kızlar öncelikle ben bir kadın doğum doktoruna gittim testlerimi yaptırdım adetin 3. günü ve hormonlarda sıkıntı çıkmadı adetlerde düzenliydi. sıkıntım ise tüylenmenin fazla olması.
doktor baktı ultrason sonucuma görüntüsü biraz benziyormuş polikistiğe ama bazı kadınların benzermiş polikistik diyemeyiz tam dedi. tüylenme ise genetik olabilir dedi
ve polikistiğin belirtileride ya adet düzensizliği ya da tüylenme diye biliyorum ben.
bana diane yazdı 3 ay kullan gel dedi
3 ay sonra doktorum izne çıkmıştı ben de o şehrden ayrılınca yaşadığım şehirde bir doktora gittim geçen gün.
o na anlattım eski doktorun teşhisine kadar baktı sonuçlar çıkınca
ve o da şeklin polikistiğe benzediğini söyleyebilirim ama tüylenme dursun azalsın diye ilaç yazabilirim şekil öyle kalır dedi. çokta anlamadım.
ilacı da 1 yıl kullanmalıymışım bekarım bu arada seneye yazın evlenicem Allah kısmet ederse
ben de çok oynamak istemedim ilaçla falan dursun bi dedim
polikistik arkadaşım var konuşuyoruz ben bile tam polikistik olduğum halde 6 ay kullandım adetim düzensiz vs iyileştim dedi sana 1 yıl çok fazla boşver kullanma dedi.
benmde aklıma takılıyo kızlar bir türlü bulamıyoruz polikistik mi değil miyim
tedaviye başlayım eğer öyleyse diyorum
evlenince çocuğa engel olacak durum var mı hiç bilmiyorum
doktor evlenince anlaşılır şimdi bi şey belli olmaz diye ben anlamadım vala
canancım gözükmüyon nerelerdesin
Misafirler var pek giremiyorum 😃 bu arada sen ne yaptın gittinmi doktora
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok gitmedim 15 gün daha geçsin gidicem
bu arada bi doktor daha buldm kendime ona gidicem acıbadem has. :)[ emel hanıma iyi diyorlardı orda
yok gitmedim 15 gün daha geçsin gidicem
bu arada bi doktor daha buldm kendime ona gidicem acıbadem has. :)
acıbadem de dr.turgut aydın varmış ben hiç gitmedim infertilite uzmanı hastası falanda baya fazlaymş hatta tv.programlarna falan konuk olmuştu o dr. ( seda sayana )arkadaşlar çok methediyolardı onu gitmem için ama gitmedim ben hiç
aynen o doktor işde ona gitmeyi düşünüyorum bnde sen ona gidemezmisin ki eşin izin verr mi
walla çok doğru ozaman canım tercihin dr. sırf infertil hastalarla ilgileniyo benim eşim izin verir zaten gidiyosak bi hastneye ismi duyulmuş iyi biyer olsun diyo herzaman ama dediğim gibi bizm doğal yoldan olmuyo bebek benm kullanmadığm iğne ilaç kalmadı olmuyo yani şuan tedavi gördğm dr. memorıal tüp bebek merkeziyle görüştü ücrette de yardmcı oldurcam dedi ki biiyosun tüp bebekler biraz ticaret işi en az maaliyetli yaptırmak için memorıale gidicem ramazan geçsin başlayalm dedi eşim şuan beklemedeyim velhasıl ama senin seçimin çok iyi cidden şifanın nereden geleceği belli olmaz inşallah seninde bu dr. vesilen olurda hemen gebe kalabilirsin
saolasın cnm bnde burdan duydum adını o doktorun zaten selcenayada sölemek istedim o yok şuan ama onn eşi bayan doktora yolluyormuş galiba
amin inş. hepimizn inş. çocukları olur tüp bebktedi 3 lerin olur kafanı şişirrler inş. :)
amin canım :) ama tek embriyo transfer ettircem ben inşallah, genelde ileri yaşlara 2 yada 3 tarnsfer ediyolar hayırlısı artık :)
hayrlısı ozamn cnm :)
hakkımızda ne hayrlıysa o olsun :)
sen kan testlernden anlıyon mu cnm
çok anlamam malesefama istersen dr.a yorumlatırım yarn akşm nöbetcym
olur cnm çok saol
serbest t3:3.48
serbest t4:0.79
tsh:1.62
prolaktin:7.00
fsh:7.11
lh:21.44
estradiol:28
total testesteron:1.02
17-hidroksiprogester:2.44
bunlar yazıyo ve ben ne anlama geldiğini bilmiyorum cnm
yarn yazarm akşama laborant değilim hiç alakam yok inan ama sorcam dr.senin için
Evlenince anlaşılır diyen bir doktorsen ultrason sonucunu alıp bir endokrine git bence, hormonlarını ayrıntısına kadar inceler, insülin direncine de bakar. Polikistikmisin yoksa genetik tüylenme mi hepsi çıkar ortaya. Hem polikistiksen zaman kaybetmemiş olursun, evleninceye kadar tedavi olursun.
Merhaba kızlar aslında bi yanım çocuk istiyor bi yanım istemiyor ama çok kafam karışık ilaçlarımı kullanacağım adetim düzene girsin diye ama bugün şöyle bir karar aldım çocuk için stres yapmayı bıraktım eşim benden daha çok istiyor ama bu çocuk oyuncağı değil çocuğun sorumluluğunu almak gerçekten çok zor yani kısacası olucaksa olur şimdilik zorlamayacağım allah herkesin gönlüne göre versin
mrb canım yarın soğan kürüne başlıycam ben peşindende incir kürü birde bunları deneyim bakim şifa allahtan tabi olcaksa vesile olur belkiinş.tüp bebeğe gerek kalmaz Allahm yardım etsin
inş. cnm ya
kısmet yinede ben içemm heralde soğan suyunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?