi :)
kaçıncı sayfada nasıl bulacağım

11 aylik evliyim canim stres neden var ki islemi alakali esinle mi yoksa bebis olmaz diye mi

ÇOK ŞÜKÜR CANIM EŞİNMLE ALAKAlı hiç b,ir sorun yok bizde 11.ayımıza girices inşallah ama bende kilo problemide olduğu için dr ların hepsi pkoyu yenebilmek için kilo vermen lazım dior ama bende kilo veremiyorum malesef :18: ondan dolayı stres war çünkü 62 kiloydum evlendiğimde şimdi 72 kiloyum 10 kilo birden aldım :18: ve bundan dolayı stres yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…