polikistik over?

kadın doğuma değil endokrine gitmen lazım cnm altdan ultrasonla muayne edemediği için öyle tesişler koymuş sanırım endokrin bölümüne gidip anlatrsan hormanlarına bakıp anlarlar hem öylesende biran önce başlarsın tedavine bizim gibi zamn kaybetmedn

Misafirler var pek giremiyorum 😃 bu arada sen ne yaptın gittinmi doktora

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok gitmedim 15 gün daha geçsin gidicem
bu arada bi doktor daha buldm kendime ona gidicem acıbadem has. :)

yok gitmedim 15 gün daha geçsin gidicem
bu arada bi doktor daha buldm kendime ona gidicem acıbadem has. :)

acıbadem de dr.turgut aydın varmış ben hiç gitmedim infertilite uzmanı hastası falanda baya fazlaymş hatta tv.programlarna falan konuk olmuştu o dr. ( seda sayana ) arkadaşlar çok methediyolardı onu gitmem için ama gitmedim ben hiç

aynen o doktor işde ona gitmeyi düşünüyorum bnde sen ona gidemezmisin ki eşin izin verr mi

aynen o doktor işde ona gitmeyi düşünüyorum bnde sen ona gidemezmisin ki eşin izin verr mi

walla çok doğru ozaman canım tercihin dr. sırf infertil hastalarla ilgileniyo benim eşim izin verir zaten gidiyosak bi hastneye ismi duyulmuş iyi biyer olsun diyo herzaman ama dediğim gibi bizm doğal yoldan olmuyo bebek benm kullanmadığm iğne ilaç kalmadı olmuyo yani şuan tedavi gördğm dr. memorıal tüp bebek merkeziyle görüştü ücrette de yardmcı oldurcam dedi ki biiyosun tüp bebekler biraz ticaret işi en az maaliyetli yaptırmak için memorıale gidicem ramazan geçsin başlayalm dedi eşim şuan beklemedeyim velhasıl ama senin seçimin çok iyi cidden şifanın nereden geleceği belli olmaz inşallah seninde bu dr. vesilen olurda hemen gebe kalabilirsin

Son düzenleme:

saolasın cnm bnde burdan duydum adını o doktorun zaten selcenayada sölemek istedim o yok şuan ama onn eşi bayan doktora yolluyormuş galiba
amin inş. hepimizn inş. çocukları olur tüp bebktedi 3 lerin olur kafanı şişirrler inş. :)

amin canım :) ama tek embriyo transfer ettircem ben inşallah, genelde ileri yaşlara 2 yada 3 tarnsfer ediyolar hayırlısı artık :)

olur cnm çok saol
serbest t3:3.48
serbest t4:0.79
tsh:1.62
prolaktin:7.00
fsh:7.11
lh:21.44
estradiol:28
total testesteron:1.02
17-hidroksiprogester:2.44
bunlar yazıyo ve ben ne anlama geldiğini bilmiyorum cnm

yarn yazarm akşama laborant değilim hiç alakam yok inan ama sorcam dr.senin için

tedavisi ne kadar sürüyor tahminen canım?
bi de endokrin bölümü her hastane de oluyor mu?
yani kadın doğumla endokrin farkı nedir?

Sırf size yardımcı olabilmek adına konuyu arattım. pko hastasıyım 21 yaşındayım uzun zaman araştırma yaptım uzun yıllar doğum kontrol hapı yasmin kullandım ve bunun haptan başka bi çözümü olmadığını öğrendim 160 boy 51 kilo olmama rağmen fazla bir kilom yok doktor zayıflıyacaksın dedi 3 kilo verdim yalnızca 3 kilo ve ibrahim saraçoğlunun programını izledim adama denk gelsem elini ayağını öpücem kesinlikle uygulayın o soğan kürünü.15 gün uygulanıyor kaynatılmış suyun içine 1 beyaz yemeklik soğanı 4 e bölüp atıyorsunuz 5 dakika kaynatıp(SICAK) içiyorsunuz sabah akşam.sonra soğan kürüyle beraber civan perçemi otunuda akşamları için ve akşamları yine bi kaşıkta çörek otunu çiğneyerek için.ben bu şekilde 15 gün sonra adet oldum.arkasından adetime 10 gün kala aynı işlemleri uyguladım ve yine adet oldum.3 aydır ilaçsız adet oluyorum.ben 4-6 ay adet olmadığımı biliyorum söylediklerimi denemenizi tavsiye ediyorum yalnız soğan suyunu ve civan perçemini lütfen sıcak için umarım sizde şifa bulursunuz ..

Merhaba kızlar aslında bi yanım çocuk istiyor bi yanım istemiyor ama çok kafam karışık ilaçlarımı kullanacağım adetim düzene girsin diye ama bugün şöyle bir karar aldım çocuk için stres yapmayı bıraktım eşim benden daha çok istiyor ama bu çocuk oyuncağı değil çocuğun sorumluluğunu almak gerçekten çok zor yani kısacası olucaksa olur şimdilik zorlamayacağım allah herkesin gönlüne göre versin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mrb canım yarın soğan kürüne başlıycam ben peşindende incir kürü birde bunları deneyim bakim şifa allahtan tabi olcaksa vesile olur belki inş.tüp bebeğe gerek kalmaz Allahm yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…