Tedavi süresi kişiye göre değişir sanırım. Mesela ben polikistikliyim, bebek istediğim için kadın doğumda yumurta takibi yapılıyor, çatlatma iğnesi falan. Ama doktorum aynı zamanda bir endokrin görsün seni dedi. Endokrin ayrıntılı hormon testi yaptı, erkeklik hormonu vs. Ve insülin direncine baktı. Pkolularda birden kilo alımı oluyor genelde ve zayıflama ile bazen pko giderilebiliyor. Insülin direncini ayarlayan ilaçlarla zayıflıyorsun v.s. Endokrinoloji üniversite hastanelerinde var ancak yönlendirme ile hasta bakıyorlar, mesela dahiliye veya kadın doğumun göndermesiyle. Yoksa direk randevu alamıyorsun. Özel hastanelerde direk gidebilirsin ama her hastanede endokrin olmayabiliyor. Izmirde böyle diğer şehirleri bilemem tabi
wowwwwwwwwwwwwwwww :)
tadı nasıldı ya
mrb canım yarın soğan kürüne başlıycam ben peşindende incir kürü birde bunları deneyim bakim şifa allahtan tabi olcaksa vesile olur belkiinş.tüp bebeğe gerek kalmaz Allahm yardım etsin
Tatlım inşallah gerek kalmadan herşey hallolur ve kucağında buluverirsin minik bebeklerini
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah cnm sende öyle
Amin canım
günaydın tatlımm.. bu ara giremiyosun sanırım pek fazla siteye yada benmi görmüyorum seni?
tatlım çok fazla giremiyorum ya dün şubeden çıktığım saat 8 di o saatten sonra eve git yemek ye saat 11 zaten sonrada yatış :)gün için de de yoğunluktan giremiyorum
hımm çok yorma kendini
ah ahh ahhh keşke elimd eolsasen napıyosun nasılsın ??? nasıl gidiyor ? soğan suyuna başladın dimi ?
başladım başladım hatta şuan biraz ılımasını bekliyorum ocaktan yeni aldım :) bende nöbetten geldm yeni eve ya ben bişey paylaşmak istiyorum şimdi varya dün gece facede bi arkadaşmla konuşuyoduk kız daha 1 yıl olmadı evleneli hamileymiş duvarına önce çok şükür falan yazdı sonra kaldırdı bende sordum dedim hamilemisin yoksa falan diye hamileyim nazar değmesin diye kaldırdık dedi yaa ben çokk kıskandım kızı yani ne biliyim sinir oldum,kıskandım ve daha biçok şey düşündüm konuşurken saçma sapan şeyler yazdım,sildim sonra da dedim kendi kendime sen gebe kalamıyosan milletin suçu ne şimdi ben çok kötü birimi oldum ya başkalarının mutluluğuna neden haset edip üzülüyorum manyakmıyım neyim ben
canım benim bunu haset olarak düşünme çünkü hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz artık bebek görmekten nefret eder hale geliosun çünkü onun niye warda benim yok moduna giriyorsunama nutlaka allah bizim içimizden geçeni biliyor olması gerektiği gibi olduruyor demekki arzumuza hemen kavuşmak yerine böyle beklettiriyor ve düşünsene başkalarına göre bizim çocuklar daha değerli olucaklar seni ne kadar bekledim ben biliormusun diye sewices :) ama hiç canını sıkma
ya ben bu yaşıma kadar maddi manevi kimsenin bişeynde gözüm olmadı az ise azla yetindim çoksa çokla işte sonra hemen eşimi aradım dedim ben böle böle kıskandım falan diye eşim şok oldu delimi ne demiştir adamcaz benimki kafayı yedi demiştir kesinoda destek verdi gerçi saolsun neyse burda da bunu paylaşim dedim içimde kalıp dert olmasın
Merhaba kizlar bende maalesef pko hastasiydim doktorum yardimiyla ilk denememdd hamile kaldim.ikizlerime 9 haftalkk hamileyim inanin hic birsey imkansiz degil.bazi doktorlar korkutuyor bir doktor dunyami basima yikti ran kucun cocuk cok zor yapmayi dene ne zaman olursa dedi.dunyam basima yakildi ama surekli.yillardr doktorum.olan sevgili akin bey benimle o kadar guzel.ilgilendi hersydd yardimci olduki ilk denemede bebislerim geldi hic birsey imkansiz degil sakin korkmayin skin stres yapmayjn gerekirse doktor yardimi alin inanin pisman olmassiniz her pkolunn tez zamanda saglikla hamis kalma dilekleri ile...
çok güzel allah hayırlısıyla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlere bu süreci anlatırmısın peki neler yaptın nasıl hareket ettin pko dan dolayı kilo sorunun warmıydı hangi yöntemleri denedinbiraz fazla soru sordum sanırım ama
Tatlım inşallah gerek kalmadan herşey hallolur ve kucağında buluverirsin minik bebeklerini
Olsun canim sor tabiki ben diane 35 kullandim aylarca sona iki ay ust uste hic adet olamadim korktum cok doktora gittm ama adet sokturucu verip dianeyi kesti divina verdi onu ictim uc ay sanirim adetlerm duzne girdi sonra hormon teslerm yapildi bir baktikki 25 30 olmasi gereken prolaktinim olmus 70 en ust sinirn cok ustu sonra dostinex divina kulllandim iki ay daha en sonunda biz 9 aylik evliyken doktorum artik prolaktn dustu gebelik calismalarina baslayalm vakit kaybetmeyelm dedi adetimin 5. Gunu baslamam icin klomen die bir yumurtlama ilaci verdi sabah aksam ictim 5 gun.sonra basladgm gunden bir hafta sonra gittim iki olgun yumurtam olusmustu ve hemen ertesi gun olmam icin catlatma ignesi verdi oldum ve ust uste uc gun iliski oldu kocamada ondan once keci boynuzu ozu yaptim ayrica unutmayaym ama ben ilk gun daha hissetm ama tabi kimse inanmadi bana biz uc gun devam ettik sonra bekle.bakalim adeti bekleyeblrmym tabi iki gun kala test yaptm silik cikti adet gunm silik ama daha bellydi sonra kan yaptrdm ve hamileyim doktorum dahil herkes sok oldu bana inanmayanlarda keza ole sonra ikiz olunca bir sok daha herkeste Rabbim en iyisini bilir sakin korkmayin evlatlarimiz hepimize gelicek yeterki inanin maneviyatinizida yuksek tutun cok uzun.oldu ama kusura bakmayin
çok güzel Allah bir an önce kucağına alması nasip etsin bebişlerini bende pco.luyum ama çok direçli benm yumurtalıklarım klomeni deflarca kullandım iğneye bile yanıt vermiyo sen çok şanslısın nekadar güzell
cnm sen gittin mi hafta sonu kadn dopğum dktoruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?