niyeki kokusu falan olmuyo hiç burnunu tıka dik kafana
sıcak iç diyo gülüm
ne bilim ya denemek lazım adetliyken mi oluyo acaba
yok tatlım ya sıcak deil ılıdıktan sonra içiliyo saraçoğlunun sitesindeydim bayadır kürleri falan yazdım
ben 7 aydırda adet olamıyorum ama ne zamn başlanıyor ki
normalde adet bitiminden 7 gün sonra 15 gün içip bırakılacak ikinci ay da adete 10-15 gün kala 5-7 gün içilecek toplamda 2-3 ay sonra bırakın diyo saraçoğlu ben de sen gibiyim adet olamıyorum işte geçtiğimiz ay tarlusalla oldum yarın küre başlıycam bakalım düzene sokar inşallah faydasını gören oldukca fazla
Doktorlar sana neden söktürücü vermiyorlar canım? 7 ayda çok uzun bi süre ama ya şişkinlik yapar hepben 7 aydırda adet olamıyorum ama ne zamn başlanıyor ki
o zamn adet olmadan da başlana biliyo demekki
sen kaç gün içiceksn peki
15 gün içicem cnm
Doktorlar sana neden söktürücü vermiyorlar canım? 7 ayda çok uzun bi süre ama ya şişkinlik yapar hep
sen iç yararını görürsen bnde deniyim cnm :)
Tamam işteadet olacanki rahimde kendini bebeğe hazırlıyacak o adet sökülmeden bebek nasıl olacak ki ? :44:bilmiyom ki çocuk istiym ya ondfandır belkide :)
Bende içmiştim canım hakikaten de çok faydalı bende bu ay tekrardan başlıyacam ve hemen sonra da incir kürü yapacam15 gün içicem cnm
kobay olarakmı kullanıyosun beni aşkolsun özgecim
Tamam işteadet olacanki rahimde kendini bebeğe hazırlıyacak o adet sökülmeden bebek nasıl olacak ki ? :44:
Şifa olsun inşallah canımbilmm doktor vermedi ınofolıc ve glucopheage verdi bnlar adet söktürr dedi 1 aydır içiyorum olmadım daha
Ben mi tedavi için mi yoksa hal hatır için mi sordunamin inş. cnm
sen napıyosun
Bende içmiştim canım hakikaten de çok faydalı bende bu ay tekrardan başlıyacam ve hemen sonra da incir kürü yapacam
Ben mi tedavi için mi yoksa hal hatır için mi sordun
Biliyorum tatlım önce 2 ay soğan kürü daha sonra da incir kürü daha sonra da incir kürü yapacm sen soğan kürüne herhangi bi zamanda mı başlıyacaksın?evt cnm incir kürünüde yapıcam peşinden inş.faydasını görürüz ikisi aynı anda olmuyo ama aklında bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?